Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

סיטרואן פיקאסו C4 דיזל - הוחלף לו מנוע במסגרת האחריות אחרי 20K בלבד .

היום הרכב שנה וחצי אחרי ההחלפה מוצע למכירה .

המוכר טוען שהיתה תקלה במשאבת דלק וגלל זה היה צריך לפתוח ראש מנוע - הוא דרש החלפת מנוע קומפלט וקיבל (מנוע חדש ) .

האם הסיפור נשמע הגיוני ?

פותחים ראש מנוע בגלל תקלה במשאבת דלק ?

תודה

פורסם

בקש לראות את תיעוד ההחלפה בהסטוריית הטיפולים - לדעתי לא צריך להרתיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה שהתכוון למערכת הזרקת הדלק, שאכן נמצאת בראש המנוע.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תסתכל לפי תאריכים בדברים כאלה...

ותזכור שיש שם שטויות כמו "מילוי אוראה", "טעינת מצבר", "איפוס דיבורית", "בדיקת רכב", "אין ממצאים" ו-2 טיפולים תקופתיים וכו' בתאריכים נפרדים ש"סתם" ממלאים את הרשימה. נראה שהוא דאג טוב לרכב.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

למעט החלפת המנוע ומשאבות הדלק שנעשתה בשני ביקורים אני רואה שהיו טיפולים כסדרם והיתה תקלה במערכת האוריאה ב 33K והמצבר נגמר קצת אחריה .

היה ביקור בגלל ריקול ידוע הבורג המשולש. מעבר לזה הבחור הגיע למוסך גם עבור מילוי אוריאה. באמת קשה לדעת מפה אם יש פה בעייה אמיתית. בנתיים הסיפור נראה אמין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חברים , תודה רבה ,

עוד נתון חשוב , הרכב שייך לגברת שבעלה וא בעל מוסך מורשה של סיטרואן...

זה יכול להתקבל כיתרון - טופל ללא התקמצנות ומה שאפשר נכנס תחת אחריות.

חסרון - לך תדע מה אמיתי ומה לא .... כי יש לו נגישות למחשב (למרות שלי נראה שההיסטוריה אוטנטית).

• אחראי פורום
פורסם

אם את העניין המהותי ביותר (החלפת המנוע) לא השמיטו, כנראה שאין שם העלמת מידע.

בנפרד הייתי משקיע בבדיקה אצל פחח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...