Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה בשבילך שיהיה בסדר עם הטיפול במזגן.

לי אישית יש טראומה ממזגן תקול ברכב הקודם שלי - מקווה בשבילך שאין בעיה בתוך היחידה הפנימית.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

טוב התפתחות נוספת.
הצצתי שוב בלוח של הC4 בשביל הספורט. בדרך כלל אני מסנן מודעות לפי ק"מ, לא עשיתי את זה הפעם.
פתאום הופיע מודעה מהיום, C4 לבנה עם 700K ק"מ יד 2 מחדרה עיר האורות. הנחתי שזו טעות. טלפון למוכר, אכן טעות, 78K ק"מ, נשמע נחמד גר לידי לא נילך לראות?

הולכים לראות. הרכב מ2016 יד 2 לבן נקנה מלובינסקי טרייד (היה בליסינג, נקנה ביולי 2019 יש אחריות לשנתיים... עד יולי 21). 78K ק"מ. שמשה קדמית לא מקורית, עבר ריקול טיימינג לפני חודשיים (בלי משאבת מים 😕).
מזגן עבד חלש משום מה, לא קירר. הפתיע גם את המוכר, לדבריו יש לו אחריות של לובינסקי טרייד והוא יטפל בזה לפני שאני לוקח את הרכב.
צמיגים, זוג קדמי סיני שהחליפו לו כנראה בטרייד, בן שנה. סיני רע אבל אפשר לסחוב אותו קצת (מקסימום יזוז אחורה).
הצמיגים מאחור מישלן, נראים ישנים, אולי הגיעו עם הרכב.
האוטו נסע יפה מאוד בכביש 4, לא נהגתי, לא אוהב לנהוג ברכבים לא שלי. לא היו רעידות, האיץ יפה מאוד, שקט מופתי.
פלסטיקה בפנים שלמה, יחסית נקי (וזה לא רכב שהיה בשטיפה לפני יומיים כדי שיראה יפה).

המוכר בגובה של איזה שני מטר, לדבריו סובל מבעיות גב, רק בסיטרואן נוח לו, אז כנראה שיהיה בסדר 😁
המוכר גם בנאדם מאוד נחמד לא רק בטלפון וזה חשוב!

לא הבנתי, מה בדיוק נראה לא רע פה?

נשמע כמו רכב די לא להיט.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

חבר רכש קורולה יוצאת ליסינג לפני כמה חודשים. 2016 נדמה לי. שילם באזור ה63k.
הוא ביקש אכן ביקש 35k (המשוקלל 42K). הצעתי לו פחות (לטעמי זה מה שהרכב שווה) הזיע וביקש מעט יותר, אבל לא משהו שתפיל בגללו עסקה.

קורולה 2016 ב35 הייתי לוקח בלי לחשוב אפילו.

עריכה: במחשבה שניה זה מחשיד, שהוא מוכר אחרי כמה חודשים ומוכן לקבל חצי ממה שהוא שילם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

הוא דיבר על הסי4 לדעתי

פורסם
לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

עריכה: במחשבה שניה זה מחשיד, שהוא מוכר אחרי כמה חודשים ומוכן לקבל חצי ממה שהוא שילם.

הוא דיבר על ה C4.

סיפר שחבר שלו קנה קורולה יוצאת ליסינג 2016 באיזור ה 63K ש"ח (לפי המחיר,זה אמור להיות רכב עם הרבה קילומטרים).

המחיר של ה C4 הוא חצי מזה. גם אם יהיו תיקונים בדרך וגם אם עוד 5 שנים הוא יגרוט אותה, עדיין הרוויח.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

בילבלתי אותכם לגמרי אה?

חבר קנה קורולה ב63k יוצאת ליסינג שנת 2016 (בדקתי סופית 16) לפני כמה חודשים. אולי אני טועה במחיר וזה היה בכלל 73, אבל אלו האזורים. הנסועה שלה הייתה סבבה, אזור ה60k.

על הC4 ביקשו 35.

זהו. הבאתי את הקורולה רק כדוגמא לכמה יעלה רכב יפני מקביל. 

את הC4 הוא המוכר מחזיק כשנה וחצי.

וואדים מסכים הC4 הזו לא מושלמת, אבל ב30k היא דיל לא רע... והמחיר שיסגר אם יסגר הוא פסיעה משם אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אה, עכשיו הבנתי.

חשבתי שהקורולה עולה 35K

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד דבר,

מדברים על מנוע הזרקה ישירה, קח בחשבון שלפעמים צריך לנקות פיח מהשסתומים

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

וזה הליך שהולכים למוסך הקרוב לביתך ואומרים לו "תשמע זה מנוע הזרקה ישירה צריך לנקות שסתומים" או שצריך מומחים מתא?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה צריך להתקשר לתאם במוסך גבע. אל תתן למישהו אחר.

אל תשכח לחבר מחשב דיאגנוסטיקה מתאים. עוד נדבך חשוב בבדיקת צרפתיה 

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

וזה הליך שהולכים למוסך הקרוב לביתך ואומרים לו "תשמע זה מנוע הזרקה ישירה צריך לנקות שסתומים" או שצריך מומחים מתא?

המוסכים של PSA מכירים את התהליך, זה לא מנוע ראשון עם הזרקה ישירה שמצריך ניקוי פיח עם שבבי אגוזים (למרות שבמקרה שלך, אם הכל בסדר כרגע ואין גימגומים או כל בעיה אחרת - אתה לא צריך לעשות שום דבר. בד"כ תופעות מהסוג הזה יכולות לצוץ באיזור 100-120K ק"מ ולעיתים גם הרבה אחרי - אולי אפילו לא בקדנציה שלך...).
אם אתה מודאג - נסה לברר באיזור מגוריך מי מהמוסכים מבצע את העבודה. אני בטוח שהעבודה מכל הארץ לא מתנקזת למוסך אחד בלבד - ובטוח שבאיזור הצפון (או כל מה שבין הצפון למרכז) יש מוסכים שעושים את העבודה הזו (בהנחה ולהגיע לתל אביב זה עניין מעט מורכב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נושא המזגן מדאיג אותי. בדוק מה הבעיה במוסך ורק אז שיכניס את הרכב לתיקון של לובינסקי טרייד.

אני בספק אם הוא יכול להעביר לך את האחריות שקיבל מהם, בדוק זאת לפני הקניה. 

בהצלחה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חושב שהוא כתב שהמוכר יכנס לתקן את המזגן לפני שיחליפו ידיים.

בכל מקרה, מחלות ידועות הם דליפת גז מהמאייד והטיימינג. אתה מקבל רכב שטיפלו בהן עכשיו..

• תוכן חדש...