Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

מה עושים אם מקבלים טסט בפעם השלישית?

את הטסט הראשון עשיתי באיחור של שבועיים, אבל סיימתי עם זה.

האם להתעלם או לשלוח מייל / להתקשר למשרד הרישוי?

פורסם

משרד הרישו לא סומך על הדואר, שולח עוד ועוד טפסים. יתכן שאתה מקבל "כפל" רשיון" באופן אוטומטי, בעקבות התקנה המאפשרת לגשת לטסט עם טופס לא חתום בדואר + תשלום במרשתת או בטלפון.

תגיד תודה שזה לא מס הכנסה - היה לי אתם לא מזמן איזה סיפור ששלחו לי מיליון התראות על איזה חוב זעיר ששולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם לא שילמת באינטרנט, מגיע רישיון אחד לשתלום.

אם שילמת באינטרנט וניגשת לטסט, יכול להיות שתקבל 3 רישיונות.

אחד רגיל לתשלום.

אחד לאחר התשלום.

ועוד אחד לאחר תשלום וטסט.

פורסם

תודה בוקי על המידע. כי בפעם האחרונה שלמתי על האגרה כמה ימים לפני המבחן, וניגשתי למבחן.

לאחר שעברתי את הטסט, קבלתי חותמת על רישיון הראשון ואיתו אני מסתובב (שאר הרישיונות) נמצאים בבית.

פורסם

כפי שחבר הפורום Buki רשם #6,

כחודש לאחר ביצוע מבחן הרישוי לרכב (טסט).

אתה אמור לקבל רישיון רכב עדכני ובו מופיע -

מועד ביצוע מבחן הרישוי בפועל ומספר הק"מ שנסע הרכב

כפי נרשם ע"י בוחן בוחן מכון הרישוי במהלך ביצוע מבחן הרישוי.

מומלץ להסתובב עם רישיון הרכב העדכני.

פורסם
תודה בוקי על המידע. כי בפעם האחרונה שלמתי על האגרה כמה ימים לפני המבחן, וניגשתי למבחן.

לאחר שעברתי את הטסט, קבלתי חותמת על רישיון הראשון ואיתו אני מסתובב (שאר הרישיונות) נמצאים בבית.

תסתובב עם רישיון עליו מופיע "תאריך תשלום" ו"תאריך מבחן".

• תוכן חדש...