Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמופיע בתמונה בפוסט מעליי, זה חישוק של גרסת ה-150 כ"ס, בקוטר "16, מקורי.

בגרסה עם ה-125 כ"ס שהשיווק שלה התחיל באמצע 2015 (עד אז 122 כ"ס), הם הרכיבו חישוק של "15, בהתקנה מקומית. כמו בתמונה המצורפת.

golf125.jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש ב 2016 מקוריים במידה 15.

בשנת 2016 עוד עבדתי כסוכן מכירות של פולקסווגן. ה15 אינץ' מותקנים בבונדד, סיניים תחליפיים.

(הודעה מעליך העלו תמונה שלהם)

פורסם

אתה מחפש את אלו (לחץ על התמונה להגדלה):

[ATTACH=CONFIG]488605[/ATTACH]

תודה רבה

עברת מצמיגים בגודל R15/195/65 לצמיגים בגודל 205/55/R16

נכון?

פורסם

לדעתי, גם המקוריים של הקומפורט 150 מכוערים להפליא.

אני הייתי מחפש אפטרמרקט איכותי (לא חסר).

או מקוריים של MK6 הייליין.

פורסם

נכון, גם המקוריים 16 אינץ' נראים כאילו צ'מפיון ביקשו את הג'נטים הזולים ביותר הקיימים בקטלוג של פולקסווגן.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם (נערך)

אלעד,

1. נכון, עברתי מצמיגים בגודל R15/195/65 לצמיגים בגודל 205/55/R16

אציין שהסט 16 אינטש שלי הם מקוריים של סיאט והולבשו על גולף דור6. חיפשתי בזמנו את הסט שהגיע עם גרסת הייליין 160 כ"ס אבל לא מצאתי..

2. הדגם של הסט 16 אינטש המקורי שהגיע עם גרסת ה-150 כ"ס נקרא Dover

3. לגבי התגובות שגלגלי ה-16 אינטש המקוריים בגרסת 150 כ"ס מכוערים..

לדעתי הם נראים טוב יחסית ומעניקים לרכב מראה יותר ספורטיבי, מה גם שהם נראים הרבה יותר טוב מהסיניים המכוערים.

מה שכן, הם פחות יפים מהגלגלים שהגיעו עם גולף 6 גרסת הייליין 160 כ"ס.

ניתן לראות הת ההבדלים בהשוואה בין גולף דור 6 לדור 7: http://kensomuse.com/blog/2013/04/28/the-vw-golf-1-4tsi-mk-vii-vs-mk-vi

בהצלחה בחיפוש!

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

גם אני אשמח להחליף את רביעיית ה-15 הסיניים בגדולים ונאים יותר, 16 או - 17. איזה תקציב אני צריך להכין?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

17 אינץ חדשים יחד עם סט צמיגים איכותיים יעלה כ3000-3500 ש"ח, תבדוק מול ג.מ פורטל שהם יבואני ג'אנטים וגם ספונסרים כאן בפורום.

פורסם

^^^

בגולף 2015 (הוזמנה בסוף אוגוסט, סופקה בספטמבר), ניתן היה לקבל ללא תוספת תשלום את החישוקים שמופיעים בפוסט #16.

היה ניתן להוסיף כמה מאות שקלים, ולקבל דגם מצועצע יותר, בקוטר "16.

הדגם שאת תמונתו צירפת, לא היה בהיצע, ואולי נרכש ע"י הבעלים המקורי של הרכב.

פורסם
רק מוודא: החישוקים 15״ האלה סיניים, נכון? נראים כמו של GTI, אבל קטנים יותר.

הגיעו עם גולף 2015, 125 כ״ס.

הדגם בתמונה שצירפת הוא אכן רפליקה סינית של GTI ומיובא לארץ בקטרים החל מ-15" ועד 18".

• תוכן חדש...