Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רנו מגאן קופה 2013 מדהימה וכיפית אך יש בה בעיה שנמשכת הרבה זמן ומשגעת אותי בטירוף

90 אחוז מהזמן כאשר אני מנסה להניע אחרי הקשת קוד בקודנית והכנסת הכרטיס הרכב לא מניע כשלוחצים Start בכפתור

הכוונה היא שאין סטרטר בכלל הכל פועל חוץ מסטרטר

כדי להצליח להתניע אני צריך ללחוץ מלא פעמים ולפעמים יכול לקחת לי 10 דקות של לחיצה על הכפתור הנעה עד שמניע,ולפעמים ישר.אין רעש של סטארטר בכלל וכאשר מצליח להניע הוא עובד ללא בעיה

הקטע המוזר הוא שהרכב מניע גם אם אני לא מקיש את הקוד ואז הקודנית מצפצפת והרכב לא מתכבה גם שעה!!,יכול להיות שכל הבעיה טמונה בקודנית?

בדקתי עם מד מתח את הפלוס האדום של הסטרטר והוא מקבל מתח 12 וולט כמו שצריך,הקטע המוזר הוא

שיש עוד חוט שכנראה הוא נותן הפקודת התנעה לסטרטר חיברתי אליו את המולטימטר וניסיתי להניע

החוט הנל לא קיבל פקודה בכלל היה בלי מתח וכאשר כן קיבל מתח הרכב הניע

אז הבעיה היא הקודנית או חלק חשמלי אחר ברכב לדעתכם?

• תוכן חדש...