Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבכל המבחנים בישראל לדגמי מרצדס מסתירים את מספר הרישוי. נראה לי קצת תמוהה שיבואן בכיר כזה רוצה להסתיר מלקוחות הטרייד אין שמדובר ברכבי הדגמה שגם ננהג ע"י בוחני רכב לא עדינים במיוחד (לא שאני חושב שזה אסון גדול). יתכן שאני טועה כמובן והדבר הזה לא מוסתר מעיני הלקוחות, אבל אם כך, מדוע להסתיר את מספר הרישוי? 

פורסם

בחיים לא נדרשתי להסתיר מספר רישוי של רכבי מרצדס, או כל רכב הדגמה אחר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 54 דקות, ch2856 כתב:

שמתי לב שבכל המבחנים בישראל לדגמי מרצדס מסתירים את מספר הרישוי

ייתכן שאלו היו מכוניות פרטיות שנלקחו למבחנים? 

פורסם
לפני 2 שעות, discoTD5 כתב:

בחיים לא נדרשתי להסתיר מספר רישוי של רכבי מרצדס, או כל רכב הדגמה אחר. 

בחיים לא שמתי לב, 

אבל אחרי דפדוף כאן במגזין קארספורום שמתי לב שמספרי רישוי של רכבי מרצדס (בלבד) אכן מוסתרים.

גם במגזינים אחרים. 

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כי זה רכב מהמלאי שימכר אחר כך. הקונה יקבל רכב שעבר מבחנים שונים, חלקם אגרסיבים , וימכר כרכב מתצוגה 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אולי זה קשור לכך שבשנה האחרונה אני רואה מספר פעמים בשבוע מרצדסים (שונים) בשכונות הכרמל ועיר הכרמל עם לוחית רישוי "במבחן"?

ולא מדובר ברכבים חדשים, לעיתים רחוק מזה...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני זוכר סיפור שהיבואן מאפשר הנחה גבוהה במידה והרכב ישמש כמה אלפים בודדים כרכב הדגמה ורק אז יועבר לקונה. היות והעסקה נרקמת לפני שהרכב עולה על הכביש, הסתרת הלוחית מאפשרת לרכב להשאר דיסקרטי.

מסייג שלא שמעתי את זה ממישהו מתוך היבואן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...