Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טמבור ונירלט הם שני יצרנים איכותיים מאוד.

הום סנטר זו חנות שמוכרת מוצרים שלהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אותו מגוון מוצרים למשתמש הביתי, מחירים פחות או יותר זהים.

אצלי חלק מהבית צבוע בטמבור וחלק בנירלט, הכול באותו גוון (לא לבן) -

אין שום סיכוי לזהות מי זה מה, לפחות מההתרשמות שלי האיכות זהה לחלוטין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

'אחרי שנים של ניסיון וצביעה של המון קירות ,אני אומר לך. בוודאות.קנה את הכי זול.כולם טובים.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ממליץ על:

סופרקריל של טמבור

נירוקריל של נירלט

BGקריל של BG

לא מכיר את הסחורה של הום סנטר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי זמינות, ואם אתה רוצה גוונים - איזה חנות בסביבה מוכנה לספק לך צבע מגוון לפי הקטלוגים (יש מכונות לערבוב צבע - לוקחים צבע בסיסי ומוסיפים לו כמה טיפות של מגוונים, לפי הוראות. יש פאלטה של מאות גוונים. הקטלוגים מותאמים לייצרנים ספציפיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי צבוע מט

ואני מוסיף - הגיוון שהוספתי (ברוב הקירות מדובר בגוונים של קרם, אם כי יש גם כמה בירוק עדין) מוסיף המון למראה ולחמימות. רוב הקירות צבועים מט, יש כמה שבצבע "ענתיק" (שנותן קמת גיוון בצבע עצמו) של טמבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכוונה לסתם צבע לבן.

אגב, מה עדיף לצביעת הבית?

צבע מט או מבריק?

מט.

לטמבור ולנירלט יש את הליין הזול של האקריליים- וונדרקריל של נירלט (לבן בלבד) ומג'יקריל של טמבור.

רמת הגימור נמוכה מזו של סופרקריל ונירוקריל, והם גם מלכלכים הרבה יותר בזמן צביעה (העדר חומרים מסויימים שגורמים לצבע להיקשר ולקבל מרקם סופי טוב יותר).

ה bgקריל נהדר. גימור סופרקריל במחיר וונדרקריל.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...