Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

יש לי סקודה אוקטביה 2013 (צורה חדשה).

בשבועות האחרונים שמתי לב שהמזגן ברכב לא ממש מקרר. הלכתי לאיש מקצוע כדי לנסות לברר מה הבעיה, וקיבלתי את האבחנה הנוראית שהמאייד הפנימי דולף (בוצעה בדיקת דליפה עם גלאי פריאון22).

יצרתי קשר עם כמה מוסכים (כולל המוסך המרכזי) ואנשי מיזוג רכב וקיבלתי הצעות מחיר פסיכיות לתיקון.

הסיבה למחיר הגבוה (לטענתם) היא שהחלק מאוד יקר, קשה למצוא חלפים לא מקוריים, וצריך לפרק את כל הדשבורד כדי להחליף את המאייד.

אבל מה שתפס לי את האוזן היה העובדה שכולם, כולל המוסך המרכזי, אומרים שזו תקלה ידועה בסקודה ואפילו היצרן מכיר בבעיה. אז אם הבעיה כ"כ פפולרית והיצרן מכיר בזה, למה אין טיפול של היבואן, או לפחות השתתפות בחלק מעלויות התיקון?

אגב מה דעתכם על האמירה שקשה למצוא חלקים חליפיים? יש בזה אמת?

המלצות לטיפול אולי?

תודה חברים.

פורסם

אצלי מאזדה 3 כרגע אני מרכיב חזרה את הדשבורד לאחר החלפת רדיאטור חימום. הרדיאטור עלה לי 520₪ חלופי שמקורי רצו 1500₪ לא כולל. העבודה היא מאוד מורכבת וחייבים להיות מסודרים על מנת לא לשכוח. שום בורג.

תבדוק אצל בשן רדיאטורים בחולון אולי יוכלו לעזור לך. בהצלחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הרכב עשה בערך 100,00 ק"מ.

למה לדעתך הבעיה לא במאייד?

אצלי על מקורי רוצים 5600 ש"ח ועל חלופי 1400 ש"ח. יחי ההבדל הקטן בין מאזדה לסקודה.

פורסם

נסה לדבר גם עם אבי פרטס.

יתכן שיוכל לעזור במחיר יותר שפוי של חלק חליפי.

בכל מקרה פו"ה עדיין יעלו לך ביוקר כנראה, אלא אם תלך על DIY.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
הרכב עשה בערך 100,00 ק"מ.

למה לדעתך הבעיה לא במאייד?

אצלי על מקורי רוצים 5600 ש"ח ועל חלופי 1400 ש"ח. יחי ההבדל הקטן בין מאזדה לסקודה.

אתה מדבר על תפוחים והבחור מעלייך מדבר על ביצים...מאדה זה לא רדיאטור.

לדעתי אם אתה נמצא באיזור המרכז כנס למוסך רון לשם איבחון נוסף וקבלת הצעת מחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון קטן,

הייתי אצל בחור שמתמחה בחשמל ומיזוג רכב של vag-יות.

לטענתו, סקודה אוקטביה החדשה מגיעה עם שני סוגי מאדים שונים - לפעמים מותקן מאדה של valeo ולפעמים של denso (או משהו כזה...). לפי מה שנאמר לי המאדים מותקנים בלי חוקיות מסויימת ויכולים להיות 2 רכבים כמעט זהים (אותו מודל ושנה) עם מאדה אחר.

הבעיה היא שהמאדים לא ניתנים להחלפה ביניהם ולמאדה של denso לא ניתן למצוא חלקים חליפיים, ולכן הוא הרבה יותר יקר מה-valeo. לרוע המזל שלי - אצלי ברכב מותקן מאדה של denso.

מישהו יכול לאשר או להכחיש את הסיפור שסופר למעלה? נראה לי מאוד תמוה שרכב זהה יכול להגיע עם 2 סוגי מאדים שונים.

איפה בכל זאת אפשר למצוא מאדה של denso?

תודה אנשים.

פורסם

אוקיי... אבל איפה בכל זאת ניתן למצוא מאדים של denso?

רק אצל המוסך המורשה?

מחפש בכל מקום ברשת והדבר היחיד שאני מוצא של מאדים של valeo.

פורסם

במוסך המורשה מחזיקים רק חלק מקורי כלומר חלק שמיוצר על ידי החברות שציינת אבל עם לוגו של VAG וזה יעלה לך המון כסף.

לדעתי המוסכניק או החשמלאי שלך יכול לקנות עבורך מהייבואן בארץ מאדה מתאים.

בדוק אצל הייבואן של דנסו בקישור.

http://www.denso.co.il/homesites/pageGen.asp?Page=13173

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...