Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטלפון של אשתי שבק חיים, המי 8 שהיה לי עבר אליה ואני עם מי 9, יומיים הטלפון היה ללא כיסוי וכמה ששמרתי עליו מכל מפתח ומכל משמר המסך נשרט! יותר מזה יש לי מעין חריטה קטנטנה שלא ברןר ממה נגרמה וזה פשוט מתסכל הידיעה שהיא שם.

יש לי טלפון שבור בבית לניסויים, ניסיתי עליו את שיטת המשחת שיניים וזה לא עזר ולא צלח, ראיתי עוד שיטה של סודה לאפיה מהולה במים ומריחה במעגלים, לא ניסיתי ושוקל אם לנסות (כמובן על טלפון הניסויים ואם יעבוד ללא השלכות אולי על המכשיר שלי.

מישהו מכיר עוד שיטה? חומר? משהו?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא נראה לי שיש משהו. פשוט תתעלם, תשכח שזה שם. אבל איך ה מי9? המצלמה שיפור משמעותי? איך פתיחת באצבע מתחת למסך?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

האמת מתגעגע למי 8, חוץ מתוצאה גבוהה במיוחד באנטוטו בנצ'מארק אני לא באמת רואה הבדל, המצלמה אכן טובה יותר אבל לא יודע לומר בכמה (יש זוית רחבה שבאמת נחמדה ויש 48 פיקסל שאכן נראה איכותי).

הטביעת אצבע לא משהו ולפעמים זה לוקח מעט זמן עד שזה קולט (מבאס והרבה יותר גרוע מהחיישן האחורי של המי 8), זיהוי פנים לעומת המי 8 גם על הפנים, שם היה חיישן אינפרא אדום שהיה מזהה בכל מצב ובמהירות, כאן זה על בסיס מצלמה, לא עובד בחושך (במי 8 עבד) ובכללי לא מציאה שלא נדבר שניתן לרמות אותו בקלות.

מהבחינות הללו מרגיש כמו מוצר לא מוגמר לעומת המי 8, שלא נדבר על מסך שנשרט בקלות (המי 8 בתום השימוש שלי היה ללא שריטה הכי קטנה וכאן כבר...).

אני פריק בקטע הזה מפעם לפעם שם לב שזה שם ומתעצבן, נראה אם מגן מסך הידרוג'ל יטשתש את זה.

נקנה באייבורי באילת תמורת 1688 ש''ח (64 ג'יגה).

זה ברמה שאני מתבאס קצת שנתתי לאשתי את המי 8 שלי ולקחתי את המי 9.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

באמת מבאס.. אף פעם לא חשבתי שזכוכית יכולה להשרט עד שקניתי את הS8. אני לא יודע ממה הם עושים את המכשיר הזה אבל זכוכית זה לא!

מבאס עוד יותר לגלות שהצרה הזו הגיע גם למכשירים של שיומי :cry:

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא זה לא זכוכית, זה שרף ודבק אפוקסי, קוראים לזה גורילה גלאס, היא מאוד חזקה וגמישה, השיאומי משתמש בגירסה 6,המי 8 השתמש בגרסה 5

פורסם
דווקא זה לא זכוכית, זה שרף ודבק אפוקסי, קוראים לזה גורילה גלאס, היא מאוד חזקה וגמישה, השיאומי משתמש בגירסה 6,המי 8 השתמש בגרסה 5

הבנתי, טוב לדעת.

כניראה שסמסונג פספסו את העניין החזקה והגמישה, כי בS8 היא בעיקר פריכה ושבירה. ונשרטת כאילו זה ניילון.. בחיי.

יום טוב גם לך

פורסם

מגן מסך זכוכית שמודבק עם דבק LCOA אמור די להעלים את השריטה. לדוגמא whitestone dome. לא יודע אם תמצא מגן כזה לטלפון הזה.

פורסם

מזמן למדתי לא להכניס מכשיר לשימוש בלי מגינים (מסך וגוף), גם אם המשמעות היא עוד 100 ש"ח בחנות או המתנה לדואר מסין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מזמן למדתי לא להכניס מכשיר לשימוש בלי מגינים (מסך וגוף), גם אם המשמעות היא עוד 100 ש"ח בחנות או המתנה לדואר מסין.
אני איתך, זה היה יום חמישי של חג שני פסח והחנות ממנה רכשתי הייתה רבע שעה לפני סגירה ולא היה להם מגני מסך למכשיר. מוצאי חג כבר הייתי עם מגן מסך זכוכית.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אי אפשר לשים מגן מסך למסך שיש לו טביעת אצבע מתחת למסך. דבר שני המדבקות הללו לא עושות כלום בכל מקרה.

פורסם
אי אפשר לשים מגן מסך למסך שיש לו טביעת אצבע מתחת למסך. דבר שני המדבקות הללו לא עושות כלום בכל מקרה.

על המי 8 היא שמרה יפה, אני לא מדבר על שבירה אלא דווקא על שריטות.

גם בלי מגן הוא לא עבד משהו....

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בגדול אתה צודק, בקטן מגנים דופקים קשות את חווית השימוש במכשיר.

כל מגן הופך מכשיר מעוצב ואלגנטי למכשיר מגושם ומכוער.

מגן מסך לרוב צובר לכלוך וטביעות אצבע הרבה יותר מהמסך המקורי.

אבל עם כל הצער שבדבר באמת אין ברירה אלא לעטוף את המכשיר בזוועה הזו.

יום טוב גם לך

פורסם

אני משתמש במגן זכוכית, הדבר הזה בעובי 0.3 מ"מ. כמוכן נרתיק סיליקון דק לגוף המכשיר. הצירוף הזה ממש לא מסרבל.

מה שמסרבל אלה נרתיקי הארנק, בסגנון ארנקי נשים, שמשלשים את עובי המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...