Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.. זוכרים אותי?

:grin:

לא, הא..? טוב נו..

בכל מקרה, הפעם יצא לי ממש להתלהב מה-Alpine 9833 - מכשיר מדהים בהחלט שכולל מגבר פנימי של 26w RMS (!) בנוסף כמובן לשאר הדברים המדהימים שיש בו.

h500CDA9833-f.jpeg

קניה במחירים הנוראים של הארץ כמובן לא באה בחשבון, ולצערי אין לי אף אחד בחו"ל שחוזר בקרוב ויכול להביא את זה איתו.

מצאתי את המכשיר המדהים הזה באתר http://www.crutchfield.com/ במחיר מדהים אפילו יותר של 299$.

בנוסף (למי שזוכר את השיגעון שלי), האתר מחזיק גם במתאם Alpine KCA-121B שמאפשר כניסת AUX - במחיר מצחיק של 15$ !

הם כתבו בדף הפרטים על המכשיר:

עכשיו,

אני יודע שהמכשיר עצמו שוקל 1.5 ק"ג (לפי הנתונים שלו באתר..)

בחישוב שעשיתי ב mustop.co.il לקחתי טווח ביטחון גדול וחישבתי את החבילה לפי משקל של 5 ק"ג.

לפי מחיר של 300$ + 15$ למתאם + 15$ לכבלים (לקחתי ליתר ביטחון בשביל חישוב המחיר הסופי, אם זה מיותר אז תגידו..) ומשלוח חינם בארה"ב (סוג: רדיו CD לרכב), יצא לי מחיר סופי בארץ של 500$ בלבד אחרי הכל !

כלומר: מחיר המוצר: 330$, מחיר משלוח לארץ: 66$, מיסים מע"מ ומכס: 105$.

סה"כ: 502$ שזה בערך 2,150 ש"ח למכשיר חדש כולל מתאם AUX וכולל הכל !

זה נשמע ממש נחמד, היה למישהו כבר ניסיון עם קניה כזאת ?

הבנתי שהרדיו לא דורש כיול בשביל לעבוד בארץ, נכון ?

ומה בנוגע לכבל חשמל (שאלה למעלה) ?

תודה !

Important Note: The powerful output of Alpine's V-Drive internal amplifier (CEA-2006 compliant) requires a direct fused connection to your vehicle's battery! We recommend that you purchase a
10-gauge amp wiring kit.

השאלה היא אם באמת צריך סט חיבורים מיוחד או שחיבור החשמל הרגיל שיש לי כרגע לרדיו דיסק (סתם משהו עלוב של SABA) מספיק (ופשוט צריך לחבר אותו ישירות למצבר, ולא דרך הסוויץ') ?

אם מישהו עם המכשיר הנ"ל יוכל לענות לי על השאלה הזאת, אני אשמח.

פורסם

משום מה אני לא סומך על אנשים פרטיים או "חנויות" כביכול ב ebay...

אני גם לא בטוח שאפשר לרדת כל-כך ממחיר של 299$ ל 9833...

פורסם

אחרי המשלוח זה יוצא אפילו יותר יקר..

:smile:

בכל מקרה, "מתאמים וחוטים" זה:

1. מתאם שמאפשר כניסת AUX לרדיו-דיסק, לחיבור נגן MP3..

2. כבל חשמל "10-gauge" שאין לי מושג מה זה אומר אבל הם כתבו שהוא מומלץ ובגלל זה שאלתי פה בקשר אליו...

ואני מודע לעובדה שהרדיו אמריקאי אבל ממה שהבנתי הרדיו-דיסקים של אלפין לא דורשים כיול מיוחד בשביל שהרדיו יעבוד בארץ.. אולי הבנתי לא נכון.. :???:

מה שמפחיד אותי בעיקר זה שהם לא ישימו לי הכל בקופסה ענקית (מבחינת נפח) ואז זה יקפיץ את מחירי המשלוח לארץ.. בגלל זה קיוויתי שמישהו פה כבר ניסה את זה פעם ויוכל לתת ביקורת..

פורסם

תראה,למה אתה צריך נגן מפ3 אם הHU קורא מפ3 כמו גדול? וגם 15 דולר?

ולגבי החוטים בכלל,אם כבר צריך,למרות שאני בספק רב(יש פה את לאוד גיי עם מכשיר כזה תשאל אותו),תמורת 15 דולר אתה יכול פה בארץ לקנות "מספיק" חוט 10G .

פורסם

15 דולר זה מאוד זול יחסית למתאם של פיוניר למשל, ואני צריך אותו בשביל לחבר את הנגן MP3 מבוסס הרדיסק שלי (iRiver H120), כי למרות שאני אכין כמה דיסקים לשימוש "רגיל", זה קצת בעייתי (ולא נוח כל כך לשימוש) להעביר 20GB לדיסקים..

חוץ מזה, זה תמיד נחמד שיש את האפשרות..

פורסם

תוכל להסביר איך חישבת שמע"מ + מכס יעלו לך 105$ ?

יש לך 36% + 18% מה- 330$ של המערכת + הכבלים.

זה לא יוצא 105$ לפי החישוב שלי.

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

לצורך העניין זה מה שהמחשבון של mustop חישב.

אבל בכל מקרה החישוב שלך הוא לא נכון, כי ה-36 אחוז (ונדמה לי שזה בכלל 30) כולל כבר את המע"מ (שגם הוא, אגב, כבר מזמן חזר להיות 17 אחוז)..

פורסם

"האוזן האנושית" אולי לא מסוגלת להרגיש אנרגיה בצורת וואטים, אבל הרמקולים בהחלט כן.

וזאת לא "מחשבה שלי", זאת עובדה בשטח שהמגבר של ה-HU הנ"ל חזק יותר (ומפעיל טוב יותר את הרמקולים, בפועל) ממגברים אחרים המספקים 22 או 18 וואט RMS.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מסטופ

משלוחים מארה"ב

פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק .

משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם )

רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר .

לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL.

התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי )

את הכסף לא ראיתי שוב ......

משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ...

רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו אותי על 25$ - מברר... ואלו מסטופ .

שלחתי להם מייל מיידי שאני לא מעוניין במשלוח ( כי בטלפון אין מצב להשיג אותם ) ושאני מעדיף שיזרקו את המוצר לפח ולא לשלם כזה סכום .

תשובתם: המוצר בהליכי משלוח ולא ניתן לבטל . בטח לא לבטל – מצאתם פראייר שחייבתם אותו ב 25$ !!!!

לאחר שבוע פנו אלי שוב והפעם שוב מחכה לי משלוח נוסף – מסטופ מבקשים ממני להעביר נתונים ...

אחרי בירורים מסתבר שזו היחידה השניה שעליה הם רוצים לחייב אותי שוב ב 25$ - חזירות!!

2 תלונות נשלחו לתלונות הציבור על החברה החזירה הזואת .

מניסיון העלויות הסופיות גבוהות בהרבה מהמחשבון באתר .

מניסיון מר שלי איתם אני ממליץ למצוא אלטרנטיבה אחרת מהחברה ההזוייה הזואת .

לא לאפשר חיוב ללא אישור ב PAYPAL לחברה הזואת .

אני אישית ביטלתי כל התקשרות איתם – בתווקה שלא יחייבו אותי על עוד שטויות שלהם .

מאוכזב קשות !!!

פורסם

שאלה לגבי מכשירי אלפין אמריקאים האם הם באמת לא צריכים גיור ותחנות ישראליות יעבדו בקלות ??

ולגבי מסטופ אני מאוד מרוצה קניתי מהם את האיימק 27 שלי בדיוק לפי המחשבון הגיע מהר

עוד מוניטורים אולפניים יהמהה hs-50 ועוד הרבה דברים יש לך גם את ushops אותו דבר רק דואר ישראל

• תוכן חדש...