Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום,

לקחתי מאזדה 2 שנת 2010 100 אלף קילומטר לבדיקה בקומפיוטסט לפני קניה. נאמר לי שמנוע גיר ושילדה נקיים! תושבות מנוע תקינות וכו'

בהסתמך על הבדיקה החלטתי לרכוש את הרכב. יומיים לאחר מכן הכנסתי את הרכב למורשה מאזדה לבדיקה כדי לאמת שהכל אכן תקין ,ושם נאמר לי שתושבת ימין גמורה.

האם קומפיוטסט מחוייבים כלפיי? הם גרמו לי לקנות רכב במחשבה שהכל תקין בו כאשר בשטח התושבת גמורה ואני צריכה לתקן נזק בשווי של 1300 ש"ח.

פורסם

תקראי את כתב האחריות בגב טופס הבדיקה. אני חושה שרק מעל סכום מסויים (3000 ש"ח?) הם מכסים את עלות התיקון, המידה ולא גילו בבדיקה.

פורסם

המוסכים אוהבים להבהיל את כולם עם תושבות מנוע גמורות, ומגדילים להגיד שהמנוע יפול לך באמצע נסיעה

פורסם
המוסכים אוהבים להבהיל את כולם עם תושבות מנוע גמורות, ומגדילים להגיד שהמנוע יפול לך באמצע נסיעה

התגובה בעייתית- אנחנו לא יכולים לדעת מה מצב התושבת, קח בחשבון שהמוסך ראה מה שאנחנו לא.

לי אין קשר למוסך אבל בלאי תושבת מנוע ימין במאזדה הוא לא משהו חריג- אצל אבא שלי החליפו בספיריט 2007 תושבת כזו במורשה בעכו(סדן) אחרי 45,000 ק"מ ופעם נוספת לפני כ 5,000 ק"מ (הרכב הגיע לאיזור ה 110,000 ק"מ אם אני זוכר נכון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
התגובה בעייתית- אנחנו לא יכולים לדעת מה מצב התושבת, קח בחשבון שהמוסך ראה מה שאנחנו לא.

לי אין קשר למוסך אבל בלאי תושבת מנוע ימין במאזדה הוא לא משהו חריג- אצל אבא שלי החליפו בספיריט 2007 תושבת כזו במורשה בעכו(סדן) אחרי 45,000 ק"מ ופעם נוספת לפני כ 5,000 ק"מ (הרכב הגיע לאיזור ה 110,000 ק"מ אם אני זוכר נכון).

אני לא מסתייג מהתגובה הקודמת שלי, זה נכון גם אם זה לא המצב אצלו, אני מציע לקחת בחשבון. אם מוסך אחד אמר שכן ומוסך אחד אמר שלא... סביר להניח שיש כאן איזושהי בעיה.
פורסם

זה שבמוסך מורשה מאזדה אמרו שהתושבת גמורה, זה לא אומר בהכרח שהיא באמת גמורה. אולי כן ואולי לא. רק אומר....

• אחראי פורום
פורסם

ואותו דבר אפשר להגיד על מכון הבדיקה.

בקיצור, לכי לחוות דעת נוספת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה רבה לכולם.

אחרי חוות דעת מעוד 2 מוסכים ,התושבת אכן הייתה גמורה. טופל במורשה מאזדה, הוחלפה למקורית.

פורסם

בטופס הבדיקה לא מסומן שום X?

לא מופיע משהו כמו "חופשים במערכת העברת כוח" או "החלף תומכים"?

פורסם
תקראי את כתב האחריות בגב טופס הבדיקה. אני חושה שרק מעל סכום מסויים (3000 ש"ח?) הם מכסים את עלות התיקון, המידה ולא גילו בבדיקה.

פעם אחרונה שהייתי ברשת שלהם בבדיקה (אי שם לפני כ 14 שנים הם כתבו שחור על גבי לבן שלא יהיו אחראים עד נזק של 250 או 300 דולר לפי שער יציג ארה"ב.

כמו כן, הבוחן יכול לומר בע"פ הרבה דברים ומה שמחייב את המכון במקרה מעל נזק כזה הוא הכתוב בלבד בדו"ח.

פורסם

1300 ש"ח בעבור החלפת תושבת זה מחיר גבוה ללא קשר.

אני מציע שתבדקי במוסך נוסף, גם לגבי הצורך בהחלפה וגם לגבי המחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
1300 ש"ח בעבור החלפת תושבת זה מחיר גבוה ללא קשר.

אני מציע שתבדקי במוסך נוסף, גם לגבי הצורך בהחלפה וגם לגבי המחיר.

עידן

פותחת הנושא כבר החליפה את התושבת. בוא נסמוך על חוות דעת של 3 מוסכים שאולי אחד שיכור אבל לא כולם כאלו .

• תוכן חדש...