Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רבה הייתה הפתעתי לגלות שגם מהירות של 50 קמ"ש ביציאה לשדרות רוקח הינה מסוכנת מאוד.

האמת היא שאני לא בטוח אם קוראים לזה איילון דרום או כביש החוף, מה שבטוח זה שהכביש סמוך לתחנת הרכבת "תל אביב-אוניברסיטה".

ביציאה יש שני מסלולים: ימינה לאוניברסיטה או ישר. מי שנוסע במסלול הימני יחרד לגלות שהסיבוב בעלייה, מה שמאלץ אותך לתת יותר גז, ועם זאת זה סיבוב מאוד מאוד מסוכן. מדובר רק למי שפונה לכיוון האוניברסיטה וזאת מכיוון שמי שנוסע במסלול השמאלי המוביל ישר, לא יתקל בבעיה זו. עשיתי אותו שלוש פעמיים, ואני עדיין לא עושה אותו טוב, פעם אני סטיתי שמאלה, פעם נאלצתי לעצור באמצע הסיבוב...הכי טוב זה ליסוע בנתיב המוביל ישר , לראות שאין אף אחד מימינך ולחתוך ימינה תוך כדי הסיבוב. לא מצאתי פתרון ריאלי יותר, ואני ממש לא רוכב חדש (5 שנים, 3 קטנועים) בכל מקרה - שימו לב בבקשה.

:-D
פורסם
מה רבה הייתה הפתעתי לגלות שגם מהירות של 50 קמ"ש ביציאה לשדרות רוקח הינה מסוכנת מאוד.

האמת היא שאני לא בטוח אם קוראים לזה איילון דרום או כביש החוף, מה שבטוח זה שהכביש סמוך לתחנת הרכבת "תל אביב-אוניברסיטה".

ביציאה יש שני מסלולים: ימינה לאוניברסיטה או ישר. מי שנוסע במסלול הימני יחרד לגלות שהסיבוב בעלייה, מה שמאלץ אותך לתת יותר גז, ועם זאת זה סיבוב מאוד מאוד מסוכן. מדובר רק למי שפונה לכיוון האוניברסיטה וזאת מכיוון שמי שנוסע במסלול השמאלי המוביל ישר, לא יתקל בבעיה זו. עשיתי אותו שלוש פעמיים, ואני עדיין לא עושה אותו טוב, פעם אני סטיתי שמאלה, פעם נאלצתי לעצור באמצע הסיבוב...הכי טוב זה ליסוע בנתיב המוביל ישר , לראות שאין אף אחד מימינך ולחתוך ימינה תוך כדי הסיבוב. לא מצאתי פתרון ריאלי יותר, ואני ממש לא רוכב חדש (5 שנים, 3 קטנועים) בכל מקרה - שימו לב בבקשה.

אתה מדבר על הסיבוב מתחת לגשר על שדרות רוקח כשמגיעים מכיוון מזרח.

הנתיב הימני בעצם בסוף הסיבוב ישירות לוקח לאיילון דרום, והשמאלי (מאותו סיבוב)

מאפשר המשך נסיעה לאוניברסיטה ישר.

רק להאט ולתכנן את המשך הדרך מראש...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

מה ?

ראיתי שבפולגז יש מבצעים לנהיגה מתקדמת, אני בטוח שהם יוכלו לעזור:roll:

פורסם

האמת שאני עדיין מנסה לפענח את כתב החידה שלך.:roll: .......כסטודנט באונ' אני מכיר את הדרכים שם די טוב ואומנם הכבישים די חרא באזור. במיוחד הכיוון שTPR מתאר, אבל שום דבר שחורג במיוחד מהכבישי זבל הישראליים הטיפוסיים...:shock:

פורסם

לא חברים, אני לא מדבר על הכביש שמתחת לגשר שגם הוא לא סימפטי אך אינו מסוכן ככביש הזה. אני מדבר על הכביש שאתה נוסע לכיוון דרום באיילון, מחלף שדרות רוקח, שזה יציאה אחת דרומית למחלף קק"ל, היציאה לכיוון מערב, הסיבוב המסוכן נראה כמו מקל סבא מצוייר (נוסעים ישר ופתאום כמו פרסה).

בחלק הישר יחסית, עוברים מערבית לתחנת הרכבת: "תל אביב- אוניברסיטה".

קבלו את האזהרה באהבה כי אין לי שום אינטרס מלבד לשמור על חיינו.

אוהב אתכם.

:-D
פורסם
לא חברים, אני לא מדבר על הכביש שמתחת לגשר שגם הוא לא סימפטי אך אינו מסוכן ככביש הזה. אני מדבר על הכביש שאתה נוסע לכיוון דרום באיילון, מחלף שדרות רוקח, שזה יציאה אחת דרומית למחלף קק"ל, היציאה לכיוון מערב, הסיבוב המסוכן נראה כמו מקל סבא מצוייר (נוסעים ישר ופתאום כמו פרסה).

בחלק הישר יחסית, עוברים מערבית לתחנת הרכבת: "תל אביב- אוניברסיטה".

קבלו את האזהרה באהבה כי אין לי שום אינטרס מלבד לשמור על חיינו.

אוהב אתכם.

מקבלים בהבנה וכן עכשיו קצת ברור יותר ובאמת פניה לא סמפטית הירידה לאיילון דרום.

עוד תוצר מוצלח של מע"צ (מ-הנדסים, ע-ל ,צי-נגלה).

• תוכן חדש...