Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב משומש מחברות הליסינג השונות. אפשר לקנות רכב שהיה ליסינג או שהיה פרטי.

על הליסינג נהנים מהנחה של 10-12% אז זה מפתה ואילו על הפרטי ההנחה נמוכה יותר.

הבעיה היא מה קורה כאשר רוצים למכור את הרכב בעתיד...

אם הרכב הוא יד1 מליסינג ואני יד2 פרטי אז כאשר אני רוצה לעשות עליו טרייד אין - חברות הליסינג מורידות

22% מערכו ! למה? לא מובן לי למה זה לא גם 10-12%.

לעומת זאת אם הרכב פרטי כל הידיים שלו אז ההפסד במכירה שלו נמוך יותר...

האם אני צודק בטיעונים שלי? האם באמת שווה להתעקש על רכב פרטי ולא ליסינג לאור הנתונים שהוצגו?

אני לא מדבר על קניית רכב פרטי מאדם פרטי אלא פרטי מחברות הליסינג.

תודה לעוזרים!

פורסם

למה? כי חברת ליסינג שמוכרת וקונה רכבים בדיוק באותו מחיר (מחירון מינוס אחוז קבוע) מקבלת רווח של 0 שקלים פר עסקה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

זו תופעה ידועה. איך אתה רוצה שהחברה תרויח אחרת ?

אבל זה רק קצה הקרחון :כשתבוא למכור יורידו לך הרבה יותר מ ה 22٪

פורסם

קנה בפרטי... בכל מקרה שוק הרכב יד שניה לא להיט ככה שתוכל להורד מהמחירון של הרכב הפרטי. ובכלל רכב פרטי בד"כ שמור ומטופל יותר מרכב ליסינג לשעבר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...