Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחירון אמור לתת הערכה לשווי הרכב. חברות הביטוח הולכות לפי המחירון של לוי יצחק למרות שלעיתים הוא לא הוגן ולא באמת משקף את השוק.

אבל זה מה שקבעו חברות הביטוח ולפי זה נקבע הפצוי בגין נזק/אובדן/גניבה.

יד 2 הינו מחירון שקובע לפי מחירי מכירה ולכן הוא מציג יותר את מחירי השוק אך מצד שני אין בקרה אמיתית למחירים שמזינים לאחר הסרת המודעה ולכן הוא לא קביל בחברות הביטוח.

מחירון של רכב הוא בדרך כלל הממוצע של 2 המחירונים.

כל מוכר רשאי לקבוע את המחיר שנראה לו.

לדוגמא טויוטה לנד קרוזר שנת 2005 עם 400,00 ק"מ מופיע במחירון באזור 50,000 שקל ונמכרים במחיר של 80,000 שקל וצפונה.

למה? כי ככה השוק מכוון ויש ביקוש.

אם לא היה ביקוש המחירים היו יורדים.

אם המחיר גבוה לדעתך, תמתין ותראה אולי המוכר יוריד את המחיר בהמשך אך קח בחשבון שייתכן שאכן ימכור במחיר שביקש ופספסת רכב טוב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

המזין הוא בעל הרכב שמכר?

מוכרים באמת משקיעים בזה זמן?

מה אם מזינים מחירים מנופחים, יש על זה פיקוח כלשהו?

פורסם
המזין הוא בעל הרכב שמכר?

מוכרים באמת משקיעים בזה זמן?

מה אם מזינים מחירים מנופחים, יש על זה פיקוח כלשהו?

1) אכן, המזין זה מי שמכר.

2) אין ברירה, אם אתה רוצה להסיר את המודעה אתה חייב להזין מחיר מכירה.

3) זאת הסיבה שהמחירון הזה לא קביל על חברות הביטוח. כן אין פיקוח עליו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ברור לי שאם מחר אני מבטח את הרכב ועושה תאונה, החישוב לפיצוי, ירידת ערך וכו׳ יחושב מהמחירון של לוי יצחק.

לגבי הביטוח .תמיד שקונים רכב הביטוח הוא בחסר.

הרי שאני קונה רכב והוא יד 01 (יד שנייה).. אחרי העברת הבעלות הוא כבר יד 02 (יש שלישית).

גם אם המוכר יחשב לי בדיוק את המחיר לפי לוי יצחק, ואני אשלם לו בדיוק לפי המחירון.

ויומיים אחרי הקנייה יגנבו לי את הרכב.. חברת הביטוח תשלם לי לפי המצב החדש.

לא לדבר ... אם מיד אחרי הקנייה הכנסתי למוסך ליישור קו וטיפול כולל ברקסים מלא/צלחות , החלפת כל הנוזלים ..פלגים אירדיום חדשים

ככה שיהיה לי שקט ל 3 שנים. סה"כ 4000 ש"ח טיפול (לא נורא ל 3 שנים לרכב של 40,0000 ש"ח).

אבל אם יומיים אחרי זה גונבים לי את הרכב.. לוי יצחק לא מתחשב בטיפולים קדימה..

בקיצור נושא הביטוח לא צריך להיות שיקול.. מצב הרכב שווה הרבה יותר מ 4000 ש"ח יותר או פחות

פורסם (נערך)

אני מבין שמדובר על הונדה ג'אז? בזמנו, כשחיפשתי ג'אז, כלמוביל טרייד הציעו לי אחת (שנת 2016, קומפורט, ק"מ סביר, מטופלת) ב 63K כשבשוק הפרטי אנשים דרשו 68K וצפונה על רכבים מקבילים.

תן להם להתייבש עם המודעה.

עריכה אחרונה על ידי omer_a
פורסם
אני מבין שמדובר על הונדה ג'אז? בזמנו, כשחיפשתי ג'אז, כלמוביל טרייד הציעו לי אחת (שנת 2016, קומפורט, ק"מ סביר, מטופלת) ב 63K כשבשוק הפרטי אנשים דרשו 68K וצפונה על רכבים מקבילים.

תן להם להתייבש עם המודעה.

פתחתי את השירשור לשאלה יותר כללית יד 2 מול לוי יצחק. כי אני כן יושב מתקשר מקבל קוד כדי להבין מה עלותו של הרכב במחירון המשוקלל.

שמתי לב לזה מאוד אחרי שראיתי את המחירים שמוכרים רוצים עבור ג׳אז כזאת או אחרת לעומת מה שמופיע במחירון לוי יצחק.

• תוכן חדש...