Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הינו סיאט איביזה קופרה 2016, הרמקול בדלת הינו 6.5 אינץ והטוויטר סביב ה 1 אינץ.

כרגע מותקן ברכב מגבר של הרץ HCD4D עם סאב של הרץ 25.3

אני מעוניין בצליל מדוייק, לא צורם ונעים.

תחומי המוזיקה הינם R&B,Dance house, hip-hop וקלאסיקות(לדוגמה -

Nothing Else Matters - Metallica & San Francisco Symphonic Orchestra)

כרגע בדקתי על סט של אודיסון prima apk165 או voce AV K6, מה עוד מומלץ? פוקאל? מורל?

המחיר שכרגע אני מוכן להשקיע הינו עד 2000 ש"ח+-

תודה.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

בתקציב כזה לא הייתי ממליץ לקנות סט על עיוור אלא לשמוע כמה סטים מחברות שונות ולהבין את הגוון של כל אחד ולמה אתה הכי מתחבר.

סט של מורל בתקציב שלך זה הייבריד או אילייט מ-יד 2 אבל אלה שני סטים שדורשים המון כח ולא מתאימים למגבר שלך.

אני אישית הייתי הולך על הווצ׳ה שלדעתי זה סט נדיר אבל שוב זה המון עיניין של טעם יש הרבה אנשים שמטורפים על פוקאל(k2 power לדוגמא נכנס לך בתקציב)

בקיצור תשמע כמה ותחליט בעצמך הכי טוב,מוזמן אליי לשמוע את הapk ואת ההייבריד:)

Hu: Jvc 2 din + dsp bit one

Amps: Zapco reference 350.2 + Audison sr 4 + Audison sr1DK

Comp: Morel Hybrid 602 + Audison Apk 165

Sub: Jl audio12W3

פורסם

אם אתה קונה רמקולים ויש לך יכולת לכוון אותם בעזרת DSP טוב (מעבד צליל) קצת פחות קריטי הבחירה של כל מה שקשור לקצה העליון כי ניתן בקלות לרסן ולשלוט בו.

אם יש לך יכולת ריסון טובה - אז עיקר הדגש יהיה לגבי הטוויטרים - רמת הפירוט שלהם.

אם אין לך יכולת ריסון טובה אז גם האיזון הכללי של הסט מאוד חשוב כאן - קריטי! וגם אופי הצליל הטבעי של הסט.

במידה ויש לך יכולת ריסון טובה אז הייתי מתמקד על הסט עם המידבאס שפוגע לטעמך.

אם אין - אז גם על הטוויטר הייתי מאוד מתמקד.

פרימה הוא סט שמגיע מעולם ציוד הPRO - אלו הם מידבאסים יותר אפילו לכוון המידריינג'ים שצומדו לזוג טוויטרים - רק במידה והסאב וופר מספק אותך - הייתי ממשיך עם הבחירה הזו.

הווצ'ה הם סט שיותר מקביל להיי אנרג'י של הרץ - המידבאסים שלהם נוטים יותר לכוון הוופר מאשר לכוון המידריינג', כמו פוקל - ללא ריסון - לטוויטרים שלהם תהיה נטיה טבעית להיות חדים ובהירים.

מוראל מאוד באמצע של כל הסיפור הזה - חמים בד"כ ואנושיים מאוד לאוזן אבל הטוויטרים עלולים להיות רכים מידי וגם במוראל המידבאסים נוטים יותר לכוון הוופר ויהיה קצת מחסור ככל הנראה בתחום המיד בסטים שהם שני חלקים.

יש אין ספור אפשרויות וסטים - יש את ARC, יש ETON יש בארץ גם מוצרים שהיו נחשבים אקזוטיים יותר עד השנים האחרונות כמו למשל PHD, יש לך מותגים כמו DLS וכך הלאה וכך הלאה.

היות והבחירה שלך היא קריטית הייתי נמנע מסדרות הכניסה של רוב היצרנים ומדלג ישר לרמת הביניים בייחוד אם אין לך יכולת עיבוד אות טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה, היום המשכתי קצת את המחקר שלי וגיליתי חברות נוספות שלא הכרתי בשמם כמו:

Rainbow SL-C6.2 Pro

Ground Zero GZUC 650SQX

Gladen Audio Zero 165

בהסתמך על האתר - hifitest.de

אין לי מעבד צליל נפרד חוץ ממה שיש במגבר אם קיים בכלל.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

איך PHD FB 6.1 KIT ? זאת הסדרה הכי גבוה שלהם? שמעתי כמה סרטונים והם נשמעים אש(למרות שקשה להסתמך ככה).

גם שמתי לב שהם קו ייצור משנת 2014...

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אני זכיתי לשמוע בארץ סדרת כניסה שלהם על מגבר של PHD בנוסף לכך עם סאב של פוקל.

הם היו מרשימים מאוד לטובה בייחוד המידבאסים.

הטוויטרים היו טיפה חדים לטעם שלי אבל סה"כ הצלחתי לשבת באותו הרכב ולשמוע בהספקים גבוהים מאוד מבלי שארגיש שאני באמת רוצה לצאת מהרכב וזה אומר המון על הסט הזה.

רמת הפירוט שלו היתה גבוה - מאוד!

הבאס היה הדוק ומדוייק.

אבל הרכב היה עם דלתות מבודדות סה"כ ויחידת הראש גם היתה טובה וכל הרכב הזה היה רכב של היבואן של PHD שהוא גם חבר בלי שום קשר וזה בן אדם שיודע היטב מה הוא עושה.

כמו כל סט אחר - אם היה נופל לידיים הלא נכונות - הייתי יוצא מהרכב אחרי חמש שניות אם לא היה מכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי את הapk 165. לא ממש אהבתי את הטוויטרים שלו הם די חדים.

לפי דעתי אתה יכול לקנות את המיד (של הסט הזה או אחר) בנפרד וטוויטרים של vifa/peerless. יתן לך תוצאה טובה בהרבה מרוב הסטים בתקציב הזה

פורסם
אני זכיתי לשמוע בארץ סדרת כניסה שלהם על מגבר של PHD בנוסף לכך עם סאב של פוקל.

הם היו מרשימים מאוד לטובה בייחוד המידבאסים.

הטוויטרים היו טיפה חדים לטעם שלי אבל סה"כ הצלחתי לשבת באותו הרכב ולשמוע בהספקים גבוהים מאוד מבלי שארגיש שאני באמת רוצה לצאת מהרכב וזה אומר המון על הסט הזה.

רמת הפירוט שלו היתה גבוה - מאוד!

הבאס היה הדוק ומדוייק.

אבל הרכב היה עם דלתות מבודדות סה"כ ויחידת הראש גם היתה טובה וכל הרכב הזה היה רכב של היבואן של PHD שהוא גם חבר בלי שום קשר וזה בן אדם שיודע היטב מה הוא עושה.

כמו כל סט אחר - אם היה נופל לידיים הלא נכונות - הייתי יוצא מהרכב אחרי חמש שניות אם לא היה מכוון.

כל תשובה בצבע. כיף לראות שאתה עוד כאן, שאפו.

התחברתי מאוד לk2p של פוקאל, ול up6i של dls. אמנם שני קצוות יחסית, אבל כל אחד תפס אצלי פינה אחרת.

Sent from my SM-N9500 using Tapatalk

• תוכן חדש...