Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות מנוע וגיר מפירוק (כן כן מפירוק...).

ואני לא יודע אם להסתמך על המילה של בעל הפירוקיה בנוגע לתקינות המנוע והגיר למרות שאני חבר של הבן שלו ולמרות שלושה חודשי האחריות...

אז יש לי כמה שאלות....

-איך ניתן לבדוק שהמנוע תקין בזמן שהוא לא מורכב על רכב?

-האם ניתן לעשות בדיקת קומפרסיה למנוע מבלי לתת סטרטר?

-מה בודקים בגיר?

אני יודע שבדרך כלל הפירוק שולח את המנוע והגיר למוסך והמוסך בודק את הכל, אבל במקרה הזה אני הולך לעשות את העבודה הקשה ומכניס את המנוע בעצמי....

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

לך למקום רציני ובעל מוניטין.

בחר יחידה שנראית לך מתוך מבחר מנועים מאותו הסוג.

דאג לבצע עסקה כך שהמנוע מורכב ע"י סוחר המנועים כך שאם יהיה צורך לבצע החלפה לא תאלץ לשלם שוב פרוק והרכבה.

דאג שטרום ההרכבה מלבד הדברים הרגילים, פלגים, שמן רצועת אביזרים וכו יחליפו גם טיימינג (אין לדעת כמה זמן המנוע שוכב באחסנה).

לאחר ההרכבה, תן למנוע תקופת הרצה ולאחר מכן הגבר עומסים, לכל אורך הדרך וודא אי קיום נזילות ו/או אובדן שמן ו/או מים שלא בנזילות, אי קיום רעשים חריגים וכדומה.

אם הכל נראה בסדר עדין מומלץ לקראת סוף תקופת האחריות ללכת לבדיקת מנוע בלבד במכון מוכר וחוות דעתו תאשר סופית שאכן המנוע תקין !!! שים לב מחויבות הפרוקיה / סוחר למנוע תקין ולא למנוע עם תוצאות של מנוע חדש....

בהצלחה !!!!!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שלום...

בגלל שאני חבר של הבן של בעל המקום אז אני מקבל את המנוע והגיר במחיר מיוחד מאוד....3600 ש"ח לשניהם....:shock: כך שלקנות מנוע ממקום אחר זה לא בא בחשבון.

הסיבה השנייה היא שאת המנוע הזה מאוד מאוד קשה להשיג בארצנו ויש לו רק שניים כאלה, לאחד מהם שבור המכסה שסטומים.. (אבל אני יוכל לפרק ממנו חיישנים שיהיה לי ספייר בבית).

האם מישהו מכם מכיר אדם שיכול לבדוק לי את המנוע בפירוקיה עצמה? ולקחת אחריות על הבדיקה?

בברכה מ.ג.

פורסם

ראשית- אין ממש דרך לבדוק איכות מנוע ובמיוחד עם הוא בנויי אלומיניום (המחלה הידועה קורוזיה

לא ניתנת לאיתור גם בפרוק)

שנית- ניתן לאתר איזה סטנד בפרוקייה לפרק קרטר להסתכל פנימה ולמלא שמן חדש!(אם תרצה

להפעיל מנוע שמן הכרחי)

שלישית- ברור מהשאלה שאתה מאמין שבדיקת קומפרסייה תיתן את התשובות. טוב

אולי זה לא מסובך אבל כדאי שנדע באיזה מנוע מדובר ואם קרבורטור או הזרקה....

למנוע קרבורטור (עשינו את זה מנוע וויליס 6 צילינדרים לפני חודש)

* חבר סטרטר

* חבר משאבת מיים

* חבר רדיאטור כל שהוא עם צנרת מיים

* חבר מפלג חוטים קרבורטור (טוב הוספתי פלאגים בעריכה)

* חבר ונטילטור חשמלי (למשל של BX?)

* חבר מצבר ישן

* חבר רכב למצבר (+ ל+)

*חבר משאבת דלק+ פילטר+ מיכל פלסטיק מלא דלק

תתניע ותכוון הצתה

כמה שווה לך לשלם? כמה יקח איש מקצוע?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

נראה לי שהוא מדבר על רכב הזרקה מלא בחיישנים שללא מחשב לא יוכל לעשות כלום .

לכן אין מנוס מהתקנת המנוע על הרכב לשם בדיקה .

JDM :twisted:

פורסם

לאור היכירותי עם המנוע [היכירותי, כולה כיוון שיש לי שאני יודע על איזה מנוע מדובר] - תתקין אותו.

מקסימום, תגלה שצריך שיפוץ - שלח אותו לשיפוץ. או שתקדים תרופה למכה - שלח אותו כבר עכשיו לשיפוץ. יחד עם הגיר.

3.5 על המנוע והגיר

עוד 3 על שיפוץ כללי של המנוע והגיר [ואני מגזים במחירים האלה] ויש לך ב6.5 מנוע וגיר שלהביא חדשים היה עולה לך לפחות פי שתיים.

כלכלה פשוטה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אכן CIVICNOS צודק מדובר במנוע הזרקה 4 צילינדרים של הונדה כך שלא ניתן לערוך את הבדיקה שjlavi2002 הזכיר.

תשובה לנסיך....

לפי דברי בעל הפירוקיה המנוע עבר 70.000 ק"מ כך שאם הוא צודק אז מייותר לפתוח\לשפץ את המנוע.

יש עוד רעיונות?

פורסם

ראה לפני שנה היציעו לי שיפוץ גיר ב3500-4500 ש"ח.

אם ניתן לבצע שיפוץ מנוע+ גיר ב3000ש"ח כפי שכתבו לפני-לך על זה!

אם הסכום גבוה יותר- קח סיכון.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...