Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אנחנו זוג צעיר שמעוניין לעבור לגור יחד.

שנינו סובלים מאד מהפקקים היום, העומסים וחוסר היעילות של התחבורה הציבורית.

אנחנו מחפשים לצאת מהדירה של ההורים ויחד עם זה גם לבלות פחות בכבישים.

אני עובד בהרצליה פיתוח ומגיע כל יום מחולון ברכב, דבר שלוקח לי שעה ורבע בשעות העומס.

אני תלוי ברכב שלי וממש רוצה דירה באיזור שיאפשר לי להגיע לעובדה בשעות העומס (9-9:30) תוך פחות מחצי שעה ברכב.

היא עובדת באיזור הבורסה בר"ג (שבע דקות משם לכיוון בני ברק), גרה היום אצל ההורים באשדוד ולוקח לה שעה וחצי להגיע לעבודה ברכבת.

היא תלויה בתחבורה ציבורית ורוצה גם כן דירה שתאפשר לה להגיע בשעות העומס (8:00-8:30) תוך 30-40 דקות.

עבורה יהיה אידיאלי לשכור דירה באיזור רמת גן. אני מעדיף שלא כי מדובר בעיר קצת ג'יפה ויש בה עומסי תנועה כבדים (לא חושב שאפשרי לי להגיע להרצליה פיתוח תוך פחות מחצי שעה...).

עבורי יהיה אידיאלי לשכור דירה באיזור הרצליה, אבל בזכות הרכב אני הרבה יותר גמיש ויכול גם להנות מרעננה/הוד השרון/כפ"ס/רמה"ש.

בחנו את כפר סבא וגילינו שיש לה משם אוטובוס ישיר לעבודה (קו 567), על הנייר תוך חצי שעה מגיע לה לעבודה אבל דיברנו עם אנשים והבנו שבפועל זה יותר לכיוון שעה. כך גם נכון לגבי רב איזור השרון (תקנו אותי אם אני טועה!)

תל אביב לא אפשרית בגלל מגבלות תקציב, פתח תקווה עמוסה גם כן (וגם ג'יפה), מאזור יהוד-קריית אונו אני לא מדמיין בכלל לצאת עם רכב.

אנחנו דיי אבודים ולא יודעים כרגע איזה כיוון לבדוק, נשמח לקצת עצות מאנשים שיודעים יותר מאיתנו.

התקציב שלנו לחודש לשכירות בלבד הוא 4,300-4,500 לדירת 2-3 חדרים, בתקווה שנוכל למצוא גם אחת כזו עם חניה.

נשמח לקצת עזרה, תודה !

פורסם

לדעתי אין לך מה לחפש בהוד השרון / כפר-סבא, כי הפקקים מהם לכיוון מערב כל בוקר משמעותיים.

התשובה היא כנראה רמת השרון, בה יש מגוון דירות יקרות יותר או פחות.

אתם תהיו אחרי הפקקים ממזרח למערב, לך יקח עם רכב כ 20 דקות במקסימום, והיא (חברתך? אישתך? גרושתך לעתיד?) תסע בתחב"צ לבורסה יחסית בקלות. עניין של 35 - 40 דק' מקסימום.

היתרון הגדול של רמת השרון הוא בזה שהיא ממש על הכניסות לת"א. זה לא חוסך את הפקק באיילון בבוקר בין גלילות להלכה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דירות שני חד' באזור המערבי של רמת גן יתנו מענה מצויין (שכונות: ראשונים, חשמונאים, מרכז העיר א-ב-ג, גפן וחרוזים).

קח בחשבון שאלו אזורים ישנים, שאמנם מתחדשים, כך שחניה פרטית כמעט ואין וגם ברחוב היא מועטה.

רמת גן באזור הזה דווקא מאוד צעירה וקרובה מאוד לת"א.

אופציה נוספת היא לגור בהרצליה ולקחת אוטובוס לבורסה, שכן כאלו לא חסרים.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

בתור מי שגר עד לפני 5 שנים בהרצליה:

גם אם תגור בהרצליה, על הרב קוק, לא תגיע לפיתוח תוך פחות מחצי שעה בשעות האלה בבוקר...

נשמע לי שדווקא רמת גן היא רעיון לא רע, וממש אל תראה אותה כעיר ג'יפה, אלא כעיר שנמצאת דקה ממוקדי הבילוי של תל אביב :-P

(בתקציב שלך אתה יכול להרשות לעצמך לגור באיזור השלישות, ואפילו בגבעתיים באיזור בורוכוב).

היא תגיע לעבודה בדקות, אתה נוסע הפוך לפקקים (טוב נו, שוב, עד צומת הסירה, ימ"ש...)

תעשו סבוב בבורכוב ובאיזור של ר"ג שצמוד אליו (דב פרידמן וכאלה...) לפני שאתה פוסל. נראה לי שתופתע לטובה.

בתור מי שגדל ברמת השרון:

עיר מגעילה, יקרה מאד בארנונה (בסד"ג של פי 2 מהרצליה לנכס זהה) אין לכם בתור צעירים מה לחפש בה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נשמע על פניו ששניכם עובדים בסמוך יחסית לתחנות רכבת, תנסו לראות איך זה מקדם אתכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אנחנו גרות בר"ג, במרכז העיר א (איזור מעולה וקרוב להכל) אני עובדת בבורסה ומגיעה ברגל.

בת הזוג עם רכב מגיעה לעבודה בהרצליה- בעיר עצמה ליד טיב טעם, לוקח לה 15-20 דקות להגיע בבוקר (בשעה 8) וחזרה לוקח לה 30 דקות/40 דקות (בשעה 15:00).

ממליצה בחום על האיזור שלנו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

שכונת נווה שרת בצפון ת"א.

שילוב מוזר של מגדלים נובורישים היטקיסטים, דירות ישנות (במצב כזה או אחר, מאוד משתנה), קצת חרדים, קצת מרוקאיות קשישות, קצת בתי אבות, קצת עסקים סטייל סבנטיז במרכז המקומי, אבל גם טיב טעם גדול קרוב ואיזורי הבילוי של הרמת החייל (הדי שוממים). מצד אחד מרכז היי טק של עתידים, מצד שני הוילות של צהלה. מצד שלישי פרדס. שעטנז לא ברור.

יש קאנטרי נחמד.

לבורסה אפשר להגיע גם עם קורקינט חשמלי, דרך הפארק.

הרצליה פיתוח, המפתח הוא לצאת מספיק מוקדם, ולהגיע בסביבות שמונה/שמונה וחצי, כדי לא לעמוד בפקק בכלל.

יש לי חברה שמשלמת שם 3.6 לדירת שני חדרים גדולה, אבל זה מחיר נדיר. בתקציב שלכם אמורים להיות מסוגלים למצוא משהו סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד אופציה - אני לא מכיר באופן אישי אני רק כל יום מסתובב שם.

אם אני לא טועה, האיזור שממול לכניסה להרצליה פיתוח נקרא הרצליה ב'.

מרחק הליכה של 5-10 דקות להרצליה פיתוח. (תלוי באיזור כמובן).

ועוד יתרון- השכונה נמצאית במרחק הליכה מהרכבת.

גם סדר גודל של 10-15 דקות.

פורסם
^מהו סדר הגודל מבחינת מחירים ?

תלוי חדרים/מטראז'/שותפים/מיקום וכן הלאה.

יש דירות ב-6000 ויש גם ב-4500 (לזוג נניח).

אפשר גם פחות אם 3 שותפים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל תשכחו לחלוטין מאיזור כפ"ס/רעננה/הוד"ש - מכל אחת מהן להרצליה זה מינימום של 40-50 דקות עם רכב בשעות העומס ולרמת גן בתחב"צ זה עניין של ימים כנראה (לא יודע בדיוק, רק זוכר את כמות הקללות שאשתי למדה בזכות התחב"צ באיזור).

להגיע להרצליה פיתוח תוך פחות מחצי שעה אתה צריך לגור על מחלף הסירה. מכל מקום אחר זה נשמע כמו מטלה לא ישימה.

אבל, אני בכל זאת אפנה אותך לאיזור הרצליה ב' או גליל-ים, שנמצא מרחק הליכה מהרכבת, והתחילו שם עכשיו "מהיר לעיר" שאמור לקצץ את זמני הנסיעה תלאביבה. אני לא יודע מה מחירי השכירות שם, אבל זה האיזור שאני הייתי מתחיל ממנו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
היי!

אנחנו זוג צעיר שמעוניין לעבור לגור יחד.

שנינו סובלים מאד מהפקקים היום, העומסים וחוסר היעילות של התחבורה הציבורית.

אנחנו מחפשים לצאת מהדירה של ההורים ויחד עם זה גם לבלות פחות בכבישים.

אני עובד בהרצליה פיתוח ומגיע כל יום מחולון ברכב, דבר שלוקח לי שעה ורבע בשעות העומס.

אני תלוי ברכב שלי וממש רוצה דירה באיזור שיאפשר לי להגיע לעובדה בשעות העומס (9-9:30) תוך פחות מחצי שעה ברכב.

היא עובדת באיזור הבורסה בר"ג (שבע דקות משם לכיוון בני ברק), גרה היום אצל ההורים באשדוד ולוקח לה שעה וחצי להגיע לעבודה ברכבת.

היא תלויה בתחבורה ציבורית ורוצה גם כן דירה שתאפשר לה להגיע בשעות העומס (8:00-8:30) תוך 30-40 דקות.

עבורה יהיה אידיאלי לשכור דירה באיזור רמת גן. אני מעדיף שלא כי מדובר בעיר קצת ג'יפה ויש בה עומסי תנועה כבדים (לא חושב שאפשרי לי להגיע להרצליה פיתוח תוך פחות מחצי שעה...).

עבורי יהיה אידיאלי לשכור דירה באיזור הרצליה, אבל בזכות הרכב אני הרבה יותר גמיש ויכול גם להנות מרעננה/הוד השרון/כפ"ס/רמה"ש.

בחנו את כפר סבא וגילינו שיש לה משם אוטובוס ישיר לעבודה (קו 567), על הנייר תוך חצי שעה מגיע לה לעבודה אבל דיברנו עם אנשים והבנו שבפועל זה יותר לכיוון שעה. כך גם נכון לגבי רב איזור השרון (תקנו אותי אם אני טועה!)

תל אביב לא אפשרית בגלל מגבלות תקציב, פתח תקווה עמוסה גם כן (וגם ג'יפה), מאזור יהוד-קריית אונו אני לא מדמיין בכלל לצאת עם רכב.

אנחנו דיי אבודים ולא יודעים כרגע איזה כיוון לבדוק, נשמח לקצת עצות מאנשים שיודעים יותר מאיתנו.

התקציב שלנו לחודש לשכירות בלבד הוא 4,300-4,500 לדירת 2-3 חדרים, בתקווה שנוכל למצוא גם אחת כזו עם חניה.

נשמח לקצת עזרה, תודה !

אני מקווה שאני לא עובר על כללי הפורום אבל אולי תעניין אותך דירה שסיימתי לשפץ לאחרונה (השיפוץ בשלבי סיום ולכן אין תמונות במודעה):

https://www.yad2.co.il/s/c/ev4ppb

הדירה אומנם ללא חניה אבל יש באזור לא מעט חניות להשכרה (תוכל לראות ביד2), לדוגמא:

https://www.yad2.co.il/s/c/4cr5ha

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צפון מערב רמת גן, גליל ים, צפון תל אביב. לדעתי אלו מקומות טובים באמצע. אין לי מושג כמה לוקח ברכב, אבל אלו מקומות עם גישה טובה לתחבורה ציבורית חוץ מגליל ים שאני לא יודע בעניין התחבורה

השרון מקום מדהים אבל בתחבורה זועה, לי לוקח להגיע למרכז מדרום השרון כשעה וחצי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
בתור מי שגר עד לפני 5 שנים בהרצליה:

גם אם תגור בהרצליה, על הרב קוק, לא תגיע לפיתוח תוך פחות מחצי שעה בשעות האלה בבוקר...

נשמע לי שדווקא רמת גן היא רעיון לא רע, וממש אל תראה אותה כעיר ג'יפה, אלא כעיר שנמצאת דקה ממוקדי הבילוי של תל אביב :-P

(בתקציב שלך אתה יכול להרשות לעצמך לגור באיזור השלישות, ואפילו בגבעתיים באיזור בורוכוב).

היא תגיע לעבודה בדקות, אתה נוסע הפוך לפקקים (טוב נו, שוב, עד צומת הסירה, ימ"ש...)

תעשו סבוב בבורכוב ובאיזור של ר"ג שצמוד אליו (דב פרידמן וכאלה...) לפני שאתה פוסל. נראה לי שתופתע לטובה.

בתור מי שגדל ברמת השרון:

עיר מגעילה, יקרה מאד בארנונה (בסד"ג של פי 2 מהרצליה לנכס זהה) אין לכם בתור צעירים מה לחפש בה.

say what now

אני גר בשכונת ויצמן, יוצא ב 0930 כל בוקר והממוצע שלי זה 16 דק'

בימים שאני מתחזר ויוצא ב 10-11 זה מתקצר ל 8-12 דק' באופן עקבי

חזור - סביבות ה 10-15 דק' בכל שעות היום

לפות"ש

אני ובת הזוג משכירים בשכונת ויצמן ב 4300 דירת 3 חדרים סביבות ה 60 מ"ר כולל חניה מקורה (בטאבו)

בת הזוג עובדת בבני ברק ולוקח לה בממוצע 25 דק' בפקקים [ברכב]

החברה שלי עוברת לתל אביב עוד בערך שנה וכבר חשבנו מה נעשה - לאחר בדיקה של השוק ברמת גן גבעתיים הוחלט להשאר בהרצליה

השכונה באמת נגישה לכל מקום גם עם רכב וגם עם תחב"צ

יש הכל במרחק הליכה... אפילו למרינה אנחנו הולכים ברגל וכשלא חם זה ממש נחמד

פורסם

ראשית, אתה יוצא שעה אחרי פות"ש.

שנית, יכול להיות שדברים השתנו, אבל ממה שאני מכיר, לחצות את הרב קוק ואת שבעת הכוכבים לוקח לפחות 20 דקות.

אולי בגלל שאתה יוצא מויצמן, נחסך לך הקטע מכדורי עד לשם. (למרות שזה הקטע הפחות פקוק ברחוב)

ואז אתה מגיע לרמזורים של הכניסה לאזה"ת ולסמבטיון של אבא אבן...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...