Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. לפני כי חודש מילו לי גז במזגן. המילוי היה בגלל הקפאה של יחידה פנימית. בבדיקה היה חוסר גז. רכב 5 שנים. מרצדס ספרינטר. אחרי זה בבוקר אחרי שמניע רכב, או אחרי שרכב נמצא זמן ממושך בשמש יש בערך 5 דקות ריח כימי מפתחי אויר, ואז במהלך היום אין את הריח בכלל. מזגן מקרר טוב מאוד . ממה יכול להיות ריח הזה?

פורסם
לפני 16 שעות, om2 כתב:

ריח בדרך כלל מעובש שמתפתח במזגן

אבל יש ריח רק בבוקר כמה דקות ואחרי זה כל היום אין.. מהעובש אני חושב יהיה ריח כל הזמן...

לפני 10 שעות, ABSULUTT כתב:

פילטר מזגן הוחלף בכל ה-5 שנים?

רכב מטופל במוסך מרכזי מרצדס(זה ספרינטר) הם מחליפים לפי הספר אם אני לא טועה אז כל טיפול שני שיוצא לי פעם בשנה...

פורסם

דווקא ריח בהתחלת פעולה נפוץ לעובש

פטיירת העובש כל הלילה פעילה, פולטת גזים ואתה מריח אותם במרוכז בבוקר

בשאר היום אין מספיק לפטרייה ליצור גזים

יכול להיות שגם מה שאתה מריח זה כתוצאה מגזי פליטה במנוע קר וזה באמת לא קשור למזגן

האם כניסת אוויר חציוני/פנימי משנה את המצב?

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

דווקא ריח בהתחלת פעולה נפוץ לעובש

פטיירת העובש כל הלילה פעילה, פולטת גזים ואתה מריח אותם במרוכז בבוקר

בשאר היום אין מספיק לפטרייה ליצור גזים

יכול להיות שגם מה שאתה מריח זה כתוצאה מגזי פליטה במנוע קר וזה באמת לא קשור למזגן

האם כניסת אוויר חציוני/פנימי משנה את המצב?

לא חשוב פנימי או חיצוני, כמה דקות יש את הריח כימי הזה. חשבתי אולי יש דליפה ביחידה פנימית, אז  שוב, לא מריח כל היום ואני חושב אם היית דליפה כזאת שמריחים אז בתוך חודש גז היה נגמר. מזגן עובד לפחות 6 שעות ביום. מה ש בקשר לריח מגזי פליטה, לא חושב כי בספרינטר אויר מבחוץ לא עובר דרך רדיאטור ומנוע. אויר ניכנס ישר דרך חורים במכסה מנוע ישירות לפילטר...

• תוכן חדש...