Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לא מזמן ראיתי רכב שנראה לי טוב והשארתי לו פתק עם מספר טלפון במקרה והוא מעוניין למכור, בכל מקרה, כשלושה ימים מאוחר יותר התקשר אליי בחור שטען שהוא חבר של בעל הרכב והוא "עוזר" לו למכור אותו...

חשוב לציין שכשביקשתי את מספר בעל הרכב ואמרתי במפורש שאני רוצה לדבר איתו ישירות (בדיקה, מחיר, העברת בעלות...),מיד קיבלתי מאותו בחור את המספר טלפון של בעל הרכב...

עובדות נוספות: מדובר ברכב שתמיד נצפה באותו מקום (לפחות בשנה האחרונה) ובנוסף לכך הבנתי מה-"חבר" שבעל הרכב עובד שם באחת הרשתות באזור...

מה אתם אומרים? לשכוח מהאוטו או בכל זאת לבדוק...? :?

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

תמיד תמיד לבדוק, אם הרכב רשום על המוכר כבר זמן ממושך, והמוכר נפגש איתך, ולא מסתיר פרטים, אז לבדוק, כן.

גם אני עוזר לחבר למכור את האוטו, ואני לא סוחר, נו סו ?

יש מקרים יוצאי דופן תמיד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...