Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבוטח באחת חברות הביטח, שמתגעה בשירות מצוין, אבל במקרה שלי לפחות זה לא היה כך.

לפני יומיים גיליתי שבר בשמשה של הרכב, ומייד פניתי לנותן השירות, שזו מחוייבת לתת שירות עד הבית, תוך 12 שעות, או עד יום למחרת במקרה הגרוע.

מדובר ברכב סטנדרטי, ומאוד נפוץ בכבישי ישראל.

לאחר בירור פרטים, מוקדנית טוענת שאין לי ביטוח (שמשות), וממליצה לפנות לחברת ביטוח, שדרכה רכשתי את השירות.

אני מאוד מסודר, ותוך דקות ספורות שולח את כל הניירת הדרושה לחברה. כולל חיוב מחברת אשראי על השירות.
בירורים כל חצי שעה, והם מפנים אותי מאחד לשני.

חברת שמשות מעבירה אותי לביטוח, ואלו מפנים אותי למתקין, וכך זה חוזר.

בסופו של דבר, המתקין מתחיל לשכנע אותי, שכדאי לי לבוא אליו, למרות שיש לי שירות עד הבית, כי פשוט אין לו כלים נדרשים.

אין בעיה, אני מסכים לנסוע עם חלון שבור, וקובע לשעות הבוקר של יום למחורת.
בשעה 11 רק נמסר לי שהוא קיבל שמשה לא תקינה, ויש לו משומשת במקום. חדשה אין גם לא במחסן הראשי.

לסיכום, לא יודע מה יהיה ההמשך, אך בכל מקרה הם לא עמדו בתאי חוזה, של 12 שעות או יום למחרות.
לא מוכנים לשמוע שום דבר לגבי הפיצוי.
מה מומלץ לעשות?

פורסם

לך למשפט, לא באמת, לא מכיר אותך אישית אבל זה נשמע כמו התבכיינות. אם אתה טוען שאתה בנאדם מסודר אז יש לך מסמך שאומר מה כולל הביטוח שלך וזה ממש לא קשור לחברת האשראי.

עם יש לך את המסך אתה באמת יכול לפנות לביהמ"ש ולנסות להוכיח שהם לא עמדו בהסכם, אבל מה זה יתן לך? כלום, חברות הביטוח משחקים במשחק והפעם אתה המפסיד...הא גם לפני זה.

• תוכן חדש...