Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיולים זה כיף. טיולים על אופנוע זה ממש כיף. טיולים בשניים על אופנוע, זה כיף, אבל אחר.

אני מתכנן מתישהו להתחיל לצרף אלי את חברתי לטיולים על הCBF (שנשאר, ולא הוחלף בKTM.. :-D).

אני רוכב תמיד עם קסדה מלאה, מעיל ממוגן עם מיגון גב, כפפות, מגיני ברכיים (מתחת למכנסיים, אני לא טמבל) ומגפיים (אמיתיות, Sidi Vertebra).

זה לא כזה מגושם כמו שזה נשמע, במיוחד לא לטיול ארוך כשלא צריכים ללבוש ולהוריד את כל הכבודה (בניגוד לנסיעות לעבודה למשל).

השאלה היא, מה לעשות בטיול עם חברה שלי?

לשים עליה את כל זה? לא בטוח שהיא תרצה להצטרף.

לא לשים? לא נראה לי. מה גם שבכל מקרה אני לא אסע יותר ממוגן ממנה, משיקולי מצפון ;)

להשאיר את זה לשיקול דעתה? HMM.

בכל מקרה, היא לא תסע עם פחות מקסדה שלמה ואיכותית, כפפות, ומעיל ממוגן (עם מיגון גב).

בנתיים הdefault זה שהיא פשוט לא נוסעת איתי.

ספרו לי מה אתם עושים עם מורכבות (או מורכבים, רחמנא ליצלן). נלמד ונפנים.

תודה!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כאמור, אין דבר כזה בטחון מלא ברכיבה.

לדעתי מעיל יעודי, כפפות וקסדה זה בהחלט מספק. הכי חשוב זה לרכב רגוע ובהתאם לאחריות הנוספת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ה-scoot צודק בהחלט...

מעיל ממוגן (גם ממזג אוויר..., אנחנו עדיין לא בקיץ) כפפות וקסדה שלמה מותאמת.

אם אתה לא מוכן להתפשר על בריאותך..., למה שתתפשר על זו של בת-זוגתך...?

רק טוב, וסע חכם.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
ה-scoot צודק בהחלט...

מעיל ממוגן (גם ממזג אוויר..., אנחנו עדיין לא בקיץ) כפפות וקסדה שלמה מותאמת.

אם אתה לא מוכן להתפשר על בריאותך..., למה שתתפשר על זו של בת-זוגתך...?

רק טוב, וסע חכם.

הרשה לי רק לצוטט את עצמי -

"בכל מקרה, היא לא תסע עם פחות מקסדה שלמה ואיכותית, כפפות, ומעיל ממוגן (עם מיגון גב)"

כך שיהיה ברור שמעולם לא הייתה לי כוונה להתפשר על מיגונו של אף אחד וכו'.

הבהרתי שאני נוסע עם יותר מזה, כך שבעיני זה מיגון פחות ממספק.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הרשה לי רק לצוטט את עצמי -

"בכל מקרה, היא לא תסע עם פחות מקסדה שלמה ואיכותית, כפפות, ומעיל ממוגן (עם מיגון גב)"

כך שיהיה ברור שמעולם לא הייתה לי כוונה להתפשר על מיגונו של אף אחד וכו'.

הבהרתי שאני נוסע עם יותר מזה, כך שבעיני זה מיגון פחות ממספק.

הבנתי אבל..., לדעתי..., אין בעייה לרכב עם הנ"ל...

רק שתדאג להגיע עם מגפיים נאותים וג'ינס עבה...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

בנוסף למה שהוזכר לעיל , לנשים יש נטייה לנעול נעליים (במיוחד בקיץ) המאפשרות לאצבעות רגליהן הענוגות לבצבץ ולנשום אויר . תקפיד שלגברת שלך יהיו נעליים סגורות שכשהיא מורכבת ,

כנ"ל , איסור מוחלט על חצאיות מסוגים שונים .

אלא אם כן היא כוסית לא נורמלית , בלי תחתונים ולא חברה שלך..

מיגון לברכיים (גם חיצוני) יכול להיות לעזר.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

:-D

אז חזרנו לנקודת ההתחלה: קסדה, מעיל, כפפות, מגפיים, ומגיני ברכיים. יופי :wink:

פורסם

תזכור תמיד שהאספלט שהמורכבת עלולה חס וחלילה לפול עליו זהה לאספלט שאתה ח"ח אמור ליפול עליו

עכשיו לכל אחד יש את הדיעה שלו לגבי רמת המיגון הדרושה

בכל מקרה תשב איתה תסביר לה את חשיבות המיגון ותחליטו ביחד

מה שתחליט לבד לא ממש שווה אם היא לא תסכים ללבוש אותו

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

עובדות: 1. ג'ינס, עבה ככל שיהיה נקרע מהר מאוד כמו כל זוג מכנסיים! ואל תגידו שטויות - בדוק!!

2. חס ושלום לא עלינו - בתאונות עם מורכב מאחור, ברוב המוחלט של המקרים, הנוסע מאחור יספוג נזק רב יותר מהנהג. זה לא רק בגלל שבד"כ ההוא מאחור לא ממוגן כמוך, זה קשור יותר לאלמנט ההפתעה שיש לו לעומת שלך, חוסר הניסיון שלו, לעיתים חוסר התאמה מושלמת בינו לבין אביזרי המיגון וגם פיזיקה פשוטה- הוא עף יותר ממך.

לכן, יש להקפיד כי המורכב יהיה ממוגן אף יותר ממך הנהג.

כל אלו עובדות, מי שלא מעוניין להכיר בכך שלא יכיר. אני מאחל לכולנו שלא נבדוק בעצמנו.

רק בריאות.

:-D
פורסם
עובדות: 1. ג'ינס, עבה ככל שיהיה נקרע מהר מאוד כמו כל זוג מכנסיים! ואל תגידו שטויות - בדוק!!

2. חס ושלום לא עלינו - בתאונות עם מורכב מאחור, ברוב המוחלט של המקרים, הנוסע מאחור יספוג נזק רב יותר מהנהג. זה לא רק בגלל שבד"כ ההוא מאחור לא ממוגן כמוך, זה קשור יותר לאלמנט ההפתעה שיש לו לעומת שלך, חוסר הניסיון שלו, לעיתים חוסר התאמה מושלמת בינו לבין אביזרי המיגון וגם פיזיקה פשוטה- הוא עף יותר ממך.

לכן, יש להקפיד כי המורכב יהיה ממוגן אף יותר ממך הנהג.

כל אלו עובדות, מי שלא מעוניין להכיר בכך שלא יכיר. אני מאחל לכולנו שלא נבדוק בעצמנו.

רק בריאות.

סוף סוף אחד שמדבר דברים נכונים.

המורכב הולך לספוג את אותה המכה כמו הרוכב, ואולי אף יותר.

מעיל ממוגן יופי.

נעליים גבוהות?

פחח. שווה לתחת במקרה של חבטה, יופי לגרירה.

כפפות.

מיגון גב.

קסדה שלמה.

מגיני ברכיים אם יש זה טוב.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

חוץ מזה - אני תמיד נוסע יותר רגוע כשיש איתי מורכב ולא רק בגלל שהאופנוע יותר כבד אלא בגלל האחריות שיש לנו הרוכבים על חפים מפשע - למרות שבמחשבה שניה אם הם מסכימים לנסוע איתנו הם כבר לא כל כך חפים.....:wink:

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם
אפשר לדעת מה רע בלבישת מגני ברכיים מעל המכנסיים?

בשבילי, זה בעיקר נראה מטופש ;)

אבל באופן כללי, אומרים שהמכנס שיושב בין המגן והרגל מפריע למגן להשאר נעול במקומו בשעת תאונה,

מקל עליו לזוז וכתוצאה מכך מפחית את האפקטיביות שבו.

פורסם

בדיוק כמו שאתה ממוגן ואף יותר. אין לך כל זכות לזלזל במיגון של הבן אדם שאתה מרכיב, אתה אחראי עליו ואחראי על בריאותו.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...