Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אין סיבה לקנות לאדם מבוגר רכב עם גיר רובוטי חד מצמדי אם התקציב מאפשר רכב עם גיר רציף או פלנטרי.

לא מבין ממה ההחלטה שלך נובעת, אמא שלי בת 65 קנתה אחת לפני שנתיים, היא מרוצה מאוד מהרכב,

ותלוי את מה אתה שואל, למי שמחפש רכב חסכוני נוח עם טכנולוגיה הכוללת מסך מגע וכו.. ילך על ה108, אני הייתי הולך על זה.

בנוסף כדי לקבל רכב כזה אוטומטי יעלה כ15 - 20K יותר.(הכוונה לרכב אוטומטי פלנטרי או רציף, עם מסך מגע ציון בטיחות 4 כוכבים או יותר)

פיג'ו 208 או שברולט ספארק יתנו יותר ערך להשקעה בתקציב כזה, גם נוחות טובה יותר.

מניסיון, ה108 נוחה יותר מהספארק.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

מניסיון, ה108 נוחה יותר מהספארק.

גם לי יש ניסיון בשתיהן.

שתיהן נוחות אבל הספארק לדעתי נותנת חבילה כוללת טובה יותר,כולל הנוחות.

המינוס שלה הוא מובילאיי,לעומת מערכות בטיחות מקוריות בשלישיית PSA.

בשורה התחתונה,כל אחד וישבנו.

פורסם (נערך)

קראתי באחד הפוסטים שפורסמו כאן מלפני כשנתיים שאייגו ו-108 זו מכונית כמעט זהה מבחינה מכנית כאשר רוב ההבדל הוא בעיצוב.

האם 208 ממשיכה את הזהות המכנית של 108 לטויוטה רק במרכב גדול במקצת ?

האם 108 מציגה אמינות מכנית גבוהה ?

בשעות הערב, בחזרה מהעבודה ,אבא "מבלה" בפקקים , האם בתנאי נסיעה אלה הגיר הרובוטי חלק כמו התיבה שיש בפיקאנטו ?

לגבי הספארק- ממה שיצא לי להתרשם מסקירות שקראתי וראיתי , מדובר ברכב בהחלט ראוי וטוב, אך עושה הרושם שהרכב לא פופולארי (לפחות ממה שאני רואב בכבישי מרכז הארץ) -יש לכך סיבה כלשהי ?

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

יש לי ניסיון רק עם ה107

לגבי גיר רובוטי חד מצמדי ונסיעה בפקקים -אני מציע להתרחק.

זה לא יהיה חלק כמו הגיר הפלנטרי שיש בפיקנטו וזה דורש הסתגלות.

לא יודע לגבי ה108 אבל הרובוט ב107 שורד כ 40-60 אלף ק"מ. ואחכ נדרשת החלפת קלאץ'.

עזוב, אל תסתבך - רק גיר פלנטרי / רציף.

ואם כן, אז לא לרכוש לפני שמבצעים נסיעת מבחן כמו שצריך.

פורסם

הייתה לי 108 רובוטית כשנתיים, 40 אלף ק"מ, רובם פקקים, הגיר היה לא חלק בפקקים, קופצני (לא יודע להשוות כי לא יצא לי לנהוג על רכבים רובוטיים רבים) אבל מתרגלים, לא משהו נורא מאוד. בפיקנטו תיבה אוטומטית חלקה יותר. בכללי לגבי פיג'ו/שברולט קח בחשבון סחירות, יותר קשה למכור אותם מאשר טויוטה או קיה. גם יורידו יותר במחיר אם הוא יעשה טרייד אין

פורסם

אם הרבה מהנסיעות בפקק הייתי נמנע מרובוט עקב קיצור חיי המצמדים ואופי הפעולה שלו, הגיר הרציף של הספייס סטאר יההיה משמעותית נעים יותר אם כי הרובוט ב 108 מעט נעים יותר מאשר ב 107.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם 208 ממשיכה את הזהות המכנית של 108 לטויוטה רק במרכב גדול במקצת ?

לא. 208 היא פיז'ו מקורית, תכנון של פיז'ו וייצור של פיז'ו. אין בה שום דבר משותף עם טויוטה.

• תוכן חדש...