Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו חשיפה קלה מה שנקרא, לפני החשיפה הרשמית בתערכות פריז חודש הבא.

הקורולה סטיישן (טורינג ספורט) כמו ההאצ׳בק לפניה מחליפה למעשה את האוריס. שם שכרגע לפחות טויוטה מפסיקים להשתמש בו.

עם בסיס גלגלים ארוך בשישה ס״מ מההאצ׳בק, טויוטה טוענת למרחב רגליים מאחור הטוב בקבוצה, ותא מטען שגדול בכ70 ליטר מזו שבאוריס המוחלפת, ועתה נושק ל600 ליטר.

היצע המנועים יכלול מנוע 1.2 מטורבת עם 114 כ״ס וזוג מנועים היברידיים, 1.8 122 כ״ס, ו2.0 178 כ״ס.

פרטים לגבי ביצועים וצריכת דלק טרם פורסמו.

IMG_9260.JPGIMG_9261.JPGIMG_9262.JPGIMG_9263.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מפתיע שהם דווקא בחרו בשם קורולה סטיישן. בקרוב קורולה מיני , קורולה סופר מיני ולא לשכוח קורולה גיפון חביבת הקהל !

בנימה רצינית יותר , הרכב נראה מצויין. סקרן לדעת אם ידוע איזה גיר יוצמד למנוע טורבו ?

פורסם

מקרר 5 דלתות מעוצב להפליא.

מקווה שתיובא לארץ ברמת גימור גבוהה יותר מליסינג.

למרות שקשה לי להאמין (בגלל חוסר הביקוש היחסי לתצורה הזו).

פורסם

לא צריך להיות סקרן, הCH-R נמכר כאן עם המנוע הזה, משודך לגיר רציף.

סובלת מהחרטום הבולבוסי והמכוער של גרסת ההצ'בק, האחורה נורמלי וגם הפנים נראה טוב ביחס להיום.

פורסם

האוטו ליסינג הבא שלי.

הבעיה שהיא שבטח היא תבוא בתצורת 1.8 של פריוס, עם ביצועים meh. מצד שני הטורבו בטח יהיה עוד יותר meh, כמו ב-CHR.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מפתיע שהם דווקא בחרו בשם קורולה סטיישן?

הם לא. קוראים לה קורולה טורינג ספורט ( אם כי השימוש במילה ספורט, לא ברורה במקרה הזה...).

פורסם
והמתלה האחורי' date=' הפרמיטיבי מהקורולה או המתוחכם מהאוריס?[/quote']

רב חיבורי לפי הבנתי, ולראשונה גם יוצאו מתלים אדפטיביים.

פורסם

ואוו מדהים... ניראה אותו הדבר. כל הכבוד טיוטה על המקוריות. עכשו בבקשה שיהיה נוח.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הלהיט תהיה גירסת הסדאן, שבדגם הבא תגיע (בעיקר?) בגירסה הברידית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האוריס סטיישן די להיט פה יחסית עם כמות מכירות יפות מאוד. ברור שבמדינת ישראל שכן סדאן תמיד ימכר יותר כמובן.

פורסם

מאז הסיוויק היבריד לא היתה פה משפחתית סדאן.

אני צופה שקורולה סדאן היברידית תעשה בארץ מה שסונטה היבריד עשתה לשוק המנהלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

רק אני חושב שהיא נראית טוב? בקטע של ממש טוב (בהשוואה למה שהורגלנו מטויוטה שהוא לא GT86/סופרע)?

זוג מנועים היברידיים, 1.8 122 כ״ס, ו2.0 178 כ״ס.

קצת תמוה הפער בהספקים. בהתחשב בכך ששני מנועי הבנזין בגרסאות האלו בעלי מחזור אטקינסון, ככל הנראה שבגירסת השני ליטרים המנוע החשמלי חזק משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

חבל שלא שימרו את השעון הדיגיטלי הכחול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...