Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרנית הרכב הצרפתית תחליף בישראל בקרוב את תיבת השישה הילוכים בתיבה חדשה - עדיין מתוצרת אייסין היפנית

הערת הנהלה: התוכן נמחק משום שהועתק מאתר אחר. אין להעתיק תוכן, גם אם מצרפים קישור. בפרסום בפורום יש לכתוב תוכן מקורי. האתר איננו אינדקס לפרסומים אחרים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה קטנה.

תיבת 8 הילוכים משפרת את האמינות(אולי פחות עומס על כל הילוך)? או שאת הביצועים? צריכת דלק אולי?

אשמח לתשובה.

פורסם
שאלה קטנה.

תיבת 8 הילוכים משפרת את האמינות(אולי פחות עומס על כל הילוך)? או שאת הביצועים? צריכת דלק אולי?

אשמח לתשובה.

ההיגיון שלי אומר שביצוע של יותר העברות יגרום ליותר בלאי למצמדים. אולי לגיר עצמו פחות בלאי
פורסם

זה לא תיבה רובוטית, מדובר בתיבה החדשה של אייסין עם 8 הילוכים, פלנטרית.

תחרות ל-ZF8.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
שאלה קטנה.

אשמח לתשובה.

משפר את הביצועים ואת צריכת הדלק. יותר הילוכים מאפשרים למוע לעבוד יותר זמן בתחום הסל"ד הכי יעיל שלו.

פורסם

מעניין מאוד באיזה סל״ד מנוע ה 1.2 טורבו יהיה ב 100 קמ״ש בזכות התיבה והאם עניין הרעידות יפתר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה רעידות בנסיעה יש? זה רק בדגמי סיטרואן ככל שידוע לי.

דווקא מעניין. היה יותר כיף אם היו שמים תיבה ידנית 6 הילוכים למנוע טורבו לפיג'ו 208 :-P

פורסם

אתה מתכוון אם היו מייבאים כמו שייבאו את הקקטוס עם השילוב הזה.

שילוב המנוע והגיר בסיטרואן הוא אותו שילוב מנוע וגיר בפיג'ו ועכשיו גם באופל , אז סביר להניח שאותן רעידות בסל"ד נמוך עקב תצורת המנוע יהיו גם שם

(מאמין שכמו בוואג המנוע יורד מאותו פס ייצור לכל המותגים)

פורסם

אני ניסיתי את ה-1.2 בסיטרואן C3 ובאופל קרוסלנד, הוא רעד בשתיהן אבל באופל פחות.

זה הסבר מעניין להיעדרותה של ה-308 האצ'בק מתוחת הפנים מהמבחר בישראל.

חבל שעד שהיא תגיע היא כבר תהפוך מיושנת ופחות רלוונטית, האצ'בק דיזל זה אולי לא מצרך מבוקש בישראל אבל לפחות עבורי היא הייתה יכולה להציע חבילה מאוד מעניינת.

פורסם
איזה רעידות בנסיעה יש? זה רק בדגמי סיטרואן ככל שידוע לי.

דווקא מעניין. היה יותר כיף אם היו שמים תיבה ידנית 6 הילוכים למנוע טורבו לפיג'ו 208 :-P

במצב של זחילה תחילת נסיעה איטית, גם ב 208 אנשים דיווחו שהרגישו זאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מתכוון אם היו מייבאים כמו שייבאו את הקקטוס עם השילוב הזה.

הקקטוס עם 5 הילוכים, השילוב של ידני 6 הילוכים עם המנוע 1.2 מגיע בעיקר בגרסאות ה-130 כ"ס עד כמה שידוע לי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

שאלה של הדיוט גמור: למה בעצם לא עושים בכל הרכבים יותר הילוכים?

ככה הרי כולנו יכלנו לחסוך יותר דלק והמנוע היה עובד בכח האידיאלי שלו.

אני מרגיש שחסר לי בקליאו עוד הילוך לפחות, זה לא נחמד לנסוע בכביש 6 על סביבות ה 130 ולראות שהסלד כבר מגיע ועובר בקצת את ה 3.5, גם שורף הרבה דלק וגם המנוע מתאמץ. חבל שאין עוד הילוך.

פורסם

פיתוח עולה כסף, כמו גם בנייתו של המוצר המשופר.

היצרן מבצע שיקולים כלכליים ברזולוציות היסטריות כאשר כל סנט הוא עניין של מיליונים הן בחיסכון או בהוצאה.

בסופו של יום אנחנו מדברים על קליאו וככל הנראה בעתיד הטכנולוגיה הזאת לאחר שתוצג ותשמש רכבים יקרים, תחלחל מטה גם לדגמים ומותגים עממיים.

• תוכן חדש...