Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, PriceDevil כתב:

אכן צודק @itsik170 בכן שהניסאן GTR היא (כנראה) הרכב המהיר ביותר הנגיש המשווק בישראל. 

49 יחידות נמכרו בישראל מאז 2011. 2 מתוכן כבר לא איתנו. ב-2011 היה מדובר על 530 כ"ס ו-3 שניות מ-0-100, היום מדובר על 570 כ"ס ו2.7 שניות 0-100.

השנה נמכרו 4 מכוניות מהדגם הזה עד כה.

נתון מעניין - 96 מהמכוניות שנמכרו שרדו.

ציפיתי שיותר רכבים יתרסקו, נתון מאוד מפתיע.

יש גם שמועות על GTR שעברה שיפור שנתן לה הספק כפול, האם לרכב יש רשיון בתוקף, או שהיא אחת מתוך השניים ש"כבר לא איתנו".

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

@itsik170 סביר להניח שהשיפור לא כתוב ברישיון ולא מתועד ברשומי משרד התחבורה - אז אין דרך לדעת. הספק מתועד פר קוד דגם, ואם עושים שיפור כלשהוא קוד הדגם לא משתנה. (אלא אם השיפור הוא תוספת סטנדרטית, והרכב מגיע לארץ עם השיפור מותקן.

פורסם
לפני 21 שעות, itsik170 כתב:

נתון מעניין - 96 מהמכוניות שנמכרו שרדו.

ציפיתי שיותר רכבים יתרסקו, נתון מאוד מפתיע.

יש גם שמועות על GTR שעברה שיפור שנתן לה הספק כפול, האם לרכב יש רשיון בתוקף, או שהיא אחת מתוך השניים ש"כבר לא איתנו".

יש לא מעט רכבי ניסאן GTR ששופרו באופן אגרסיבי מ600 סוס ועד זאת שאמורה להתחרות בדראג ושייכת לאלבג (השמועות מדברות על הספק מפלצתי באזור חיוג 3000 סוס (הרכב תחרותי וירד מהכביש).

מספר רכבים לא מבוטל עם קיטים מבית amsperformance.

פורסם

נתחיל בזה שהתכוונתי ל-96 אחוז.

ראיתי את הסרטון הזה על הרכב של אלבגינו.

למרות שהרבה דברים פה נשמעים מוגזמים - מעניין אותי לדעת ממתי בדיוק אפשר להגדיל נפח מנוע?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...