Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במבט נוסף על התמונות באמת נראה שפלייר פטנט יעשה את העבודה טוב יותר, נראה שיש מספיק "בשר" וראש הבורג לא יחליק, נראה גם שיש מספיק מקום פיזי לתמרן.

היתרון בחולץ הוא כאשר לא התקיימו התנאים האלו.

יש גם פליירים עם ראשים שאולי יתאימו יותר למשימה:

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=3375

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=3342

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בוא קח דרמל עם דיסק קטן (מרכז..), חרוץ חריץ, שים שטוח רחב על אימפקט ותן לו בראש.

לא הולך ? קדח 4 מ"מ X 8 מ"מ עומק ותשתמש בחולץ.

נשבר החולץ (חו"ח..) ? קדח דוך עם מקדח קרביד ורסק אותו.

ממש ממהר ? שים איזה משהו לא דליק (חתיכת פח, דיקט דק...) שיגן על האופנוע וגלח לו את הראש עם משחזת זוית (דיסק).

אל תוותר לו :))

פורסם
במבט נוסף על התמונות באמת נראה שפלייר פטנט יעשה את העבודה טוב יותר, נראה שיש מספיק "בשר" וראש הבורג לא יחליק

הבעיה שלא ממש רואים בתמונות, זה שראש הבורג הפך להיות קוני, ולכן כשניסיתי עם פלאייר פטנט בינוני (הגודל ה"סטאנדרטי"), הוא פשוט החליק מראש הבורג פעם אחר פעם, ואין אפשרות להגיע לתפיסה טובה מספיק - או לפחות אני לא הצלחתי (סביר להניח שגם הניסיון משחק פה, ויתכן שמישהו מאוד מנוסה ימצא דרך).

אלך לקנות מחר חולץ, כאן ראיתי סיגנט ב 65 ש"ח, נשמע לי מחיר סביר ושווה קפיצה אליהם, ועל הדרך אוסיף עוד כלי לארסנל הכלים שלי.

לא יעבוד? נדרדר אמצעים, אם כי אני מעדיף לא להגיע לדיסק אם אוכל, כיון שהמקום שם באמת צפוף.

אל תוותר לו

אין מצב שאני מוותר לו, גם כי אני חייב להוציא את תיבת האויר כדי להגיע לקרבורטורים, וגם כי... זה כבר נהפך לעקרוני :)

אם לא יצליח עם החולץ, אשאל ממך את הדרמל, תודה!

פורסם

עוד רעיון, לפ מצב הראש לא מדובר בפלדה קשה מאוד, אתה יכול לנסות "לצבוט" אותו עם קאטר גדול וחד, כשתרגיש שהקטר נושך במתכת תנסה לסובב עם "רגש", לפעמים זה עובד.

פורסם

אז הנה עדכון (אמ;לק: רק brute force עבד).

ניסיתי עם חולץ ברגים, והתוצאה היתה שהחולץ נתפס על הבורג, אבל הרוג פשוט הסתובב במקום, ניסיון נוסף נגמר בזה:

WP_20170814_09_35_44_Pro__highres (2).jpg

בשלב הזה זה כבר היה עניין עקרוני של להוכיח לבורג שלא הוא ישבור אותי, אלא אני אותו (וכן, אני יודע שזה המצב הכי גרוע לעבוד בו כי זה תמיד נגמר בחוסר מחשבה ונזקים), אז ניסיתי פשוט לקדוח את הבורג, וזה גם לא עבד, ומשם הדרך היחידה היתה לשבור את השייבה של הבורג (זה היה בורג כזה שבא עם שייבה מובנית), ולהשחיל את הבורג דרך החור בלי לפרק אותו מתיבת האויר.

אחרי מאבק ארוך מאוד, זו התוצאה:

WP_20170814_09_35_01_Pro__highres (2).jpg

כך נראה הבורג הזהה בצד השני:

WP_20170814_09_24_19_Pro__highres (2).jpg

וכך נראה הבורג הסורר:

WP_20170814_09_24_32_Pro__highres (2).jpg

WP_20170814_09_24_27_Pro__highres (2).jpg

כרגע הוא עדיין מסתובב חופשי בתוך הפלאסטיק, אבל החלטתי שכיון שאני לא משוכנע אם תיבת האויר תחזור לאופנוע, או שהיא תוחלף בפילטרים פתוחים או בפתרון אחר כלשהו, אני אתמודד עם זה כשיגיע הזמן.

תודה לכל העוזרים, בלי הרעיונות שלכם הייתי תקוע עם זה עוד הרבה :-)

פורסם

לפני שאתה מוציא כספים ניסית כבר עם גומיה ? (העבות של המשרדים).

פשוט שים אותה הין המברג לבורג ותסובב. זה בד"כ עובד

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

להבא עוד רעיון הוא לרתך אליו חתיכת פרופיל או משהו (דוגמת החולץ השבור). ולפתוח אם זה אפשרי. (חוץ מזה חולץ טוב עם אימפקט אמור לעשות את העבודה.)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...