Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה אני יכולה למצוא פירוט מה ההבדלים בין הדגמים הבאים(בעיקר מבחינת אבזור ומערכות בטיחות, מבחני ריסוק, בעיות נפוצות), או לחלופין אם יש פה מישהו שמכיר מספיק טוב לומר לי מה ההבדלים.

מתלבטת מה עדיף לרכוש בין האפשרויות הבאות ולא בטוחה שאני מכירה היטב מספיק את ההבדלים והמשמעויות, למרות שחיפשתי לא מעט וקראתי פה בקבוצה המון...

לדוג' הונדה ג'אז החדשה 2015 היא ככל הנראה הכי מצוידת ובטיחותית, אבל יקרה מדי.

ואז עולה השאלה אם עדיפה הונדה ג'אז 2014(או 15 הישנה) מול מאזדה 2 דינמיק 2015?

ומה כשהיא נבחנת מול מאזדה 2 אקטיב 2015?

מאזדה 2 שנת 2015 אקטיב

מאזדה 2 שנת 2015 דינמיק

מאזדה 2 שנת 2016 אקטיב

הונדה ג'אז 2014 היברידית

הונדה ג'אז 2014/5 טרנד לא היברידית( למיטב הבנתי אין קומפורט בשנתונים האלו, מהדגם הלא היברידי ?)

כמו כן - היכן שיש פערים מבחינת מערכות בטיחות, האם התקנת מובילאיי מחפה על הפערים בצורה כלשהי ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי capri77
פורסם

היי,

אני לא מומחה גדול, אבל יש לי מאזדה 2 אקטיב 2015,

לדעתי ה 2016 זהה,

הדינמיק יותר מאובזרת ולדעתי שווה את התוספת(חדשה בזמנו עלתה בכ 5000 ש"ח יותר מהאקטיב),

ממה שזכור לי התוספות בדינמיק :

מערכת בלימת חרום, התרעת סטייה מהנתיב, בקרת אקלים(במקום מזגן רגיל), בקרת שיוט, גנטים מגנזיום, מצלמת רוורס, פנסי ערפל, מולטימדייה, מראות מתקפלות חשמלית, ואולי עוד...

בגדול המאזדה רכב די זריז - נוסע טוב אבל לא הכי נוח ודי צפוף מאחור, ב3 שנים לא הייתה לי שום בעייה...

• תוכן חדש...