Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בעקבות התבכיינויות אין ספור במשרד על זמני הפעלת המזגן,

עלה רעיון לחבר אותו לשעון שבת ושיעבוד באינטרוולים קבועים (שעה או שעה וחצי).

האם הפעלה וכיבוי בצורה זו בריאים למזגן? או שזה יקצר את חייו?

יש למישהו רעיון אחר שעובד, מלבד קניית חרמוניות לחצי מהן?

תודה

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

בתור אחד שגר בבית דתי והמזגן בסלון פועל בשבתות לסירוגין (הדלקות וכיבויים פעמים ספורות בכל סופש) אני יכול להעיד שלפעמים הפעלה של המזגן מהשלט לא מדליקה אותו, התריס נפתח והמנוע פועל, לא יוצא אוויר עד שאני לא מוריד ומעלה את מתג ההפעלה מהשקע.

אני לא יודע אם לייחס את זה לפעילות של שעון השבת, אבל זה השני שקל שלי.

פורסם

קצת משחק עם הטמפ' בשלט.

והרבה פעמים העניין אצל נשים הוא הרוח הישירה מהמזגן.. לפעמים מספיק קרטון או משהו שינתב את האוויר נכון ולא במרוכז והכל מסתדר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אכן גלי חום, אבל יש מעברים חדים בין תחושת חום לתחושת קור. ואז הן נעות במעברים חדים בין להתכסות בשתי שכבות של פוך לבין להפעיל מזגן ושני מאווררים תעשייתיים בעוצמה מכסימלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קודם כל איזה מזגן ? האם עילי כמו בדירות הרי ששם האויר יוצא מפתח אחד מי שקר קר מי שחם חם ואין הרבה מה לעשות, אם זה משרד עם גרילים בתקרה אפשר בדרך כלל לווסת כל גריל כך שיתאים לכל אחד שיושב מתחת, אם משרד חדש והמערכת VRF הרי שיחדת הדיחוס עובדת על כמה יחידות מאיידים תלויות וכיבוי הדלקה של אחת מהן לא ישפיע כלל . לרוב אין בעיה להפעיל ולכבות הרי בכל מקרה במיזוג גז המדחס נדלק כשחם ומפסיק כאשר הטמפ מגיע למעלות הרצויות, במיזוג של חללים גדולים הרבה מערכות עובדות על מים שמוזרמים להם מהצילר בגג, כך שכיבוי מזגן רק סוגר ברז חשמלי על צנרת המים. חשוב גם לשים לב מאיפה המזגן מקבל את הטמפ של החדר האם מתעלה של אויר חוזר או טרמוסטת שנמצא בקיר, אם מהטרמוסטת יכול להיות בחלל גדול הוא ישב במקום שבו הוא לא יחוש באמת את הטמפ והמזגן יקרר בלי סוף או להפך ישב באזור בו יוצא אויר קר ישירות עליו ולכן ישגע את המזגן.

אם המשרד לא חדש והמיזוג מגרילים והיחידות עובדות על מים לא חסר מקרים שהברזים הללו נתקעים על מצב פתוח ואז המזגן יקרר כל הזמן אפילו שאין דרישה ועקב כך נהיה ממש קר בסביבת אותו מזגן .בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי dani12
  • תוכן חדש...