Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, EliC25 כתב:

זלזול לא במקום

נו באמת...אתה מוציא דברים מהקשרם.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 6.10.2020 בשעה 14:54, Metronome כתב:

אני מתייחס לקו השמרני - הלוואה היא השטן.
הם גם מגיעים בגרסה מרוככת - הלוואה לוקחים רק לרכישת נכסים.

בכלל, עצות שמגיעות עם תמיד / אסור / חובה וכל גרסה החלטית אחרת הן לא רציניות, יש יותר מדי משתנים בכל החלטה כדי להגיע לרמת החלטיות כזו.

ראה הודעה שלי מתחילת השרשור - אין לנו יותר מדי מידע על פות"ש. ההנחה היא שמדובר בסטודנט טיפוסי, לא מישהו שאבא קונה ומתחזק לו את הרכב היוקרתי.

@Metronomeהשטן אינו הלוואה. השטן הוא חוסר מחשבה ארוכת טווח. זה כולל את יכולת הפרעון, זה כולל גם את הצרכים העתידיים.

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שיש לנו בכלל אפשרות לקחת הלוואות בצורה חופשית בריבית לא דרקונית זה דבר מעולה, זה סימן לכלכלה חזקה ויציבה ורמת חיים גבוהה, כאשר השלטון גם מעודד צריכה כיאה לחברה קפיטליסטית.

תאר לך שהיית חי במדינה שבה האופציות שלך זה או להתנהל במזומן בלבד או לקבל הלוואה בריבית שנתית של 20-30% כשאתה חייב למשכן את הבית בשבילה, כמו במדינות עולם שלישי למיניהן.

כיף זה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה שהאופציה קיימת זה טוב, אבל לא פוטר אותך מהצורך - ולדעתי החובה - לשקול את חיוניות השימוש בה.

במקרה של פות"ש הבעיה היא העלויות לטווח ארוך אשר, אם אכן מדובר בסטודנט "טיפוסי", עלולות לפגוע בו כאשר ירצה להגשים מטרות אחרות.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מסכים.

אבל עושה רושם שפות"ש כבר עשה את ההחלטה ואנחנו סתם טוחנים מים פה.

נשאר רק לאחל לו בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 23 שעות, מחמד סאלח כתב:

תודה רבה. 

תוכל לפרט לי מה ההשוואה בין העלויות של ה-A1 למיני ? כי A1 היא גם אפשרות בעיניי .. 

אני לא יכול לגבות את מה שאמרתי עם עובדות בשטח, אלא רק ב- common sense -  אחרי הכל, מאחורי ה- A1 עומדת חברה שמוכרת רכבים עממיים, עם מכלולים זהים שנלקחו מרכבים אלו.

מאחורי המיני עומדת יצרנית רכבי-יוקרה, עם מכלולים שהעלויות שלהם הן בהתאם (ככלל).

אם יש מישהו/מישהם עם מכונית מיני שיכולים לתת עלויות של טיפולים/תקלות וכאלה עם A1 , זה יהיה מצויין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

.אתה מוציא דברים מהקשרם.

אה

חשבתי שאני נטפל לקטנות

• אהבתי 1
פורסם

אתה תמיד יושב על נקודות. 

לא רגע אחד.. זה בעצם אני 

אדי

אדי אדי אדי 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...