Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יגיע זמן הטיפול, וברשותי שובר שקיבלתי לטיפול ראשון חינם. בחרתי באשדוד כי הוא הקרוב אלי ביותר.

עם שובר או בלי, חשוב לי להגיע למוסך טוב.

יש למישהו ביקורת על המקום?

פורסם

לא טיפלתי שם מעולם, כן קניתי משם פעם חלק, ונתקלתי בשירות אדיב.

מה שכן, המיצובישי הקודמת שלי, טופלה רק שם, והייתה במצב מכאני נדיר. (על אף שלא נסעה הרבה 70K ק"מ בלבד)

כשלקחתי את הרכב לטיפול ראשון במוסך אחר, הוא העיר לי, שהרכב טיפ טופ. ואין פינה אחת שלא מושלמת.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

רכשתי את הרכב שם ואני מפ"ת כולל טיפול. אנשים מדהימים המקום מצוחצח ושירות גם בקניה ובמסירת רכב וגם במוסך מעולה. מומלץ!

פורסם

טיפלנו ברכב קרוב ל-10 שנים אצלם. רוב הטיפולים הבסיסיים (החלפת שמנים, פילטרים ונורות, מה שנקרא plug&play) אין לי תלונות, מחירים סבירים (פחות רלוונטי למקרה שלך) ביחס למורשה יבואן.

בכל הנוגע לתקלות שדורשות יכולות מקצועיות מסויימות- בעיקר אכזבה (אפשר לחפש שרשורים אחרים שלי כאן, אבל בעיקר מדובר בחוסר יכולת לזהות ולתקן בעיות שאינן תחזוקת שבר).

ממליץ להגיע עם ספר הרכב ולבקש לבצע את הנדרש לפי הק"מ/שנה מתאימים.

כל הנכתב הוא על החלק ששייך ל"יונדאי" שבשם המוסך. אני יודע שהאלומות תצוגה נפרדים וכך גם אנשי הייעוץ וכו'. החלק של המוסך הוא משותף, ואאל"ט גם צוות המכונאים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

תודה רבה.

אני לא מתחייב לשום מוסך, מגיע לשם אך ורק בגלל השובר. בשביל להחליף מוסך אני צריך להגיע לפ"ת ולהחליף שובר, אז זאת נסיעה שאני מעדיף להמנע ממנה, אלא אם מדובר על מקום לא מומלץ. בקיצור, לטיפול הראשון אני אסע לשם. מקווה שלא יהיו תקלות מעבר לטיפולים שוטפים :)

• תוכן חדש...