Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטלית

Guest shlomimycars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי לרגע שאותו נהג מונית לא אשם.

לו חלילה הייתה תאונה , הוא היה נחשב לגורם לה.

לא עברת שום עבירה.

אבל - והגעת למסקנה בעצמך - קרוב לוודאי שאתה היית נפגע , או לפחות המיאטה הייתה הופכת לסמארט רודסטר.

בתור אופנוען - מנגנוני ההגנה שלך לא עבדו בזמן , ולא גרמו לך להאט לפני. אין לי מושג איך להסביר לך את זה , אבל לשמחתי פיתחתי במשך השנים מעין חוש שישי , ובעזרתו אני קולט את הטיפוסים האלה עוד בטרם יזוזו ממקומם.

אתה בטח לא אשם במצב הזה ,אבל יכול להיות שהייתה לך אפשרות להתכונן אליו יותר טוב ע"י הפחתת המהירות באותו רגע בו ראית את המונית.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם שמר בכל מילה.

כמה חודשים על אופנוע לאחרונה, לימדו אותי היטב שבכביש, לא משנה מי צודק,

מי עושה את העבירה ומי הגורם לתאונה.

משנה רק מי יהיה יותר זמן בבית לווינשטיין.

ביטויים כמו "אבל הוא אשם" ו"הוא עשה" פשוט עובדים נגדך.

גם אחרי טראומה שעברתי אתמול (ב.מ.וו סדרה 5 שעקפה אותי על השוליים השמאליים

על 160 קמ"ש בכביש 1, כשאני על האופנוע) אני מאשים את עצמי על זה שזה קרה.

הוא אידיוט, וזה אנדרסטייטמנט, אבל אין לי מה לעשות לגביו.

יש לי רק מה לעשות לגבי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שמר היקר,

בתור אחד ששואף להיות אופנוען אני אישית גם פיתחתי מעין חצי חוש שישי(החצי השני יתגשם בקניית האופנוע :p)...

בקיצור, אני בהחלט מתכנן את הנהיגה שלי לפי נסיונות חיזוי של מעשי הנהגים בכביש(שברוב הפעמים עובדים)

אבל מה, יש את היצורים שלא ממש ניתן להבין אותם והם הולכים בניגוד לכל חוקי התנועה(והטבע, והאבולוציה וכו')

שאי אפשר לחזות את פעולותיהם. הם ישרו בך אשליה שהם הולכים להשתלב ימינה ופתאום הם חותכים שמאלה...

בקיצור, אי אפשר לחזות את מעשי היצורים האלה ולא משנה כמה הרפלקסים שלך חדים וכמה שהחושים שלך מפותחים - עם הטיפשים הללו אתה תמצא עצמך בתוך עמוד תאורה...

יום טוב

אלעד

• תוכן חדש...