Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי ה-406 קופה הצהובה מאזור המרכז יש לי תמונות צד+אחורה שלה...פשוט עמדנו איתה באותו רמזור אז אין לי תמונות פרונט שלה (ידוע שהיא של מנכ"ל פיג'ו או משהו כזה...)

ואגב מישהו מהיישוב שלי בדיוק קנה האמר H2 צהוב דנדש משהו יפה מאוד...בנוסף ל-S500 AMG שיש לו...

התמונות של המרצדס מאוד יפות. הג'אנטים מאוד מסקרנים אותי, מה זו צורה חדשה?:wink:

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

אין דבר כזה S500 AMG.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אין דבר כזה S500 AMG.
נכון, הוא כנראה התכוון ל- S55 AMG.
פורסם

אם אתה רוצה ליראות 406 קופה לך לסוכנות של פג'ו בבני ברק יש שם אחת אפורה בחניה...

אם אתם רוצים ליראות מרצדס כזאת יש אחת כזאת בתוך איזה חנות של יבוא רכבים אחרי הבורסה {באזור שם שיורדים לאיילון} ואם כבר נדירות.... יש ג'יפ של אינפיטי גם בחנות של יבוא רכבים ליד בניין מוטורולה בת"א

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם
אם אתה רוצה ליראות 406 קופה לך לסוכנות של פג'ו בבני ברק יש שם אחת אפורה בחניה...

אם אתם רוצים ליראות מרצדס כזאת יש אחת כזאת בתוך איזה חנות של יבוא רכבים אחרי הבורסה {באזור שם שיורדים לאיילון} ואם כבר נדירות.... יש ג'יפ של אינפיטי גם בחנות של יבוא רכבים ליד בניין מוטורולה בת"א

אם אתה רוצה לראות CLS, תסע לסוכנות בת"א.

אם אתה רוצה לראות ג'יפ של אינפיניטי, תסתובב בצפון ת"א בשעות הצהרים, בעיקר ליד גני ילדים,

ותוכל לראות אמהות בלונדיניות, ג'ינג'יות ושחורדיניות חטובות ברכבים שכאלה, אוספות את הילדים מהגן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אתה מתכוון ליחידה הצהובה, אז אולי אתה צודק, בקשר ל 406 קופה, יש לפחות 4 !
כולל שלי?:shock:

ואגב יש בין 10 ל20 406 קופה בארץ

בעולם הרבה יותר.....

פורסם

לפני 6 שנים ראיתי 406 קופה באיילון עוד שהשיווק שלה התחיל

לצערי הייתי אז קטן ונטול מצלמה

אבל תהיו בטוחים שיש יותר מ10 406 קופה בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפני 6 שנים ראיתי 406 קופה באיילון עוד שהשיווק שלה התחיל

לצערי הייתי אז קטן ונטול מצלמה

אבל תהיו בטוחים שיש יותר מ10 406 קופה בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לאבא של חבר שלי יש כזו 500 רכב מהמם
אתה גר בראשון? כי אני גר בשכונה ובמרחק שני בניינים משלי יש את בעל הבית של המסעדה "סלטי משני" וכל חודש -3 חודשים הוא מחליף מרצדס אז הוא הביא עכשיו CLS 500 שחורה עוד כמה ימים אני יצלם ויביא....יכול ליהיות שזה ייקח קצת יותר כי יש לי מצלמה עם פילים ולא דיגיטלית....ואם אתם רוצים לראות אינפיטי תבואו לראשון יש לי אחת בשכונה ושתייים שכונה ליידי...ויש לי בשכונה גם האמר H2 שלא תחשבו שאני איזה צפון בון אני גר בבניין רגיל...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...