Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתיימר לדעת מה באמת קרה שם,

אבל לא נשמע הגיוני תאונה בכביש מהיר ב-3 בלילה כשהנתיבים ריקים.

בנוסף, כתוב במפורש שהאישה ירדה מהרכב בשביל להפריד / להרגיע.

לא נשמע לי כמו החלפת פרטים רגועה ושגרתית.

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב מאוד :-(

לצערי העניין הזה של ביריונות בכביש אינו תקף רק ל"ערסים" וכל מיני "משועממים" אחרים;

אתמול בדרכי לפתח-תקווה (בשעות הצהריים), בצומת גנים, ירדה צעירה בשנות ה 20 לחייה מאיביזה שחורה (דיי חדשה) והחלה לצעוק ולקלל נהג מכונית שהיה לידה (למיטב זכרוני: ניסן NV). אין לי מושג מה קרה בינהם קודם לכן, אך ללא ספק צריך עזות מצח מטורפת - במיוחד בשביל בחורה צעירה - לרדת ולקלל נהג (גבר) באמצע הכביש.

נהג המסחרית נשאר רגוע ובמקומו (ניתן היה לראות שמדובר בנהג באיזור גיל ה 35-40) ולמרות כל הקללות נשאר לשבת ברכב.

בעודי צופה במתרחש, הנהגת המשיכה לקלל ואז *ירקה* על הנהג של המסחרית !!! לציין שגם אז הוא נשאר במקומו ולא יצא מהרכב.

לאחר מכן היא חזרה לרכבה ונסעה כאשר האור ברמזור התחלף לירוק.

אין לי ספק שנהג אחר, רגוע ככל שיהיה, היה יורד אליה וזה היה יכול להיגמר רע מאוד !

כמו תמיד - בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה נקרא חוק הברירה הטבעית (דארווין)

גם לאישה שנהרגה כי יצאה להפריד? :/

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמה אפשר להסביר לאנשים ששול זה רק למקרה חירום , אחד עוצר בשול כדי להתווכח ולהתעמת ,אחד עוצר בשול כדי לעשות פיפי ,אחד עוצר בשול כדי לנמנם כמה דקות ,אחד עוצר בשול כדי לדבר בטלפון כי אין לו דיבורית ועוד ועוד....

שול זה סכנת חיים ,כשעשיתי רשיון נהיגה למשאית בארה"ב ,המורה ישב לידי והראה לי:

Can you see the car stopping there? this is hazard !when you are passing nearby be aware and reduce your speed

אני לא יודע אם יש מורי נהיגה כאלו בישראל...

פורסם

לפי אחת הכתבות שקראתי הם גם עמדו באמצע הנתיב ולא בשוליים.

מי שמסכן הוא נהג המשאית שעכשיו יושב במעצר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא עמדו באמצע אבל אחד הרכבים לא היה לגמרי בשוליים וקצת בלט לנתיב הימני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי אחת הכתבות שקראתי הם גם עמדו באמצע הנתיב ולא בשוליים.

מי שמסכן הוא נהג המשאית שעכשיו יושב במעצר

הנהג לא כל כך מסכן ,בגלל זה הוא במעצר ,ברגע שהוא רואה את הפולסווגן כחצי מטר בתוך הנתיב ,היה צריך לעבור לנתיב השמאלי או לעצור ,קרוב לוודאי יואשם באי שמירת מרחק ובנהיגה רשלנית.

כמו שניתן לראות בתמונות היתה תאורה מעולה ,מעניין איזה טיעון הוא יעלה?

פורסם

אתה נוסע בימין הקיצוני, ושני חמומי מוח נעמדו על הנתיב הזה + הולכים מכות.

מספיק שתהיה מופתע ולא תהיה מוכן = אתה במעצר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסוג התאונות שיכולות להביא כל אחד מאתנו למעצר אפילו אם הוא נוהג לפי כל התקנות ומרוכז בנהיגה. מספיק שאיזה הבהוב מאחור יסיט את מבטך למראות (שזה חלק מנהיגה נכונה) לשניה, ויהיה מאוחר מכדי לבלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טעות שעלתה בחייהם ובחיי הצעירה המסכנה שירדה להפריד כוחות.

ולגבי התאונה עצמה, לא יעזור כלום לנהג המשאית.

גם אם שני הרכבים היו נעמדים באמצע הכביש, העירנות של נהג המשאית

היא אשר עומדת על הפרק.

ובין השורות אפשר להבין שיש מצב שהנהג הפוגע שתה אלכוהול?

• תוכן חדש...