Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע העת לחדש את הביטוח וראיתי את הפרסומת והחלטתי לתת צ'אנס.

עשיתי את התהליך באתר וקיבלתי הצעה - 200 שקל יותר בביטוח החובה מאשר כתוב באתר משרד האוצר בחברה זו (כלומר מציע 1500 כאשר במחשבון משרד האוצר יוצא 1300).

על צד ג' יצא 1202, כאשר ישר נאמר לי "אני יכולה לעשות לך ב1000 שקל עגול, הנחה של 202 שקלים".

כאשר הצבעתי על הפער בביטוח החובה נאמר לי "המחשב אומר שאין לך ברכב ESP וABS, אתה בטח טועה", וכאשר עניתי שכנראה המחשב טועה נאמר לי ש"לא באנו לכאן להתווכח".

לבסוף נשאלתי "אם אני מגיעה ל1300 שרשום במשרד האוצר, האם אנחנו מתקדמים לסגור?", עניתי שלא כי טרם קיבלתי הצעה מהחברה הנוכחית שלי.

פשוט נאמר לי "תודה ויום טוב" והטלפון נותק לי בפרצוף.

אבוי.

משכנתא זה קל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים פשוט נהפכו רגישים מידי, כל דבר זה "פגעו בי...נעלבתי..." ובשביל להצדיק את ההפגעות שלהם, מקצינים התנהגות נורמטיבית של מו"מ ל"שוק טורכי...טריקות טלפון בפרצוף..."

לאחר מו"מ קצר נתנו לך הצעה שבחובה זהה למה שכתוב בהצעת המחיר של משרד האוצר ועל הצעת המחיר של צד ג' ישר קיזזו לך 200 ש"ח.

את השיחה סיימו עם "תודה ויום טוב".

מה בדיוק עוד רצית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נציגים מרוויחים עמלה על כל מבוטח חדש, אחרי המיקוח הטלפוני וההסכמה להשוואת מחיר ענית שטרם קיבלת הצעה מהחברה הנוכחית שלך - הנציג הבין שאין לו סיבה לבזבז עליך את הזמן ונפרד ממך לשלום.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)

אני קיבלתי יחס דומה ולא המשכתי איתם, בן אדם מבטח את הרכב היום וחלילה ביום שיצטרך אנשים מסוג זה אי אפשר לדעת איזה יחס תקבל.

מעדיף לשלם עוד 100 200 שקל ולישון בשקט ושלא יעשו באמצעותי תרגילי כניסה לשוק

שרשור נוסף בהקשר של ליברה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?663673-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A9%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%97%D7%93

עריכה אחרונה על ידי gozal

Polo 2012

פורסם

אני לא מקצין ולא נעלבתי. הם מעניינים לי את ה...

פשוט לנתק ברגע שרואים שאין עסקה מיידית, אבל אולי מחר אני כן אחשוב שהמחיר שלהם אטרקטיבי - זו טעות מצידם.

כמו כן, להציע מחיר גבוה מאתר משרד האוצר זה קצת מסריח.

משכנתא זה קל

פורסם

ניתוק בפנים ע''י איש מכירות זה עיניין שקורה לצערי חדשות לבקרים.

מאד מעליב,וחסר נימוס.

לא מכיר את החברה שציינת אבל לדעתי כל חברה מתוקנת צריכה להקפיד

על נימוס ואפילו בסיסי.

וזו אחת הסיבות העיקריות שמעולם לא אשוחח עם נציג עלום בטלפון.

פורסם

כמו כן, להציע מחיר גבוה מאתר משרד האוצר זה קצת מסריח.

9 מתוך 10 הצעות מחיר שתקבל יהיו גבוהות מאתר משרד האוצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גרוע מאוד.

זה כמו שבאתר אינטרנט של KSP (לא באמת) יהיה רשום 99 ש"ח ובחנות יגידו לי שהמחיר הוא 119.

זה פשוט מסריח.

משכנתא זה קל

פורסם

ניתוק בפנים זו לא התנהגות סבירה בשום מצב. אני אישית לא הייתי פותח על זה שרשור (ההתנהגות הזו לא הפתיעה אותי, כבר יצא לי לדבר עם נציגים כאלו ואף גרועים יותר) אבל זה אני.

אל תתרגש ותוסיף לחסומים.

מקווה שבעתיד כשמישהו יגגל עליהם הוא יגיע לשרשור הזה ויחליט לוותר. התנהגות מזלזלת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

שאלו אותך אם סוגרים

ענית שלא

אמרו לך תודה ושלום

נו? יופי. נציג מכירות שיודע מתי לשחרר זה מעולה.

מה אתה מעדיף, את אלה שלא מפסיקים לזיין את השכל עד שאתה צריך לנתק להם בעצמך?

V5

פורסם

לפחות לך לא ביטלו את הביטוח לרכב ושמו אותו על מישהו זר לך (וחייבו אותו) בזמן שאף אחד ממכם לא יודע על כך כמו שקרה לי בביטוח ישיר.

פורסם

זה לא אמור להיות ככה ומעולם לא נתקלתי בזה.

אתה חייב לוודא את הסיפור - אולי אתה מקליד את הנתונים השגויים באתר שלהם.

• תוכן חדש...