Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

באמת לאחרונה ראיתי גם 2014 i30cw רציתי לשאול איך היא מבחינת דלק ? כי ידוע לי שבדור הקודם (2010 ) הייתה זללנית ובנוסף איך היא בעלויות טיפולים? ואמינות?

מאוד הייתי רוצה קורולה בשנתון הזה אבל המחיר מעבר ליכולת שלי.

ושוב תודה לכל העוזרים

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככלל , כל המשפחטומיות מנוע 1.6 לא הכי חסכוניות - במיוחד יונדאי. היום יש לך רכבים היברידיים, טורבו דיזל ומנועי טורבו חסכוניים הרבה יותר.

היות ויש לך 2 כסאות וחשוב שיהיה מרווח משהו מאחורה הייתי מחפש באמת רכב בתצורת סטיישן או לפחות רכב מנהלים שמציע מקום בשפע מאחורה.

רכבים עם מכלולים פשוטים (מנוע אטמוספרי, גיר פלנטרי) יראו אמינות עדיפה על רכבים עם מנועי טורבו וגירים רובוטיים וכאלה.

אני למשל הלכתי על קטגוריה מעל וקניתי את המונדאו, כבר שנה וחצי שהרכב אצלי עשיתי כבר 30,000 ק"מ והכל פיקס, לא יודע כמה זה מעיד על משהו אבל יש לי מקום להונדה סיוויק בבגאז, מאחורה מקום ל 3 מבוגרים בכיף, חסכונית יחסית שאני נוסע רגוע וים של כח שאני צריך.

אז תחזוקה מונעת עולה יותר (שמן גיר כל 3 שנים, טיפול כל 10 ולא כל 15) , אבל כרכב אתה יכול להביא ב 50 אלף שנתון גבוה (2014-2013 בכיף ואפילו דגמי טיטניום מפוארים עם מנוע 240 כ"ס) כי המחיר גם ככה ברצפה לרכבים מקטגוריית מנהלים בכללי.

אגב, יש ביד 2 דגם נדיר מאוד, מונדאו 2014 2.0 טורבו דיזל מאזור המרכז - לדעתי בתצורת הצ'בק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

שלום חברים .

לאחר בדיקות בשוק החלטנו לעלות מאט את התקציב ל60k ובנוסף להוסיף את הרכב שלי סובארו אימפרזה 2007 שאני מאמין שאפשר לקבל עליו 8k או 9k .

ולנסות להשיג אולי את הקופסה האמינה טויוטה קורולה שנתונים 13 14 מה דעתכם עליה והאם בתקציב החדש ניתן לקנות אחד כזאת .

אני מזכיר אני מעוניין ברכב שיראה אמינות כי אני מתכוון להחזיק אותה הרבה זמן צריכת דלק סבירה מרווח פנים טוב לזוג פלוס 2 (שני כיסאות בטיחות ) ועלויות שוטפות זולות יחסית.

כמובן רעיונות שלכם מתקבלים בברכה ונשקלים בכובד ראש.

תודה לכל העוזרים על זמנכם

פורסם

שאלה רלוונטית, כמה קילומטר אתם נוסעים בחודש שצריכת הדלק משמעותית לכם כול כך?

כול המשפחתומתיות 1.6 אוטומט יתנו לכם בערך את אותו הדבר חלקן קצת טובות יותר חלקן קצת פחות.

אם אתם נוסעים הרבה דיזל בא בחשבון כאן ההמלצה תהיה על רנו או קליאו אסטייט (שזאת גרסאת סטיישן של הקליאו) או מגאן דור שלישי שגם כאן הסטיישן תהיה אופציה עדיפה.

אם לא אז הפיגו 308 נותנת את התמורה הטובה ביותר לגזרת המחיר שלכם. הרכב אמין (יש לו כבר לא מעט רקורד והבעיה היחידה שפגשנו זאת רצועת תזמון מתפוררת על כן מומלץ להחליף את רצועת התזמון ב90 אלף ק"מ במקום ב180 אלף ק"מ כמו שממליץ היצרן) הרכב מאוד חסכוני חזק יותר מהמתחרות נוח מרווח ומתעלה על רובן ברוב הפרמטרים.

פורסם
שלום חברים .

לאחר בדיקות בשוק החלטנו לעלות מאט את התקציב ל60k ובנוסף להוסיף את הרכב שלי סובארו אימפרזה 2007 שאני מאמין שאפשר לקבל עליו 8k או 9k .

ולנסות להשיג אולי את הקופסה האמינה טויוטה קורולה שנתונים 13 14 מה דעתכם עליה והאם בתקציב החדש ניתן לקנות אחד כזאת .

כן, ניתן, ולדעתי זאת גם תהיה הבחירה הכי טובה. רכב אמין, חזק, חסכוני (ביחס ל1.6 אחרות) ומרווח.

רק תשתדלו לקנות רכב שלא היה בליסינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום חברים .

חיפשתי קורולה בכל סוכנות אפשרית סביבת אשדוד ראשון ופשוט לא מוצא במחיר נורמלי מחירון לוי יצחק אם הורדת אחוזי ליסינג זה בגדר המלצה בלבד בסוכנויות .

הרבה מהסוכנמות הציעו לי i35 אחת מהם לדוגמה היא שנת 2014 יד 1 ליסינג עם 70k ק"מ בעלות של 52k פלוס הרכב שלי שהוא חישב אותו 8000 שקלים .

האם זה סביר וכלל איך הרכב הזה ?

מתחיל להיות כאב ראש .

תודה לעוזרים.

פורסם

בשוק הפרטי מחירים נמוכים יותר מהמגרשים. במגרשים מנסים לדחוף לך מחיר מחירון.

האנשים הפרטיים היום מאוד מתקשים למכור לבד ולכן שם המחירים נמוכים משמעותית.

פורסם

יונדאי I35 רכב מוצלח.

עם 60 אלף שקלים + רכב ישן אין מה לחפש קורולה צורה חדשה במצב נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שאלה רלוונטית, כמה קילומטר אתם נוסעים בחודש שצריכת הדלק משמעותית לכם כול כך?

כול המשפחתומתיות 1.6 אוטומט יתנו לכם בערך את אותו הדבר חלקן קצת טובות יותר חלקן קצת פחות.

אם אתם נוסעים הרבה דיזל בא בחשבון כאן ההמלצה תהיה על רנו או קליאו אסטייט (שזאת גרסאת סטיישן של הקליאו) או מגאן דור שלישי שגם כאן הסטיישן תהיה אופציה עדיפה.

אם לא אז הפיגו 308 נותנת את התמורה הטובה ביותר לגזרת המחיר שלכם. הרכב אמין (יש לו כבר לא מעט רקורד והבעיה היחידה שפגשנו זאת רצועת תזמון מתפוררת על כן מומלץ להחליף את רצועת התזמון ב90 אלף ק"מ במקום ב180 אלף ק"מ כמו שממליץ היצרן) הרכב מאוד חסכוני חזק יותר מהמתחרות נוח מרווח ומתעלה על רובן ברוב הפרמטרים.

סליחה, אבל למי שמחפש קורולה לא מציעים 308. כמעט כמו להציע ליהודי דתי ביום כיפור ובאמצע התפילה איזה בייקון עסיסי. ושלא תבין שאני חושב אחרת ממך, אין מה לעשות, מי שרוצה קורולה רוצה אותה בראש וראשונה בגלל שהוא סבור שהיא לא תטריד אותו בביקורי מוסך תדירים ותחזיר לו חלק נכבד מההשקעה. 308 מבחינת התפיסה של הקורולאי הממוצע פשוט לא שם.

פורסם (נערך)

היי הייתי בסוכנות נוספת שם דיברו איתי על יונדאי i35 inspire f/l שנת 2015 עם 69000 ק"מ במחיר של 58k פלוס הרכב שלי. הרכב היה ליסינג ומטופל במוסך היבואן .

מה אתם אומרים על ההצעה ועל הרכב באופן כללי ?

שוב הציפיות שלי מהרכב שיהיה אמין עלות אחזקה זולה (ביטוחים טיפולים וחלקים במקרה הצורך) מרווח מספיק למשפחה קטנה וצריכת דלק ממוצעת יכול להיות טוב .

הנסיעות שלי הן בדרך כלל עדינות לא מחפש כוח בלתי רגיל ברכב אולי לפעמים קצת עקיפות .

קונה את הרכב לכמה שנים טובות כך שאני חייב לעשות את הבחירה הנכונה .

תודה מראש לכל העוזרים .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם (נערך)

שלום חברים.

מתלבט כרגע בין שתי הרכבים .

I35 כמו שציינתי בהודעה קודמת וסוזוקי קרוסאובר.

מי עדיפה לטווח ארוך?

האם יש מחלות לקרוסאובר שאני צריך לדעת עליהם?

עריכה אחרונה על ידי ofervars

• תוכן חדש...