Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.בבעלותי לנסר 2008 הדור החדש עם מנוע 1.8.גרסת הלימיטד.קניתי אותה לפני כשבועיים ללא בדיקה.

יש בעיה של צריכת דלק גבוהה ומדודה של כ7 -8 קילומטר מחוץ לעיר.

בנוסף לזאת ההאצה ברכב הינה כבדה יותר והמהירות המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 150 בקושי רב.

בנוסף לזאת גיליתי במורשה שבוצע ברכב זיוף קילומטרג׳ על פי המחשב ותיעוד הטיפולים.הקילומטראג׳ ברכב עומד על כ125 כרגע ועל פי המורשה ב2015 היה 195 אלף.ב2014 טיפול 140 אלף.2013 130.והלאה...

מה ניתן לעשות בנוגע לנ"ל?

תודה

פורסם

שלום, קנית את הרכב ממישהו פרטי או במגרש? כמה בעלים היו לרכב?

אם ב 200 אלף קילומטרים לא עשו טיפול גדול ( כל 100 אלף קילומטרים או 6 שנים ) שכולל החלפת שמן גיר ופלאגים מאירידיום, חייבים לעשות אותו.

בנוסף, אם לא ביקשת עכשיו במורשה, צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות - אולי תקבל סיבות לבעיות.

בגדול, הרכב הזה מרגיש כבד ולא ממש חסכוני, גם כאשר הוא תקין. לא עשית בדיקה - טעות. אבל גם לא ניסיתי לנהוג ברכב לפני הקניה?

מה לעשות? או לתבוע את המוכר או לבלוע, לתקן ולהמשיך לנסוע ( שכר לימוד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפעמים עושים טיפול בגלל הזמן שעבר... כלומר טיפול 60,000 לאחר 4 שנים למרות שהרכב עבר רק 35,000 ק"מ.

אל תסתכל על שם הטיפול...

ואתה יכול לבדוק במשרד הרישוי, כל שנה בטסט השנתי רושמים את הק"מ שיש על הרכב

אם תגלה שאכן זה מזוייף אתה יכול לדרוש פיצויים או ביטול עסקה !!

פורסם (נערך)

היה לי רכב מאותו הדגם בעבר.הוא לא עצלן ברמות שכאלה וגם לא שתיין.החלפתי עם חבר שיש לו גם אותו דגם הוא נזע על שלי ואני על שלו וגםהבנו שיש בעיה.

בוצע טיפול שכלל פלאגים אירידיום שמן פילטר שמן נוזל קירור וגם k44 על רבע מיכל.

נשאר רק להחליף שמן גיר שלא הוחלףכ5 שנים

ופילטר דלק שזה קצת סיפור כי במורשה אמרו שלא מחליפים וכי הפילטר בתוךהמיכל.כנראה אזמין מאיביי ואחליף לבד.

בעניין הקילומטראז׳,השינוי האחרון לאחר חיבור מחשב רכב למחשב של מיצובישי הוא מ155 אלף.זו הפעם האחרונה ששיחקו עם הקילומטר.

יש לי היסטוריית טיפולים מלאה עד 2013 שקנה אותה היד השניה.בוצע טיפול 120 אלף ב2011

130 ב2012

140 ב2013 ועוד כל מיני טיפולים צדדיים.זה טיפולים של היד הראשונה.

המנוע שופץ לחלוטין ב2011 גם .

היד השניה ביקר פעם אחת במורשה לצורך ריקול והקילומטר שנרשם היה 195 אלף,הוא טוען כי לא ביצע שום שינוי ולא התעסק בזה ולא מוכן לבטל עסקה.יכול להיות ששניהם זייפו קילומטר.אני אתחיל מתלונה.מה עוד צריך להביא לתלונה ואיך מתחילים תהליך לבית משפט מה צריך להביא עוד?

והרכב נקנה מבנאדםפרטי היה רק ידיים פרטיות

לציין גם כי שמן גיר התחמם לי פעם אחת והאוטו הפזיק לנסוע ונדלקה מנות slow down של הגיר.הלכתי למוסך היה יותר מידי שמן גיר שאבו והסתדר.רציתי להחליף אך לא היה להם את השמן במלאי אני מחכה שיגיע להם ואחליף היום או מחר

עריכה אחרונה על ידי Ariel Castillo
פורסם

לפי איך שזה נשמע , מדובר ברכב שטופל באופן חאפרי , ועשו הרבה קומבינות ברכב.

לך תדע אולי חוץ מזיוף הק"מ יש ברכב עוד דברים שעוד לא התגלו.

האם עשית לרכב בדיקה לפני קניה ? יש סיכוי שהרכב אחרי תאונה קשה ?

אל תאמין למוכר שאומר לך שהרכב היה רק ידים פרטיות

היום אתה יכול להוציא מרישיומט שנמצא כמעט בכל סופר פראם את הרישיון של הרכב + היסטוריה של בעלים (ללא שמות) רק אם הרכב היה השכרה/סוחר/פרטי וכו' וכו'..

עולה 10-15 שקלים כדאי לך לבדוק.

תעדכן

פורסם

נשמע שקנית נבלה שחוטה.

פעם הבאה מתייעצים לפני, ולוקחים לבדיקה.

קח את זה כשכ''ל.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כמובן שלוקח את זה כלקח,הרכב נבדק לעומק יותר לא נראים סימנים של פגיעת שלדה,הרכב עצמו ממש נוח ומרגיש מצויין ונראה עוד יותר מצויין.הכל טוב בו חוץ ממה שמוזכר כאן.העניין הוא איך אני תובע אותו או את היד הראשונה?מה יש להביא עוד חוץ מהטיפולים ותצלום המחשב של מיצובישי?

ואיפה אתם חושבים שבעיית ההאצה נמצאת?חיישנים?גיר?אגזוז?פילטר דלק?אשמח לדעת לאן לגשת עם הנושא הטכני.אני מתגורר ליד נתיבות קרוב לאשקלון ולבאר שבע.

פורסם (נערך)

אין לך על מה לתבוע את היד הראשונה - לא הוא מכר לך את הרכב. יותר מזה, אם הטיפול האחרון שבוצע במורשה היה כאשר היד הראשונה הופיעה כבעלים של הרכב, חבל אפילו להתחיל לתבוע את מי שהיה יד 2 ומכר לך את הרכב. כי הוא יטען שלא ידע על זיוף קילומטראז', ויכול להיות שזה נכון.

בקיצור, תסתכל ברישיון הרכב, ממתי מי שמכר לך את הרכב נהיה הבעלים שלו, תשווה מול התאריך האחרון שמופיע במורשה (עם קילומטראז' מקורי ). ככה תדע מי שיחק עם מד אוץ.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני מבין נכון, אתה היד השלישית, וקנית את הרכב מאדם פרטי שהוא היד השנייה.

(בהעברת בעלות העדכנית מופיעים אצלך שני בעלים קודמים).

גם אני בדעה שאין לך שום קשר עם הבעלים הראשון, ביצעת את העסקה עם הבעלים השני.

הוצא הסטוריית ק"מ ברישוי שנתי ממשרד הרישוי (עמדה ממוחשבת, אם זה אפשרי).

אם שינוי הק"מ בוצע בתקופת הבעלים שממנו קנית: יש לך עילה לביטול העסקה, אפשר לתבוע ולא יהיה לך קשה להוכיח את העניין.

בנוסף, בדוק תפקוד של הגיר, ואם צריכה להיות נעילת מומנט שלא מתפקדת כרגע.

פורסם

השמן גיר הוחלף אתמול.נסעתי עם הרכב מנתיבות לירושלים,מרגיש בסדר גמור לא מחליק.

העניין הוא הסחיבה וההאצה הקשה,ייתכן כי זה קשור לקויילים חוטי הצתה או חיישנים?האוטו למרות הכל הוזנח קשות.כמובן הצריכת דלק זוועתית 1 ל8 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה.מציין שוב כי הצריכת דלק מהיכרות אישית שלי עם הדגם הנל בנסיעה רגועה היא 1 ל11 בערך.

מישו מכיר מכון שמתמחה בדיאגנוסטיקה ויוכל לבדוק את נושא הסחיבה ומה לא תקין?איזור נתיבות באר שבע אשקלון.אשמח להצעות

• תוכן חדש...