Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

ישמח להצעות שלכם בתקציב של עד 650 לזוג ,

הבנתי שהמון פעמיים המחיר לא הכי תואם לאיכות אז גם לא צריך להגיע למקסימום של התקציב

בעיקרון מה שאני מחפש זה צליל נקי יותר בוולים גבוהה

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

יש לי המלצה אחת בשבילך.

אצלי מותקנים כיום זוג קומפוננט Hertz DSK165.

הרמקולים מעולים ברמת המחיר שלהם - 500 שקלים. נשמעים חלק בכל ווליום ללא מגבר. הטוויטרים פשוט מדהימים. מדוייקים ולא צרחניים.

לדעתי אם תבחר בהם לא תצטער.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
יש לי המלצה אחת בשבילך.

אצלי מותקנים כיום זוג קומפוננט Hertz DSK165.

הרמקולים מעולים ברמת המחיר שלהם - 500 שקלים. נשמעים חלק בכל ווליום ללא מגבר. הטוויטרים פשוט מדהימים. מדוייקים ולא צרחניים.

לדעתי אם תבחר בהם לא תצטער.

בדקתי והמחיר שלהם טוב מאוד לקומפוננט ! אחריי חיפוש באינטרנט וסרטונים ביוטיוב באמת התרשמתי לטובה

עכשיו נשאר לי לחפש אחוריים נורמליים וזולים בסביבות ה200-300

יש לציין שאני לא מתכוון לקנות מגבר , יסתמך על הרדיו דיסק של פיוניר שיעשה את העבודה..לא מחפש להשתגע.

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
בדקתי והמחיר שלהם טוב מאוד לקומפוננט ! אחריי חיפוש באינטרנט וסרטונים ביוטיוב באמת התרשמתי לטובה

עכשיו נשאר לי לחפש אחוריים נורמליים וזולים בסביבות ה200-300

יש לציין שאני לא מתכוון לקנות מגבר , יסתמך על הרדיו דיסק של פיוניר שיעשה את העבודה..לא מחפש להשתגע.

תתחדש.

אם תבחר בהרץ' אתה לא תרצה להפסיק לשמוע :-).

אצלי הם מחוברים למולטימדיה המקורית של הרכב.

יש לרמקולים הרבה באס שאינו נמרח גם בווליום כמעט מקסימאלי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...