Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להורים מאזדה 3 האצ'בק ואו יונדאי I30CW / קאיה סיד - רכבים שהם מכירים ואמינים

ויותר איכותיים וחדשים.

(מאחר וההורים רגילים למאזדה, תפעול טיפולים וכו', הייתי מנסה אותה כעדיפות הראשונה)

עבורך - התייעץ עם המוסך המטפל - יש להם ניסיון וידע, מעוד רכבים אשר הם מטפלים.

ואם מצאתה מוסך טוב - השאר איתו.

כמובן - בקש 2-3 דגמים - העלה את הדגמים הללו לדיון, כך אנו נעזור במידע והניסיון.

אייל.

אהלן אייל, המסוכניק שלי מעדיף מאזדות \ קיה \ יונדאי , ואין לו בעיה עם VW למיניהם(הוא עצמו נוהג באוודי לא חדשה ואלוף בטיפולים בהם). לא דנתי איתו עדיין על פיג'ו שהומלצה לי כאן(סביר להניח שאקבל נעל לראש). אך אני באמת רוצה לקבל את הטוב ביותר לכמה שנים הקרובות.

ולאד אוקיי אני לוקח אותו גם כאופציה , אני מכין לי רשימה של רכבים שאתחיל לבדוק :)

פורסם

מאחר ואתם גרים קצת רחוק מהמרכז, הייתי מתמקד בדגמים שרשמתה בהמלצת המוסך שלך.

עדיף רכבים שאתם מכירים עם אפשרות תחזוקה בסביבה שלכם.

ולא להיות תלויים בחלפים או בעיות, אשר יותר קל לטפל במרכז.

אנו מחזיקים מאזדות וגם אלפא ובימר ו יונדאי וולסטר.

אבל שלושת הרכבים האחרונים, הם כרכבים שניים ושלישיים במשפחה.

בבסיס לתנועה היומיומית , יש מאזדות 2-3-6 .

אומנם אין לנו בעיות ברכבים הנוספים, אבל - עבור השקט הנפשי לתנועה הבסיסית יש את המאזדות.

מכונאי המחזיק אאודי, יכול לאפשר זאת לעצמו, יש לו קשרים לחלפים ואולי עוד רכב בסביבה.

לדעתי - להורים שלו, הוא יחשוב פעמיים.

אצלנו להורים יש מאזדה 6 - ואבא שלי נהנה מאוד, מבחינתו הרכב צריך להעביר אותו מנקודה לנקודה.

אנו הצעירים יותר מודעים ונהנים מרכבים שונים ומיוחדים - עבור ההורים שקט נפשי מבחינתם וגם מבחינתך.

וכמה שאפשר, רכב פחות מסובך הן תפעולית והן מבחינת התחזוקה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מאחר ואתם גרים קצת רחוק מהמרכז, הייתי מתמקד בדגמים שרשמתה בהמלצת המוסך שלך.

עדיף רכבים שאתם מכירים עם אפשרות תחזוקה בסביבה שלכם.

ולא להיות תלויים בחלפים או בעיות, אשר יותר קל לטפל במרכז.

אנו מחזיקים מאזדות וגם אלפא ובימר ו יונדאי וולסטר.

אבל שלושת הרכבים האחרונים, הם כרכבים שניים ושלישיים במשפחה.

בבסיס לתנועה היומיומית , יש מאזדות 2-3-6 .

אומנם אין לנו בעיות ברכבים הנוספים, אבל - עבור השקט הנפשי לתנועה הבסיסית יש את המאזדות.

מכונאי המחזיק אאודי, יכול לאפשר זאת לעצמו, יש לו קשרים לחלפים ואולי עוד רכב בסביבה.

לדעתי - להורים שלו, הוא יחשוב פעמיים.

אצלנו להורים יש מאזדה 6 - ואבא שלי נהנה מאוד, מבחינתו הרכב צריך להעביר אותו מנקודה לנקודה.

אנו הצעירים יותר מודעים ונהנים מרכבים שונים ומיוחדים - עבור ההורים שקט נפשי מבחינתם וגם מבחינתך.

וכמה שאפשר, רכב פחות מסובך הן תפעולית והן מבחינת התחזוקה.

אייל.

תודה על תגובתך הזריזה, תודה על ההמלצה זה מה שאעשה עבור הוריי.

אני שוקל את העצה שנתנו לי פה לגבי קניית פיג'ו 208 1.2 ,תמיד אשמח לשמוע עוד דעות בנושא, או האם עליי להשאר בשדה הטוב והמוכר של הקוריאניות\יפניות(המוסכניק שלי טוען שגם גרמניות אך אחרי כל הקריאה על DSG 7 הנחמדה לא בא לי להתעסק במצמדים)

פורסם

לגבי הפיקנטו זה אחלה של רכב עם נוחות נסיעה, אמין מאוד, מערכות בטיחות מאוד מתקדמות שיעשה לך את העבודה. לגביי ההורים ממליץ לך לבדוק לגבי רכב בסגנון טויוטה קורולה קצת יותר ישן שהן מאוד מרווחות ואמינות.

פורסם
לגבי הפיקנטו זה אחלה של רכב עם נוחות נסיעה, אמין מאוד, מערכות בטיחות מאוד מתקדמות שיעשה לך את העבודה. לגביי ההורים ממליץ לך לבדוק לגבי רכב בסגנון טויוטה קורולה קצת יותר ישן שהן מאוד מרווחות ואמינות.

זה היה פחות או יותר הכיוון מחשבה לפני שפרסמתי את השאילתא פה בפורום, רציתי לראות כמה הארה אקבל לגבי דגמי רכבים נוספים

פורסם

ישבת בפיקנטו בכלל? היה לך נוח?

כי בעיות גב זה פרמטר חשוב, שלא בכל מקרה אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיקנטו לא הכי נוחה זה נכון היא צפופה. הסוויפט שלי מרווחת יותר וקצת קשה לי.

פרמטר האמינות פשוט משחק לי התלבטות קשה.

• תוכן חדש...