Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקות האלו רק עוזרות לך לסנן מה שלא לקחת לבדיקה מטעמך.

יש פה בפורום לא מעט מקרים של אנשים שהבדיקה שהציגו להם הייתה נקייה אבל בבדיקה מטעמם מצאו מלא רג'קטים.

פורסם

תמיד לקחת לבדיקה,הם רק מחכים שיבוא מישהו שיגיד להם שהוא לא צריך לקחת לבדיקה וגם אם מתעקשים על מכון בדיקה מסוים תיקח למקום אחר.

פורסם

השאלה בסיס הבדיקה יוצא בד"כ זהה ? כי כנראה שבבדיקה נוספת יהיו ליקויים נוספים .

ואם יש ליקויים בטיחותיים כמו , בולמים, הגה , הם מתקנים או משירים לקונה .

פורסם

בדרך כלל הבדיקה לא יוצאת זהה לבדיקה שחברת ליסינג מציגה.

זאת אחת המטרות של הבדיקה - לקבל רכב אחרי תיקון הליקויים. זה יכול להיות החלפת צמיגים, בלמים, מצבר, תיקון נזילות. יש לסכם מראש מול הנציג את עניין תיקון הליקויים לאחר הבדיקה. לרוב הבדיקה חוסכת, כי רק החלפת צמיגים/ בלמים עולה יותר.

יחד עם זאת, צריך לדעת לקרוא נכון את הבדיקה שתהיה מטעמך ולסנן כסת"חים רבים של מכוני הבדיקות .

 

הבדיקה של חברת ליסינג זה בעיקר סינון ראשוני בנושא התאונות. אם יש פגיעות רציניות בשלדה/ מרכב, חברת ליסינג רצינית לא תציג בדיקה נקיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יכולים להגיד לי אחרי הבדיקה, נכון יש x ככה ותקלות אבל המחיר שלנו נשאר כמו שהוא? מי אמר שהם בהכרח יתקנו לי את הבעיות?

 

וגם אם אשתמש במיד של הבדיקה כדי להוריד את המחיר מי אמר שלא יכולתי להתמקח גם בלי בדיקה והיו יורדים לאותו מחיר?

גם אם אני מסכם איתו על מחיר בהתנייה שבבדיקה שלי אין משהו שונה מהבדיקה שלהם ואם כן יתקנו לי את הבעיות או יורידו מהמחיר בהתאם מי אמר שאכן הם יעשו זאת?

 

אינטרס שלהם למכור אבל יכול להיות שיש רף מחיר תחתון שהם אומרים וואלה לא מתאים לנו נחכה ללקוח הבא, לא?

 

והם מבחינתם עשיתי בדיקה שרפתי כסף עכשיו אני יותר להוט לסגור את העסקה אחרי שכבר השקעתי משהו ומשא ומתן להמשך קטן משמעותית...

פורסם

הבדיקה שלי הייתה דיי דומה לאוטוסנטר אם כי נאמר רק שתריך טיפול וכיוון פרונט.

היו פה מקרים שהציגו לאנשים בדיקה נקייה ובסוף גילו פגיעה בשלדה.

לא מבין מה הקמצנות לא לקחת לבדיקה מטעמך?

שאתה בא ואומר לסוכן שאתה לא רוצה בדיקה אתה בדיוק כמו כבש שבא לשוחט ואומר לו אהלן וסהלן.

אני באמת לא מבין את העקשנות לא לקחת לבדיקה.

אנשים פה נתנו לך אחלה עצות, השכלת והגדלת ראש לשאול בפורום, מציע גם שתיישם את ההמלצות ששוות לא מעט כסף.

בהצלחה,

ושוב אני חוזר מציע שתקרא את המדריכים פה בפורום זה יעזור מלא.

אם תראה לסוכן שאתה לא פראייר ותתעקש על רכב בלי תאונות וק"מ נמוך אתה תרוייח, שמע לי.

ואני מציע לך לבדוק באוטוסנטר יש להם אחלה שירות גם אחרי הקנייה.

סניף אשדוד הוא חדש אם אתה קרוב אליהם.

פורסם

אני מציע שתיגש לאלדן. מניסיון, הם יחסית בסדר ( מטפלים במוסכי יבואנים, נותנים אחריות יחסית רחבה וניתן לבטל עסקה תוך חודש , עד להעברת בעלות - מחזירים את התשלום בניכוי דמי שכירות על הימים שהרכב היה בשימוש )

תיקון ליקויים של בדיקות זה מקובל ורגיל - לא צריך להיות יותר מידי דיונים על זה. חידוש משא ומתן אחרי הבדיקה בנוגע למחיר, אם הרכב בסך הכל במצב טוב, לרוב לא מוביל לשום דבר טוב .

מגרשי טרייד אין של יבואנים כמו אוטוסנטר בדרך כלל יותר יקרים מאשר מגרשי חברות ליסינג, אבל ניתן למצוא רכבים פרטיים עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...