Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i-25 למשפחה עם 3 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים משפחתית אמינה בטיחותית ושסביר לדחוף בה מאחור 2 כסאות ובוסטר.

הוצע לנו לקנות יונדאי i25, שנת 2013, 100,0000 ק"מ, עברה 2 ידיים (יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטית). מנוע 1.4. 41,000 ש"ח.

1. האם למישהו כאן יש 3 ילדים וניסיון עם הרכב הזה?

2. באתר של החברה ראיתי שהדגם לא ערך מבחני ריסוק? מה המשמעות? מה רמת הבטיחות של הדגם?

3. באופן כללי - האם ההצעה עבור הרכב הנ"ל טובה? (אני לא מאמין שנעבור את ה-11,000 ק"מ בשנה).

תודה רבה!

פורסם

הרכב הזה שייך לקטגוריות המשפחתיות הקומפקטיות, עם שלוש ילדים אתה צריך מינימום רכב משפחתי שגם עלול להיות קצת צפוף לכם

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

אני מציע לך לבדוק,

כי אצלי גם מדובר ברכב משפחתי קטן ונכנסים 3 כסאות כאלה מאחור:

IMG_20170804_110244.jpg

פורסם

תחפשו קיה פורטה או מיצובישי לנסר. יש מבחר גדול משני הדגמים בתקציב שלכם. ועוד יותר נוח יהיה לכם בסטיישן ( קיה סיד סטיישן או יונדאי I30 cw ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף כבר לרדת בשנתון ל 2012 ולרכוש את ה I30/I30CW מהצורה הישנה בלבד.

רכב מאובזר,בטיחותי ועם בג'אז גדול במיוחד בתצורת הסטיישן.

הצורה החדשה לפחות בדגם I30 הרגיל קטנה מידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאחי יש i25 שנת 2017 עם 3 ילדים בני 8, 6 ו3.

הוא בעצמו בחור די גדול ונוהג כל היום באוטו אחרי שנים רבות על מסחריות דוגמת פרטנר וברלינגו.

התחושה שלו היא נטו שיש לו הנאה מרכב אוטומאטי אחרי 17 שנים של נהיגה בידני, אבל הוא משתדל לשלוח אותו לבדיקות תכופות במוסך על מנת לקבל קורולה חלופית למשך מספר ימים, אם זה עונה על השאלה.

בכל אופן הייתי ממליץ על i30 במצבך.

פורסם

תודה לכל העונים.

1. אני מניח שהi-30 מומלץ בגלל הבאגז'. הוא גם גדול יותר בספסל האחורי שלו מהi-25?

2. באשר לרכבים האחרים שעלו פה כמתאימים לבעלי 3 ילדים (קיה פורטה ולנסר) יש דגמים או שנתנונים ספציפיים שמומלצים או לא מומלצים?

3. כדאי לבדוק גם את הפלואנס?

תודה.

פורסם

הפלואנס ענקית נוחה אבל עם מבנה ספסל אחורי שאתה צריך לבדוק את ההתאמה שלו לכסאות שלך, אכן הI30 רחבה באופן משמעותי מהI25 (שלדעתי פחות מומלצת), תנסה לחפש גם סוזוקי SX4 שהספסל האחורי שלה מפתיע יחסית לטובה.

• תוכן חדש...