Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר ייעוץ שבוצע איתכם כאשר קנינו את הדירה הנוכחית שלנו אשמח להתייעץ עימכם שוב אם זה אפשרי.

הסיפור הוא כזה, קנינו לפני כתשעה חודשים דירה בראש העין, מחיר הקניה אז היה 1.585.

הדירה נמצאית בפסגות אפק הידועה שכרגע היא אתר בנייה גדול ואנחנו מתגוררים בה כחצי שנה כבר.

זאת לאחר שהיינו רשומים בכ 5 הגרלות בראש העין של מחיר מטרה ופשוט התייאשנו.

לפני כשבוע כן זכינו בפרוייקט מחיר מטרה בעיר מודיעין.

מחיר הקניה של הדירה במודיעין אחרי הנחה שווה פחות או יותר למחיר השוק של הדירה הנוכחית שלנו כרגע. (שניהן בעלות 5 חדרים)

אנחנו אמורים לבחור מתוך הדירות המוצעות לנו ואני אשמח להתייעץ עמכם לגביי איזו דירה לבחור אם בכלל.

זו ההדמיה של הבניין והמפה של מיקום הפרוייקט:

2017-04-03-PHOTO-00000487.jpg2017-04-03-PHOTO-00000416.jpg

השאלה היא כזו, לבחור קומה גבוהה (קומה 5) שפונה לכביש הראשי (חשמונאים) או קומה 1 מעל דירת גן שפונה לרחוב הפנימי יונא הנביא.

כמובן שבהנחה והדירות הללו ישארו.

קומות 2-4 בחלקן האחורי שפונות לכביש הן 5 חדרים והדירות שפונות לרחוב הפנימי הן 3.5 חדרים.

קומה 1 כל הדירות 5 חדרים שניים שפונות לכביש הראשי ושניים שפונות לרחוב הפנימי מעל הדירת גן.

אין דירות לזכאים בקומה 5 שפונה לרחוב הפנימי ואין דירות גן / פנטאוז לזכאים.

או לחילופין פשוט לוותר על הזכייה ולהישאר הראש העין?

אנחנו מתחבטים על מה לעשות ואיך להתקדם עם ההרפתקה הזו. אשמח לכל טיפת ייעוץ והכוונה על איך להתקדם.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם (נערך)

קודם כל, תסתכל על תכניות הדירות. ישנם פרוייקטים שכבר מהתכניות יהיה לך יותר קל לפסול אופציות ולהעדיף אחרות על סמך תכנון יעיל של המרחב.

מנסיוני עם דירות במחיר למשתכן- ישנן דירות 90 מ"ר עם תכנון יעיל ומנוצל אל מול נניח, 97 מ"ר עם תכנון מוזר/ בעל שטחים מבוזבזים ועוד, אז למה שאשלם עוד 7 מ"ר (שהרי במחיר מטרה/ מחיר למשתכן אתה משלם פר מטר)?

אני אישית אוהב שמש, והייתי מעדיף חזית שמכוונת לכיוון השמש (אור יום דרך חלונות זה דבר טוב), וגם שיקולי נוף/ חזית שקטה (רחוב פנימי וכדו') נכנסים בעניין.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הדירות לכביש פונות דרומה והפנימיות פונות צפונה. אם תיבחר דירה מזרחית אמורה להיות מוארת.

מבנה הדירה במודיעין לא וואו, לטעמי הנוכחית לוקחת. (אפילו שהיא קטנה יותר מספרית)

השיקול הוא איכות החיים בעיר מודיעין לעומת ראש העין והקרבה של הבניין לכביש הראשי.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

נראה לי שאם קניתם כבר דירה אתם לא במעמד של זכאי למחיר למשתכן, גם אם יש לך תעודת זכאות בתוקף :

http://www.dira.gov.il/zakaut/Pages/tenaey_zkaut.aspx

[h=4]הבהרות:[/h]

• בעת חתימת החוזה לדירת מחיר למשתכן עליכם להיות עדיין במעמד של חסרי דירה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה המרחק האווירי לכביש?

קח בחשבון שאם מדובר בכביש סואן וקרוב, שווי הנכס נפגע, לעיתים באחוז גבוה.

קרא את מחקרי השמאי הממשלתי בעניין.

פורסם

misterb,

שים לב שזה מחיר מטרה (שהזכאות יותר רחבה, מתאים למשפרי דיור ועוד קריטריונים).

במחיר למשתכן- הצדק איתך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מתפרץ לשרשור, אם יש לי דירה כבת 25 שנה שרכשתי לפני שנה וחצי 4 חדרים בירושלים אני יכול לגשת למכרז במחיר למשתכן, נאמר בעיר מודיעין בקטגוריה של משפרי דיור?

פורסם (נערך)

אישית אני הייתי בוחר בדירה בקומה נמוכה אבל זה בגלל שאני שומר שבת וסיבה שנייה שלא להיות תלוי במעלית שעלולה להתקלקל. אבל קשר, לפני שאתה ממהר לבחור דירה, אני מציע גם לפנות למהנדס העיר ולבדוק טוב טוב את התב"ע של האיזור, אם יש כבישים שמיועדים להריסה/שינוי, אם יש מבנים סמוכים אליכם ומה הגובה שלהם לפי התב"ע.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מה המרחק האווירי לכביש?

קח בחשבון שאם מדובר בכביש סואן וקרוב, שווי הנכס נפגע, לעיתים באחוז גבוה.

קרא את מחקרי השמאי הממשלתי בעניין.

המרחק האווירי לפי הקבלן לכביש הוא כ 20 מטר שבהם יש שדירת עצים מתקנים ושני מסלולי ריצה הליכה (מה שמופיע בהדמיה מאחורי הבניינים)

אישית אני הייתי בוחר בדירה בקומה נמוכה אבל זה בגלל שאני שומר שבת וסיבה שנייה שלא להיות תלוי במעלית שעלולה להתקלקל. אבל קשר, לפני שאתה ממהר לבחור דירה, אני מציע גם לפנות למהנדס העיר ולבדוק טוב טוב את התב"ע של האיזור, אם יש כבישים שמיועדים להריסה/שינוי, אם יש מבנים סמוכים אליכם ומה הגובה שלהם לפי התב"ע.

לפי התב"ע אני מבין שלא צפויים שינויים באיזור ואנחנו נהיה יחסית מעל כולם בגובה

רוב הבנייה במודיעין דיי נמוכה, בשכונה שמסביב זה בניינים עם 4 קומות ומטה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
פרוייקט "מחיר למשתכן" זה רק לאלה שאין בבעלותם דירה.

אם הינך בעל דירה יחידה אז אתה זכאי רק למחיר מטרה.

מחיר מטרה זה מה שהוביל יאיר לפיד בתקופתו שרשאים להירשם בה רק חסרי דירה או משפרי דיור (ביחס זכייה נמוך יותר)

ההגרלות שנשארו לך הן: עוד 5 הגרלות במודיעין (כ 500 דירות בסה"כ) ועוד הגרלה אחת בראש העין (כ 200 דירות )

לא יהיו עוד הגרלות חדשות בפרוייקט זה , מחיר משתכן של כחלון החליף את הפרוייקט הנ"ל שיציא לדרך על ידי לפיד בזמן כהונתו בממשלה.

אלה אם כן לפיד / מישהו אחר יחליט להחזיר את הפרוייקט הנ"ל בעתיד.

http://www.dira.gov.il/mechir_matara/Pages/meyda_kelali_matara.aspx

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
המרחק האווירי לפי הקבלן לכביש הוא כ 20 מטר שבהם יש שדירת עצים מתקנים ושני מסלולי ריצה הליכה (מה שמופיע בהדמיה מאחורי הבניינים)

20 מ' קו אווירי לכביש מרכזי כמו החשמונאים, זה בעייתי.

אם אתם יכולים לחיות עם רעש של כביש (מכוניות/טוסטוסים/אוטובוסים), אין עם זה בעיה.

דעתי - קפוץ לשם ותראה עד כמה הרעש מפריע לך. זכור שנפח התנועה תמיד גדל.

פורסם

תודה רבה ניר.

אשמח לעוד דעות אם יש למישהו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...