Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

אני צריכה להחליף בטויוטה יאריס ורסו שלי צמיגים אחוריים.

ברשיון רכב לא מצוין אם לשים T או H

באתר של euro label tires ראיתי המלצה על גלגלים של דנלופ וגם של גודייר

ובאתר של אוטוטייר (שם ראיתי שהמחירים זולים יחסית לשאר האתרים) יש את הדגמים הבאים:

גודייר 175/65R14 82T EFFIGRIP COMPACT TL - ב256 ש"ח (יש 2018 - והמוכר אמר שזה הדגם המוביל - אבל לפי הבדיקה שעשיתי, לא מבינה למה הוא עדיף על הH, כשה-H אמור להיות למהירות גבוהה יותר)

גודייר 175/65R14 82H EAGLE SPORT TL - ב225 ש"ח

דנלופ 175/65R14 82T SPTRGT1 - ב257 ש"ח

דנלופ 175/65R14 82H SPFM800 - ב250 ש"ח (כרגע לא במלאי שם, אז אולי יש במקום אחר אם תמליצו ספציפית על זה)

אשמח לדעת מה יותר מומלץ לרכב שברשותי

ובעצם מה ההבדל בדגמים?

ואולי יש המלצות על משהו נוסף באותם סכומים פחות או יותר?

אני מאזור פרדס חנה אם זה משנה משהו :)

עריכה אחרונה על ידי danit84
פורסם

שלום, רק מ 2006 יש חובה להצמד לקוד מהירות הרשום ברישיון הרכב.

בהחלט, effigrip compact עדיף משמעותית על הצמיגים האחרים שרשמת, וההפרש במחיר קטן מאוד.

לא הייתי מחפש משהו אחר, במידה והדגם הזה במלאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משנה. לרכב 2004 גם S מתאים מבחינת החוקים.

H או T זה קוד מהירות, לא איכות הצמיגים. H מתאים לרכבים שמגיעים למהירויות יותר גבוהות (לא משהו שהרכב שלך מסוגל להגיע אליו גם בתיאוריה).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המחיר גם יכול להיות זול יותר לגודייר הספציפי הזה (אפיגריפ קומפקט)

הנה קישור

מדהים! תודה

אז בטווח המחירים הזה יש משהו יותר מומלץ או שמומלץ באמת ללכת על זה? (חשוב לי ממש לשפר עד כמה שאפשר עד צריכת הדלק, טווח הבלימה וכמובן האחיזה על כביש רטוב - השאלה אם להוסיף עוד כסף על צמיגים, באמת יעשה הבדל משמעותי, או שהנ"ל מספיק)

פורסם (נערך)

איפה שתכננתי לשים את הגודייר (לפי הקישור האחרון) אמרו לי שהם יותר אוהבים שם את ה pirelli

והוא עולה קצת יותר (סביב ה300)

להישאר עם הגודייר? או ששווה להוסיף עוד קצת לפירלי?

עריכה אחרונה על ידי danit84
פורסם
על מה ולמה?

215 לגודייר אפיגריפ קומפקט. אין שום סיבה להוסיף ולו אגורה לרכישת פירלי או כל דגם אחר.

תודה תודה תודה

קצת בילבלו אותי לרגע כל ההמלצות בפנצ'ריות השונות :)

פורסם

חלק מפנצ'ריות ממליצות על מה שנותן יותר רווח.

• תוכן חדש...