Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קנינו ספארק 2016 שהגיע ללא שלט. 

בדלת של הנהג יש כפתור שפותח/סוגר.

מה צריך לעשות בשביל לאפשר פתיחה עם שלט? 

המדריכים שראיתי מדברים על הוספת מערכת שליטה + מנועים לדלתות אבל זה מרגיש לי מיותר כי כל מה שאני צריך זה "לשלוט" בכפתור בדלת הנהג.

יש מצב שכל מה שחסר זה שלט שאני יכול להביא משברולט?

תודה מראש.

פורסם

הבנתי, כמה זה אמור לעלות בערך?

או לחילופין יש מדריך איך להתקין כזה לבד? כמה מסובך זה?

אתה יכול להביא לי לינק ל EBAY/ALI לדוגמה של מה שאני צריך?

פורסם

אם נצא מנקודת הנחה שפתיחה\נעילת הרכב נעשית בעזרת מפתח בלבד, אתה צריך להתקין ערכה אלחוטית.

זה מצריך פתיחת דופן דלת נהג, התקנה של מנוע נעילה מרכזית, עם תנועה של "פנימה, החוצה".  בקצה המנוע מרכיבים מוט מתכת, אשר תפקידו למשוך את החיבור לכפתור פתיחה של הדלת, מתוך הדלת עצמה.

קיים גם "מוח" שאחראי לתת פקודה למנוע לפתוח את הרכב, בעזרת 2 שלטים שתקבל עם הערכה.

את המוח שמים ברכב עצמו, מתחת ללוח המחוונים. את החוטים שיוצאים ממנו, משחילים לתוך הדלת, [ביחד עם החוטים שממילא עוברים שם], ומחברים אותם למנוע שהורכב זה עתה.

התהליך לא אמור לקחת יותר משעה בסך הכל.

כל הסט לא אמור לעלות יותר מ-200  250 שקל. לפני עבודה.

פורסם

אם זה המנוע 1.4 אני די בטוח שיש לו נעילה מרכזית מובנת (היה לי אחד ברמת אבזור הכי נמוכה אבל 2017).

אם זה ה1.0 אפילו שהם נועדו להיות די זולים כל עוד זה הדור החדש יותר (M400) מאמין שיש לו גם (ה1.0 היה בדור הזה בארץ רק שנה או שנתיים אם אני זוכר נכון ואז נהיה רק 1.4).

כנראה שהבעלים הקודמים איבד את המפתח המקורי ולא שאין.

פורסם

אני לא חושב שיש צורך במנוע כי יש אפשר לפתוח ולנעול את כל הדלתות על ידי לחיצה על כפתור בדלת.

ובקשר לכל השאר אני משאר שאין איך להימנע מזה אלא אם כן באמת קיים גם המוח רק שאני לא יודע איך לבדוק את זה

פורסם

זה נכון שיש נעילה מרכזית ברכב.

אבל מישהו או משהו, צריך להפעיל אותה.

אלחוטית. עם שלטים.

או בשפתך, מישהו צריך להפעיל אותה מרחוק.

או לחלופין, משהו שיזיז את הכפתור, לפתיחה או סגירה.

[המנוע עושה את זה, יחד עם ההתקנה שפירטתי מקודם]. 

• תוכן חדש...