Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אתמול נסעתי בכביש ליד אזור והוויז התריעה לי על מצלמת מהירות , לא זוכר את המהירות המדוייקת שלי אבל זוכר שהייתי במהירות סבירה , הייתי מאוד עייף ואני זוכר שראיתי דרך המראה האחורית אור מהבהב אבל לא מספיק חזק כדי לסנוור אותי או משו כזה אתם חושבים שקיבלתי דוח ? או שאם זה היה מצלם אותי זה היה ממש מסנוור אותי

פורסם

אתה מדבר על כביש 44?

אם כן, בצומת חולון, לא הרבה אחרי שאתה עולה על כביש 44, יש מצלמות מהירות ב 2 הצדים של בכביש.

אחרי זה ב1 הכניסות של אזור, זכור לי שיש עוד 1 (לא זוכר באמת אם ב2 הצדים של הכביש, נראה לי, רק נראה לי, שיש 1 אם אתה מגיע מ צומת חולון, אבל לא בטוח ב100%)

אני קיבלתי דו"ח מ מצלמה כזאת, בלילה אי אפשר לפספס, המהירות המותרת שם זה 70 אגב, יש מצב שאם נסעת על 90 100 כן צילמה אותך.

יכול לקחת עד 3 חודשים עד שמגיע הדו"ח בדואר, לי לקח להגיע טיפה פחות מחודש.

פורסם
אתה מדבר על כביש 44?

אם כן, בצומת חולון, לא הרבה אחרי שאתה עולה על כביש 44, יש מצלמות מהירות ב 2 הצדים של בכביש.

אחרי זה ב1 הכניסות של אזור, זכור לי שיש עוד 1 (לא זוכר באמת אם ב2 הצדים של הכביש, נראה לי, רק נראה לי, שיש 1 אם אתה מגיע מ צומת חולון, אבל לא בטוח ב100%)

אני קיבלתי דו"ח מ מצלמה כזאת, בלילה אי אפשר לפספס, המהירות המותרת שם זה 70 אגב, יש מצב שאם נסעת על 90 100 כן צילמה אותך.

יכול לקחת עד 3 חודשים עד שמגיע הדו"ח בדואר, לי לקח להגיע טיפה פחות מחודש.

אני לא יודע הקטע זה שכאילו נסעתי ואז התסכלתי במראה וראיתי אור מהבהב מאחורי אבל זה לא היה משו ממש חזק שסניוור אותי ואמרו לי שאם המצלמה הייתה מצלמת אותי לא הייתי יכול לפספס את זה וזה פשוט אור ממש חזק לשניה וזהו , האם אפשר להתקשר לאיפשהו לשאול אם קיבלתי דוח ?

פורסם

בגדול כן, לא רוצה להגיד כי לא בטוח ב100% אם זה המשטרה או לעירייה , חבר אמר לי איפה אפשר לבדוק, אבל לא זוכר :-)

Enviado desde mi ONEPLUS A6013 mediante Tapatalk

פורסם
בגדול כן, לא רוצה להגיד כי לא בטוח ב100% אם זה המשטרה או לעירייה , חבר אמר לי איפה אפשר לבדוק, אבל לא זוכר :-)

כן העיניין הוא שאמרו לי שאם באמת הייתי מצולם לא הייתי מספיק אפילו לראות את זה כי הפלאש ממש מהיר ואני בטוח בוודאות שהספקתי לראות את האור מהבהב לפחות פעמיים

פורסם

בלילה רואים, אני לפחות ראיתי ממש טוב.

שמע, אין יורא מידי מה לעשות, תמתין ותראה אם מגיע לך משהו בדואר.

• תוכן חדש...