Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד כמה כדאי להתעקש על יבואן רשמי? הפרש המחירים יותר מ-1000 ש"ח בין רשמי למקביל.
אין מה להתעקש.

תקח מ שיש לו יותר אחריות או אפשרות להאריך אותה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני מדבר על השנה שעברה.

האחריות המורחבת בתוקף לעוד כשנה (מצריך בדיקה בספר הקבלות שלי). אני מניח שאחרי זה תקלה מז'ורית תגרור השבתה.

מכונות הכביסה שלי היו תמיד בעלות פתח עליון, מה שגורר מחיר גבוה ואורת חיים קצר. לא היתה לי מכונה שעברה את גיל 7 (+\-), ואלה שהגיעו לגיל כזה היו סימנס, קונסטרוקטה ובוש. מכונה של אאג-אלקטרולוקס מתה אחרי 4 שנים וכזו של קריסטל הושלכה לפח בגיל שנתיים, לפני תום האחריות, אחרי באין סוף ביקורים של טכנאים שלא הצליחו לתקן אותה. עשתה רעש של מנוע של 777 וטיילה להנאתה ברחבי חדר הכביסה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השרות של כולם גרוע ברמה זו או אחרת, זה שתקנה מילה יקרה לא אומר שתקבל שירות טוב יותר.

השרות של היבואנים המקבילים גרוע יותר בד"כ ואין אפשרות להתלונן ליצרן, רק לבתי המשפט.

גם בתקציב שלך נכנס יבוא רשמי

https://www.lastprice.co.il/p/75558821/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90-Constructa/Constructa-CG5A05V9

https://www.lastprice.co.il/p/77520272/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%97%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%99-Bosch/BOSCH-SMV45AX00E

פורסם

השרות של CBS עדיין טוב מאוד.

בחודש שעבר קיבלתי מהם (עם שליח עד הבית ) חלפים למדיח אינטגרלי של סימנס ( בן 14, תוצרת גרמניה ).

בסופו של דבר לא הייתי צריך את כל החלקים, החזרתי את מה שלא השתמשתי בתיקון עצמי וקיבלתי זיכוי לכרטיס אשראי, כולל החזר דמי משלוח!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שאלה לבעלי מדיח בוש.

יש לי מדיח צר שעובד מעולה בערך חצי שנה.

לפני שבוע בערך שמתי לב שיש נזילה די חזקה מהגומיה התחתונה של הדלת וגם מסביב לגומיות הצדדיות היתה רטיבות.

מאז הפעלתי את המדיח כמה פעמים ולא נזל בכלל.

מה יכול לגרום לנזילה חד פעמית במדיח?

יכול להיות שזה קרה בגלל שהנחתי בסלסה התחתונה תבנית אפיה די גדולה בזווית לכיוון הדלת?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

התשובה בגוף השאלה. יתכן שהדלת לא היתה סגורה.

צריך לשים לב היטב כיצד ממלאים מדיח, ולא להעמיס ביתר.

תבניות אני לא מכניס למדיח - ושלי רחב. ממילא הן מצריכות קרצוף יותר אגרסיבי ממה שהמדיח יודע לעשות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דגם וותיק של סימנס SN065N038IL קיים בשוק כבר מ 2013~ ואולי אפילו לפני (לא בדקתי לעומק), תוצרת גרמניה, אינטגרלי מלא.

לפעמים יש מבצע הארכת אחריות במחירים טובים.

סופר שקט, מנקה מעולה.

בסוף 2016 (קצת יותר משנתיים) קניתי את הדגם הזה - והארכתי אחריות (מלאה) ל-5 שנים בתוספת 99 שח בלבד (במעמד התקנה). אחריות של BSH.

ב 2013 נקנה אותו הדגם (בבית של אמא שלי) ומשרת אותנו מאז.הוא לא גילה אמינות מופתית (היו 2 תקלות, אחת קטנה באחד הקפיצים שתומכים בדלת - החלפתי סט מקורי ב 140 שח, ואחת יותר רצינית שאני לא זוכר אם קשורה למנוע או למערכת החימום של המים). אני לא חושב שזה מדגם מייצג ולא פחדתי לקנות את אותו הדגם לעצמי (אבל כן דאגתי לאחריות ל 5 שנים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האחריות של C/S/B.

BSH זו השותפות של בוש וסימנס לייצור מכשירים ביתיים.

פורסם
אין מה להתעקש.

תקח מ שיש לו יותר אחריות או אפשרות להאריך אותה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

בהנחה שהיבואנים המקבילים מספקים שירות טוב, אתה צודק.

השרות של כולם גרוע ברמה זו או אחרת, זה שתקנה מילה יקרה לא אומר שתקבל שירות טוב יותר.

השרות של היבואנים המקבילים גרוע יותר בד"כ ואין אפשרות להתלונן ליצרן, רק לבתי המשפט.

גם בתקציב שלך נכנס יבוא רשמי

https://www.lastprice.co.il/p/75558821/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90-Constructa/Constructa-CG5A05V9

https://www.lastprice.co.il/p/77520272/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%97-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%97%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92%D7%A8%D7%9C%D7%99-Bosch/BOSCH-SMV45AX00E

תודה על הלינקים. לגבי השירות של היבואנים המקבילים, אתה כותב מידע או שמועות?

השרות של CBS עדיין טוב מאוד.

בחודש שעבר קיבלתי מהם (עם שליח עד הבית ) חלפים למדיח אינטגרלי של סימנס ( בן 14, תוצרת גרמניה ).

בסופו של דבר לא הייתי צריך את כל החלקים, החזרתי את מה שלא השתמשתי בתיקון עצמי וקיבלתי זיכוי לכרטיס אשראי, כולל החזר דמי משלוח!

מראה הרבה על תודעת שירות. וזה בהחלט יכול לשנות את דעתי אם להוסיף את הפרמיה.

דגם וותיק של סימנס SN065N038IL קיים בשוק כבר מ 2013~ ואולי אפילו לפני (לא בדקתי לעומק), תוצרת גרמניה, אינטגרלי מלא.

לפעמים יש מבצע הארכת אחריות במחירים טובים.

סופר שקט, מנקה מעולה.

בסוף 2016 (קצת יותר משנתיים) קניתי את הדגם הזה - והארכתי אחריות (מלאה) ל-5 שנים בתוספת 99 שח בלבד (במעמד התקנה). אחריות של BSH.

ב 2013 נקנה אותו הדגם (בבית של אמא שלי) ומשרת אותנו מאז.הוא לא גילה אמינות מופתית (היו 2 תקלות, אחת קטנה באחד הקפיצים שתומכים בדלת - החלפתי סט מקורי ב 140 שח, ואחת יותר רצינית שאני לא זוכר אם קשורה למנוע או למערכת החימום של המים). אני לא חושב שזה מדגם מייצג ולא פחדתי לקנות את אותו הדגם לעצמי (אבל כן דאגתי לאחריות ל 5 שנים).

איציק

אחריות מלאה מכסה נזק רציני גם אם נשרף הכרטיס לדוגמה? או שיש אותיות קטנות

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם
בהנחה שהיבואנים המקבילים מספקים שירות טוב, אתה צודק.

תודה על הלינקים. לגבי השירות של היבואנים המקבילים, אתה כותב מידע או שמועות?

BSH על שלל מותגיה מציעים הארכת אחריות לחמש שנים עד סוף החודש. במקרה הטוב תמצא אחריות ל3 שנים במקביל.

שקלתי לקנות מ.כביסה בשופרסל ביבוא מקביל, אחרי שקראתי את המגמה של הביקורות בגוגל פסלתי אותה.

פורסם

אמנם לא מכונת כביסה, אבל יש לי מקרר סמסונג ביבוא מקביל. נכון, חסך 3000 ש"ח בקניה, אבל ערבבו אותנו בנושא היבואן והאחריות, והשירות על הפנים.

פורסם
.

אחריות מלאה מכסה נזק רציני גם אם נשרף הכרטיס לדוגמה? או שיש אותיות קטנות

אני מדייק לאחר בדיקה:

המוכר הוא BSH נותן השירות CSB.

האחריות מכסה כל חלק שמתקלקל (כולל אלקטרוני, כמו כרטיס) למעט בלאי (חלקי פלסטיק, זכוכית או אטמים שמתבלים עם השימוש באופן טבעי) או וונדליזם וכיוצ"ב.

קריאת שירות עולה 120 ש"ח ולאחר מכן במשך 6 חודשים אם ישנן עוד תקלות, אתה לא משלם עוד כלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

sperial, איציק ושייק, תודה לכולכם על המידע!

נראה שהכיוון ברור.

פורסם

מעדכן שנרכש מדיח Bosch SMV40C40GB

• תוכן חדש...