Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראשונה - החלון החשמלי (ברנו קליאו מודל 98', חלון שליד הנוסע) עושה בעיות - נפתח בסדר אבל איטי מאוד בסגירה. מה עלות תיקון/החלפה של מנגנון כזה?

האם יש צעדים שניתן לנקוט שאולי ישפרו את המצב ללא צורך בהחלפה?

שאלה שניה - יש לי כמה שריטות (לא הרבה, למזלי) שלדעתי ניתן להורידן בעזרת פוליש. יש איזושהיא תוצרת מומלצת? כיצד עושים זאת? אם ניתן לפרט את התהליך (שלא אגרום נזק מיותר) אודה מאוד....

הקליאו שלי כרגע היא 1.4. כשהיא תגדל היא תהיה MK2

פורסם

לגבי החלונות חשמל.

הנה כמה בדיקות לאיתור התקלה:

1. האם דריכת האזעקה של הרכב מעלה את החלונות אוטומטית?

1. ב. אם אין אזעקה תקינה, האם היתה פעם אזעקה שהרימה את החלונות באופן אוטומטי?

2. האם הפעלת החלון שליד הנוסע מהמתג באותה דלת מעלה את החלון מהר יותר מהמתג בדלת הנהג?

שאלות אלו נובעות מבעיה ידועה של מגעים חשמליים שנגרמים לרוב ע"י מתאמים שמחברים את האזעקה לחלונות חשמל ואלו מחוברים אל המתגים בדלת הנהג בד"כ וכאשר הם עייפים אז הפעלת החלון הימני מהמתג בדלת הנהג הינו בעייתי.

דבר נוסף שניתן לעשות זה לשמן עם ספריי סיליקון של גומיות על הגומיות של החלונות (המסגרת). אני לא מדבר על ספריי של הברקת הדבורד (למרות שיש כאלו שמשתמשים בזה) אלא על ספריי שמתיז נוזל סיליקון כסיכה לגומיות שמתייבשות.

פורסם

אכן מעלה את החלון - לאט אבל יותר מאשר אם מנסים להעלותו עם אחד המתגים (בדלת הנוסע או זה שבדלת הנהג). אם מנסים לסגור את החלון בעזרת המתג שליד הנהג החלון עולה לאט מאוד, וכשמנסים לסגור אותו בעזרת המתג הקרוב אליו (ז"א זה שליד הנוסע) אז הוא נסגר מהר יותר, אם כי עדיין לאט מאוד.

בכל מקרה, אנסה לרסס בעזרת ספריי הסיליקון...

תודה!

הקליאו שלי כרגע היא 1.4. כשהיא תגדל היא תהיה MK2

פורסם

עוד דבר לעשות:

תיגש למוסכניק שלך ותבקש שיעבור עם לחץ אוויר במסגרות של החלונות זה כולל את

עליונה, שני הצדדים, וגם (כאשר החלון למטה) להרים טיפה את הגומי ליד החלון ולעבור שם עם לחץ אוויר, אני בטוח שזה יוריד כמה גרמים טובים של חול.

ואז לרסס כמו שאמרו מקודם.

• תוכן חדש...