Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מגיל 15-17 בערך-כיום 24- אני מסתפר אצל הספר שלי. בשנים האחרונות יש התרדרות, יותר מתח כזה שאני מסתפר אצלו ותחושה של שוק קצת, אבל בגלל שאני מסתפר תספורת קלה (הכי קצוץ בצדדים ולמעלה משאיר שיער, לא זוכר איך קוראים לתספורת הזאת) אז פחות מפריע. מכר מהילדות (בגילי) פתח מזמן מספרה וכבר הסתפרתי פעם אחת אצלו אבל לא נעים לי להחליף ספר קבוע, במיוחד לא אחרי תקופה כזאת ארוכה וגם אני יודע בוודאות שספרים לא אוהבים את העניין הזה וזה לא ייגמר "ביפה" אלא בחוסר התייחסות, היעלבות וכו'.

הפתרון היחיד שאני רואה הוא להסתפר כל שבוע, שבוע אצלו ושבוע אצל הספר החדש.:lol:

אבל אני מסתפר כל שבועיים בד"כ וכבר מכירים את הגדילה שלי בשיער...וגם זה עוד תוספת כסף נכבדת להוצאות.

מה דעתכם ?!

שבת שלום.

פורסם

ואם תעבור לספר אחר, איך הספר הישן שלך ידע?

אתה עובר ליד המספרה שלו כל יום?

ייגמר בלא "יפה"? מה הוא יתגנב אחריך עם מספריים ויספר אותך בכוח?

פורסם

עד לפני 6 שנים הסתפרתי אצל ספר X, שהיה בדיוק מול הבניין שלי. הסתפרתי אצלו 10 שנים.

עברתי דירה...

עכשיו אני מסתפר אצל ספר שנמצא בבניין ליד, אני מסתפר אצלו כבר 6 שנים.

אין לי שום רגשות אשם בגלל "שנטשתי" את הספר הקודם. למה, התחתנתי איתו? אני חייב לו משהו? קבלתי משהו בגלל שהייתי לקוח קבוע?

עריכה: נשארתי לגור באותה עיר, הספר הקודם נמצא במרחק של 1/4 שעה נסיעה.

פורסם

בכל זאת, ספרים לא אוהבים לקוחות שעברו הרבה ידיים, ובמיוחד כאלה ש"זורמים בקלות" ליד הבאה.

על אחת כמה וכמה שספר זה practically בתל את אושריקו ולכן הנושא רגיש עוד יותר.

נסה להזמין אותו לבירה. לפי הסיפורים הוא כבר יעלם מעצמו, או יברח לחופשה עם חברים שלך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פעם הבאה שאתה בא אליו תגיד לו שאתה חושב להאריך את השיעור ותשאל אותו מה הוא אומר. אחרי זה תעבור ליד המספרה שלו ותגיד שלום, תעשה את זה בתדירות יורדת למשך חצי שנה בערך עד שתפסיק בכלל.

לך להסתפר אצל הספר החדש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...