Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמי אדם מבוגר ובבעלותו בית ישן במרכז המועמד להריסה.

אחד האגפים של הבית הוא חדר ששימש כמחסן. יש בו כלי עבודה, מדפי מתכת ועוד המון המון אוצרות. התוכנית שלנו היא כזאת: להעביר את כל התכולה ללא יוצא מן הכלל לאחסנה חיצונית, ומשם לאט לאט למיין מה נישאר ומה הולך/נמכר/ניגרט. אשמח לקבל מידע היכן שוכרים מחסן או מכולה, למה לשים לב ובכלל כל מידע, היות שמעולם לא עשיתי זאת.

תודה.

פורסם

הבית נמצא אי שם במרכז הארץ, אבל עומדת לרשותו משאית קטנה, כך שההובלה לא תהיה בעייה.

לגבי חולון - אין בעיה ונשמע טוב, אבל השאלה שלי הייתה למה לשים לב, מה מקבלים, כמה משלמים (בערך כמובן) וכו'.

זה שהמחסנים הללו קיימים - את זה אני יודע. מה שאני מבקש כאן זה עוד מידע, לפני סבב הטלפונים שאבצע.

פורסם

יש בגבעתיים מכולות להשכרה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יופי.

אפשר בבקשה שם? אתר? אולי טלפון?

חיפוש קצר בגוגל הביא את זה:

https://www.moving-israel.co.il/doc/%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9F

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שים לב לעלות של האחסנה. אחסנה לאורך זמן תוריד את הכדאיות של המכירה.

מהסיבה שלרוב אחסנה כזו יקרה ביותר.

במידה ולאחד מבני המשפחה יש חצר.

כלכלי יותר לקנות מחסן. ולבנות חדש. ( סביב ה3-5 אלף)

ולמלא אותו. אחרי זה נשאר המחסן. שניתן להשתמש / למכור.

לגבי שטחי אחסנה.

תראה שיש לך שם שטחים למיון. מקום למיין ולסדר. ולא רק קוביה למלא. נוחות הנגישות. יש מחסנים מקומות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי ניסיון עם "מחסני אביה".

יש להם 9 סניפים, ספציפית אני מכיר את הסניף שבאיזור התעשיה החדש בראשל"צ.

מחיר לפי האתר 32 ש"ח לקוב ליחידה מעל 12 קוב אבל רק בשני סניפים קצת מרוחקים. מחיר בראשל"צ אני לא זוכר.

גישה 24/7 באמצעות צ'יפ, שוב פעם זה בסניף ראשל"צ, לא יודע לגבי אחרים.

מחסן נוח ומסודר, נמצא בקומה שניה במבנה תעשייתי, יש מעלית משא, יש גישה עם הרכב עד המעלית, יש מוקד עם מענה טלפוני בשעות העבודה.

פורסם
יש לי ניסיון עם "מחסני אביה".

יש להם 9 סניפים, ספציפית אני מכיר את הסניף שבאיזור התעשיה החדש בראשל"צ.

מחיר לפי האתר 32 ש"ח לקוב ליחידה מעל 12 קוב אבל רק בשני סניפים קצת מרוחקים. מחיר בראשל"צ אני לא זוכר.

גישה 24/7 באמצעות צ'יפ, שוב פעם זה בסניף ראשל"צ, לא יודע לגבי אחרים.

מחסן נוח ומסודר, נמצא בקומה שניה במבנה תעשייתי, יש מעלית משא, יש גישה עם הרכב עד המעלית, יש מוקד עם מענה טלפוני בשעות העבודה.

גם לי יש נסיון של כשנתיים בערך עם אביה , מאכסן בסניף בצור יגאל , משלם כ350 שח ל10 קוב נכון להיום. כניסה באמצעות ציפ 24/7. יש מעלית, וכל התנאים מסביב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ומה קורה אם רכב אחר מגיע לפנייך ויש לו חצי שעה פריקה וטעינה מהמעלית?

פורסם

יש לי ניסיון עם הכל למוביל, בחולון.

אתה מקבל חדר (או יותר) משלם לפי נפח האחסון (נדמה לי 35 ש"ח לקוב לחודש).

אחסנה בחדר נעול, מנעול שלך, שמירה, מצלמות, הדברה מסביב כל שבועיים, סה"כ הייתי מרוצה, אני מניח שזה סטנדרט במקומות כאלה.

פורסם
ומה קורה אם רכב אחר מגיע לפנייך ויש לו חצי שעה פריקה וטעינה מהמעלית?
ממתינים.

או משתמשים במקביל.

הוא ממלא את המעלית, פורק אותה לאחת העגלות שיש למעלה, עם העגלה נוסע עד למחסן שלו ופורק שם.

בזמן הזה אתה יכול להשתמש במעלית.

זה לא מחסן סחורות, אין ממנו ניפור סחורה כל 2 דקות.

בכל הפעמים שהייתי שם, לא ראיתי את המעלית תפוסה לזמן כה ארוך.

פורסם
ממתינים.

או משתמשים במקביל.

הוא ממלא את המעלית, פורק אותה לאחת העגלות שיש למעלה, עם העגלה נוסע עד למחסן שלו ופורק שם.

בזמן הזה אתה יכול להשתמש במעלית.

זה לא מחסן סחורות, אין ממנו ניפור סחורה כל 2 דקות.

בכל הפעמים שהייתי שם, לא ראיתי את המעלית תפוסה לזמן כה ארוך.

לא נשמע נוח

במתחם שאני נמצא בו לכל אחד יש גישה למחסן שלו

אף אחד לא מפריע לשני, אף אחד לא רואה מה אני פורק, ובלי קשר כל הציוד שלי על גלגלים ככה שלא נוח לפרוק למעלית ואז לפרוק מהמעלית

אני פורק מהרמפה של הרכב ישירות למחסן

• תוכן חדש...