Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ביקרתי במוסך מזגנים עם רכבי אימפרזה 2013.

במוסך היו באותה העת שלושה רכבי סובארו אימפרזה(לבנות בדיוק כמו שלי) מאותה שנת ייצור ולכולם אותה הבעייה, דליפה ממאייד פנימי של המזגן וכשל בשסתום המזגן.

מחזה סוריאליסטי מבחינתי, מדובר בתיקון יקר אשר במסגרתו יוחלפו רכיבים תליפיים סיניים.

המחזה במוסך הביא אותי לבדוק האם יש תקלה שכזו בכלי רכב נוספים ומבדיקה עם שני מוסכי מזגנים הובהר כי אכן אלו פני הדברים.

אני מתכוון לפנות ליבואן וליצרן ולבקש נטילת אחריות או לכל הפחות השתתפות משמעותית מצידם.

אשמח כי בעלי סובארו אימפרזה/ xv מהשנים 2013 ואילך ייפנו בהודעה פרטית או בשרשור ואני ארכז את הפנייה.

כמו כן זכור לי כי בעבר היה נציג של סובארו פעיל בפורום ככל שיש למישהו פרטים שלו אשמח כי ייפנה אותי אליו.

בברכה:

עופר

פורסם
אוטו שלך בן 7,עד איזה גיל, לדעתך, היצרן אחראי על בלאי?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

דליפה ממאייד זה לא בלאי אלא תקלה.

אם זה באמת נפוץ וזו תקלה חוזרת אז כן, ראוי שהיבואן יפעל מול היצרן בנושא כדי לקחת אחריות על הכשל.

פורסם

אתה יכול לפנות למי שתרצה זה לא יעזור אתה לא הראשון ולא האחרון עם התקלה

אם היה לך נזילת מים מהרדיאטור (וגם זה נפוץ בסובארו) היית פונה ליבואן?

• תוכן חדש...