Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא אמור להיות ככה ומעולם לא נתקלתי בזה.

אתה חייב לוודא את הסיפור - אולי אתה מקליד את הנתונים השגויים באתר שלהם.

אתה לא מכיר איף זה הולך?

שלום, כמה זה עולה?

30 שקל!

אבל ראיתי פרסום במגזין שקר כלשהוא פרסום שלכם שעולה 20.

אהההההה, אתה מ"מבצע" מגזין שקר כל שהוא, אז למה לא אמרת ישר, 20 שקל בבקשה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני מופתע.

כל פעם קיבלתי את אותו המחיר שהיה באתר של משרד האוצר.

מה שכן, בשקלול הצד ג/מקיף והחובה - לא תמיד היה שווה לעשות בחברה שהייתה הכי זולה בחובה, אבל זה סיפור אחר.

פורסם (נערך)
ניתוק בפנים ע''י איש מכירות זה עיניין שקורה לצערי חדשות לבקרים.

מאד מעליב,וחסר נימוס.

לא מכיר את החברה שציינת אבל לדעתי כל חברה מתוקנת צריכה להקפיד

על נימוס ואפילו בסיסי.

וזו אחת הסיבות העיקריות שמעולם לא אשוחח עם נציג עלום בטלפון.

אכן טעות של הרבה עסקים,

אבל זה נובע מגישה של לקוחות ישראלים מהרמה הכי נמוכה שיש, שבגללה גם הלקוחות האיכותיים סובלים.

לקוח מתקשר, עוד לא הספיק לתת לך להבין מה הוא בדיוק צריך, ישר "תן לי מחיר, יש לי פה עוד כמה הצעות קח בחשבון"

"אוקי, בוא אסביר לך רגע מה אתה מקבל"

"- עזוב תגיע למחיר"

"אבל רגע, אתה חייב להבין שמדובר בשני מוצרים שונים"

"- בסדר אחר כך, מה המחיר?"

אלה שיחות שיגרתיות עם לקוחות, חלקם שקרנים שדיברו 5 דק לפני עם קולגה ומספרים לי שנתן להם חצי מהמחיר שלי, והוא שולח לי את ההקלטת שיחה ואני רואה שאני יותר זול,

חלקם פשוט שומעים את המחיר ולא נותנים לי אפילו להסביר שמדובר במוצר שונה לחלוטין, פשוט מנתקים.

אז אני יכול להבין את החברות הנ"ל שלאחר שיחה שמנסים להגיע לעמק השווה ומצליחים לתת ללקוח מחיר אטרקטיבי, הלקוח אומר "טוב אחשוב על זה" זה מעצבן

אבל בהחלט לא סיבה לנתק בפנים.

יש המון לקוחות ברברים שמתקשרים אלייך ועוד לפני שהצגת את עצמך קובעים לך עובדה שהם צריכים שירות לתאריך חלש, לא נותנים לי אפילו להגיד שאני מלא ביום הזה וזה בכלל לא תאריך חלש, הם קבעו שהוא חלש ולכן מגיע להם הנחה.

גם אם אני הכי שירותי והכי רוצה להרוויח את הלקוח, הגישה הזו מוציאה את כל החשק

אתמול דיבר איתי לקוח שלקח 3 עסקאות חבילה שונות שהצעתיי לו, פירק מכל חבילה את מה שנוח לו, חיבר את המחיר היחסי, יצר חבילה חדשה ודרש את המחיר הזה, כשהוא עוד אומר לי "רגע, אתה לא מבין את הכוונה שלי"

בטח שאני מבין את הכוונה, את לא מצפה לקבל כפל מבצעים אתה מנסה לקבל 5 מבצעים על מוצר אחד.

אלה אנשים שלא שווים את הזמן שהם מבזבזים לנו,

לכן יכול להבין למה אותם נציגים מתעצבנים אבל שוב ניתוק בפנים זו לא גישה.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
אנשים פשוט נהפכו רגישים מידי, כל דבר זה "פגעו בי...נעלבתי..."

לגמרי. נתנו אות לסיום שיחה וסיימו אותה.

בשביל הפרופורציות, אני ממליץ לנסות פעם שירות

של פקידים גרמנים או שוויצרים.

הגבול הדק לכאורה בין זלזול ליובש ענייני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה שעות אחר כך הייתה שיחה דומה עם "הפניקס אונליין".

שם הנציג חיכה שגם אני אבין שהשיחה הסתיימה לפני שנפרדנו לשלום והיה מכובד פי 1000.

משכנתא זה קל

פורסם

תן לי להבין רגע - התקשרת לחברה מסוימת, ודיברת עם נציג אחד ספציפי. משכת את הנציג בלשון, הורדת אותו לברכיים עם המחיר, וקיבלת בדיוק את מה שרצית. ואז החלטת שלא לסגור איתו. הוא אמר לך "תודה יום טוב" וניתק, ואתה בא לפורום להתלונן ולספר לנו "איזה זבלים ליברה"? היום אתה בא לספר לנו "איזה גברים הפניקס" אחרי שדיברת עם נציג אחד ספציפי שלהם? אולי תתקשר שוב לליברה ותדבר עם נציג אחר ותראה איך הוא מתנהג? ואולי תעשה אותו דבר לפניקס ותראה מה הנציג השני עושה?

לא קיבלת שירות! קיבלת הצעת מחיר, הייתה לך אינטרקציה עם בנאדם אחד, ועוד אחד שנמצא במשרה הכי נמוכה, בחברה של עשרות אם לא מאות עובדים, ועל סמך זה אתה חורץ את גורלה של כל החברה? עם כאלה ביקורות, מה הפלא שאף אחד לא טורח לנסות לתת שירות טוב? הרי לפרגן אף אחד לא יודע, ומספיק לך איזה עובד אחד שרב עם חברה שלו בבוקר כדי לקבל פוסט שיימינג. אז כוסאומו, שיזדיינו כל הלקוחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
פשוט נאמר לי "תודה ויום טוב" והטלפון נותק לי בפרצוף.

הנציגים (בעיקר אלו שעוסקים נטו במכירות, אם כי גם לאלו שעוסקים נטו בשירות אינטרס להוריד אותך מהקו וכמה שיותר מהר) נמדדים לפי יעדים ; אחד מהם הוא כמה מהר אתה סוגר עסקה ועובר ללקוח הבא בתור. זה הכל.

פורסם (נערך)

אני מסכים עם ניר. אני לא חושב שזה חכם מצד הנציג לסיים שיחה ב"בום".

סיום שיחה כזאת , לדעתי, הוא "אצל הלקוח". במידה ומגיעים למבוי סתום, נציג חכם ישאל האם אפשר לעזור בעוד משהו (נציגים רבים מסיימים בשאלה הזאת גם אחרי שהבעיה נפתרה), ובמידה והתשובה שלילית, לסיים את השיחה.

זו דעתי

שלום, כמה זה עולה?

30 שקל!

אבל ראיתי פרסום במגזין שקר כלשהוא פרסום שלכם שעולה 20.

אהההההה, אתה מ"מבצע" מגזין שקר כל שהוא, אז למה לא אמרת ישר, 20 שקל בבקשה.

תגיד לי, חביבי, ב100 שקל אתה רוצה את כל הגליל? יאללה לך, לך, יש אזעקה

אני לא שודד אני משה המבודד :-P

[video=youtube_share;DHKIMfA1D1A]

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

Fitch, איך לעזאזל יש לך את החוצפה להתלבט בנוגע לפרטי עסקה שנתנו לך?

לא לימדו אותך שהכח אצל החברה ושאנחנו נוצרנו רק בשביל לשלם לה? בפעם הבאה שיתקשרו אליך, כדאי שכבר תהיה עם האשראי ביד.

וברצינות, לא מצליח להבין כאן אנשים שחושבים שההתנהגות של הנציג לגיטימית ״ראה שלא תיסגר עסקה, אמר ביי וניתק״.

לא, לקבל ניתוק לפני שהלקוח מספיק להבין שהשיחה נגמרה זו לא התנהגות מכבדת ובטח שלא ראויה. אם הנציג היה ממתין עוד חצי שנייה ללקוח שהיה אומר גם ״תודה, ביי״ אז באמת שהכל היה בסדר. אז לא, זה לא קשור בשום צורה לזמנים שמודדים לנציגים או כל תירוץ אחר. חצי שנייה נוספת שבה הלקוח יספיק להגיד ״תודה, ביי״.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
Fitch, איך לעזאזל יש לך את החוצפה להתלבט בנוגע לפרטי עסקה שנתנו לך?

לא לימדו אותך שהכח אצל החברה ושאנחנו נוצרנו רק בשביל לשלם לה? בפעם הבאה שיתקשרו אליך, כדאי שכבר תהיה עם האשראי ביד.

ממש, ממש ממש ממש לא. כולה מנסים להיכנס לפרופורציות. פיץ' החליט החלטה לגיטימית - לא לסגור עסקה. נכון שהיה הרבה יותר נחמד ונעימי שהנציג היה מחכה חצי שניה ונותן הזדמנות ללקוח לסיים את השיחה גם כן, אבל בוא, זה לא שפיץ' רצה לסגור עסקה והנציג טרק לו את הטלפון ופיץ' לא רצה להגיש תביעת ביטוח ושלחו אותו לעשות חמוצים. הנציג כ-ו-ל-ה קידם מנהלות וסיים את השיחה. לא נעים, לא נורא. בטח ובטח שלא "שוק טורקי" או עילה לפתוח שרשור בפורום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ברור, אני נתקל ביחס דומה מנציגי שירות לעיתים קרובות ואני לא פותח שרשורים. אך עדיין, הרבה כאן אומרים שהנציג התנהג בסדר גמור כי הוא אמר ביי ואז ניתק.

אז לא, אני לא חושב שהנציג הזה היה מקצועי ומכבד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

Spire, ה"שוק טורקי" הוא על ההצעה השונה מאתר משרד האוצר והשאלה "אם ארד לשם, האם נתקדם לסגירה?", כאילו "ירידה" לשם היא איזושהיא הטבה או הנחה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...